Huvva

Morning boys and girls!
Det blev en mycket rask promenad idag. Det var ju mycket kallare än jag trodde!
Igår när jag var ute så var det 7 plusgrader. Idag var det minus 1! Brrr.
Jag kommer precis upp från källaren, har varit ned och rotat fram våra vinterjackor. Känns som om det är dags att börja ha dem på sig snart, i alla fall om vädret ska fortsätta såhär!

Annars var det en mycket trevlig promenad, jag tänkte på en del roliga saker på vägen och gick och småflinade hela vägen. Helt plötsligt var jag hemma igen, jag hade gått jättefort. Antagligen för att dte var så jädrans kallt!

Jag skulle ha skrivit en del anteckningar till Josse igår, men jag glömde totalt bort det, så jag tänkte sätta mig och skriva lite nu. Jag känner mig konstigt nog riktigt pigg!
Fast först blir det lite Fula Betty.
På tal om det, jag avskyr den titeln! Hon är ju inte ful! Ta bort tandställningen och ge henne lite mindre tantiga kläder så är hon ju jättesöt! Taskigt värre att döpa en serie till det.
Och tänk vad America Ferrera ska ha tänkt när de ringde till henne och frågade om hon ville spela fula Betty!
"Ja självklart, jag är ju så ful"
Blah

03.30

Så tvärvaknade jag. Jag hade ställt klockan på 4, men det var ju ingen idé att sova längre, så jag steg upp, klädde på mig och gick ut. Riktigt varmt idag, dryga 7 grader redan innan 4 på morgonen.

Jag har egentligen inte mycket att säga, vill mest bara stämpla mig som levande även idag.

Igår var jag en elak fru. Jag bad Henrik att han skulle dammsuga medan jag skrev med Josse. Det sa han att han skulle göra, men hela tiden vi skrev så satt han och kollade på film efter att han ätit stekt fläsk med löksås. Sen fick jag tjata på honom hela kvällen, först vid 21.30 så fick han tummen ur och dammsugade.
Och vi har spädbarn både över och under oss.....karlslok.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Fula Betty, jag är alldeles för upp i varv för att lägga mig än

Mår bättre

Jepp, nu känner jag mig ganska frisk igen. Har fortfarande lite ont i halsen, men det är bättre.
Vi hade en liten kurhelg, kan ju va det som hjälpte mig.

I torsdags betalade vi räkningar, cirkus 11000:-  Alltid lika skoj!
Sen var vi på hockey hos Robin och FBK dängde VF rejält 4-1. Vi var sååå nöjda!
Skulle koka kycklingben också, till min halloweendräkt, men jag glömde att jag hade satt på plattan och fastnade vid datorn istället, så när det började stinka suspekt så rusade jag ut i köket. Varken kastrullen eller kycklingbenen gick att rädda, det var bara att kasta hela skiten.

I fredags fyllde min farbror 45 år. Jag hade skickat en ganska dyr blomma via blommogram till honom så jag hade nog hoppats på att han skulle ringa. Men där fick jag tji! Samma sak med att jag skickade ett brev till min farmor förra veckan, men inte fan fick jag nåt svar av henne. De säger att de inte alls har tagit ställning i allt det här bråket, men det märks ju ganska tydligt att de inte vill ha med mig att göra. Jaja, jag får väl låta bli att försöka helt enkelt.
Annars hände inte mycket i fredags. Efter att Henrik kom hem så åt vi middag, sen la vi oss på soffan och sov. I 3 timmar! Det var helt underbart! När vi vaknat så bara myste vi och såg på film och kände oss riktigt slappa och slöa.

På lördagen sov vi länge. Senare på kvällen tog vi med oss en flaska vodka, en flaska med kiwilikör och två flaskor sprite och knallade hem till Daniel. Gösta var där och ville träffas. Så vi satt där hela kvällen, spelade tv-spel, pratade, skrattade och blev fulla. Det var jättekul! Kände att jag verkligen verkligen saknar Gösta. Jag vill träffa honom oftare!

Igår såg vi på en massa film. Eller, två stycken och två halva. Slutet på en film vi påbörjade i lördags, två hela filmer emellan och sen började vi se en till. Det var längesen vi såg så mycket film, det är så underbart att ha ett litet filmmaraton ibland.

Idag har jag vikt tvätt, kollat på Fula Betty och Desperata Hemmafruar, sprungit 30 minuter på Orbitreken och pratat med brorsan. Han ska med på halloweenfesten till helgen med sin kompis Tobbe, jag försöker övertala dem att följa med till svärmor på förfest.
Nu ska jag diska och sen hade jag tänkt dammsuga, men jag tror att jag tvingar min man att göra det ikväll istället, det kan han gott göra när jag o Josse skriver.

Puss o kräm!

Sjuuuk

Jag mår kasst, så jag struntade i att promenera imorse. Kommer nog låta bli det tills jag mår bättre.

Igår hände inte mycket alls, lagade korv stroganoff och såg på tv, sen skrev jag o Josefin. Hon är så duktig, hon fick minsann ihop 4 kapitel igår!

Ikväll blir det annat, då är det hockey hemma hos Robin som gäller. Fast jag är lite orolig, måste medges, Frölunda - Färjestad på bortaplan! Ujuj, om FBK får stryk så får jag o Henk höra det i evigheter med tanke på vart vi bor =)

Pratade med mamma igår också, hon o Thomas hade haft det jättebra på sin Ålandsresa. De hade frotterat sig med bland annat Anna Book, Håkan Hemlin och Nicklas Wahlgren. Pft, namedroppings! Hehe.

Nu ska jag ta ett varmt bad och kurera mig själv lite.

Ty fusan

Ty fusan vad det är kallt. Eller, egentligen är det bara  -2 grader, men det känns otroligt kallt när man är ute och spatserar klockan 4 på morgonen. Jag förfrös mina lår litegrann, fick spola dem med 40-gradigt vatten i säkert 1 minut innan jag kände något. Var tvungen att tina mig lite i duschen.
Imorgon blir det nog långkalsonger under byxorna skulle jag tro. Och i eftermiddag är det dags att leta i källaren efter vinterjackor och kängor.

Igår skrev jag med Josefin. Det var en extra jobbig session, jag grät ur mig en hel del, men det verkar bli ett riktigt bra kapitel av det. Och jag mådde mycket bättre efteråt.
Vi ska skriva ikväll också.

Annars hände inte mycket igår.
Jo! Arbetsintervjun. Den blev aldrig av. Jag kom dit på utsatt tid och ringde på, ingen svarade. Jag slog mig ned på trappan och väntade. Och väntade. Och väntade. När jag väntat i 40 minuter (jag vågade inte gå, tänk om de kom precis när jag hade gått) så kom det en tjej i trappan. "Ojdå, just det" sa hon när hon fick syn på mig. Tydligen hade de glömt bort att jag skulle på intervju och nu hade de inte tid med mig. Så jag fick snällt gå iväg till tågstationen igen.
Jag var lite pissed på hur det hade gått, så jag tröstade mig med King Wings på BK på stationen.

Henrik och jag sov middag tillsammans igår, det var jättemysigt!
Sen spelade vi på hockeyn och äntligen vann vi lite pengar!

Nu ska jag gosa in mig i mitt underbara täcke i min underbara säng och sova underbar sömn!

Vintern närmar sig

Fy fan! Nollgradigt och is på rutorna. Usch och blä, jag tycker VERKLIGEN inte om vintern!

Har nyss kört Henrik, Robin och Styffe till jobbet. Jag måste ha bilen idag, för jag ska på arbetsintervju i Göteborg.
Deltidsarbete som hembiträde! Men va tusan, det är ju ett jobb i alla fall, ser bra ut på pappret om jag får det. Egentligen vill jag inte ha det. Eller jo, jag vill ha ett jobb och att jobba som hembiträde gör mig ingenting, men just att det är i Göteborg! Jag hittar inte så jättebra där....sen är det ju en bit att åka varje dag också.
Men men, jag har ju inte fått jobbet än, ska varken klaga eller jubla.

Igår var vi hemma hos Styffe och Maria och kollade på hockey, FBK-HV71: 5-2. Yay!
Jag hade satt pengar. Men tyvärr satte jag på Sötertälje - Djurgården också med Södertälje som vinnare på hemmaplan. Så det sket sig med pengarna ändå.
Men det var jättetrevligt hos dem. Vi skojade en massa och skrattade hela periodpauserna. De är helsköna!

Jag kommer inte kunna sova nåt mer innan intervjun, den är 10.20. Jag är alldeles för nervös. Fast jag vet inte om jag är nervös för att jag ska få det eller inte få det  =)

That's all for now!

Ny vecka

Jag har promenerat nu igen, som den arma dåre jag faktiskt är.
Henrik är inne på toa just nu och borstar tänderna, han börjar jobba om 20 minuter.
Själv ska jag vänta på att bli trött igen, så jag får krypa ned under mitt varma täcke.

I fredags kom David o Josse, lagom till grönpepparkyckling och Idol.
Efter Idol tog vi bilen ned till Nolhaga och kollade in Lights in Alingsås. Josse var imponerad, jag tror David gillade det också, han och Henk gick mest och babblade hela tiden.

I lördags ställde jag klockan på 04.45. Gick upp och duschade och började koka ägg och brygga kaffe. 20 minuter senare masade sig resten upp och tuggade sådär halvmekaniskt på sina smörgåsar.
Jag vet inte varför, men jag är alltid piggast på morgonen när jag ganska nyss har vaknat, de flesta andra är trötta som tusan på morgonen och blir sen piggare, jag måste minsann vara tvärtom i det mesta!
05.45 hade vi packat in oss i bilen. Jag som inte var så trött fick äran att köra. Efter 30 minuter så snarkade alla mina 3 passagerare. En timme senare, 07.15 vaknade de unisont när jag svängde in på Gekås parkering.
Henrik och jag tog en julklappsraid och var klara med de flesta av våra inköp efter drygt en timme. Då gick vi ut och lastade in i bilen, sen tog vi en sväng till därinne, utan vagn. Hittade en fin tröja åt honom. Men det började bli så mycket folk vid den tiden att jag inte klarade av att kolla kläder åt mig, så vi struntade i det och gick ut istället. Gick in på Bräckboden och köpte en massa andra-sorteringskakor, sen gick Henrik in på Net-on-net medans jag själv satte mig i bilen och läste en skvallertidning.
Efter 20 minuter kom Henrik också och vi satte oss tillrätta i bilen. Vi pratade en massa och lyssnade på musik och läste. Strax före 12 så kände jag hur mina ögon sjönk ihop och jag började slumra. Då ringer Henriks mobil, David o Josse är äntligen klara. Bra det, för jag var jättehungrig!
Så vi försökte få en plats på nån av restaurangerna på Ullared, men det var ganska uppenbart att om vi inte ville sitta ute i den nollgradiga kylan och äta så skulle vi inte få nån mat då.
Så vi körde in i Varberg istället och hittade en Snabbt & Gott, om det var så snabbt vet jag ju inte, men gott var det i alla fall! Jag tvingade min man att köra hem, jag hade ju inte fått sova nåt än. Så jag sov.
På kvällen såg vi på Disney Pixars nya film, Ratatouille och åt Tex-Mex. Filmen var sådär, inte jättebra, men inte jättedålig heller. Men jag skulle nog sätta den ganska långt ned på Disney-Pixarlistan.

Söndag var en riktigt slapp dag. Vi satt mest i soffan och glodde allihop. Jag o Henk gick till Ica och handlade inför veckan, sen lagade jag kotletter med hemmagjord klyftpotatis och bearnaisedip medan de andra 3 spelade Buzz. Var lite skönt att få vara lite ensam just då och pilla med mitt i tysthet.
Till maten såg vi Shrek 3 och DEN var jättebra. Jag skrattade mycket, det var ganska tätt mellan skämten.
Sedan åkte David o Josse hem till Norrköping och själv la jag mig och somnade på soffan.

Nästa helg blir sovmorgon både lördag och söndag!

Hannahs utmaning

YOUR ROCK STAR NAME: (first pet & current car): Zera Fabia
YOUR GANGSTA NAME: (fav ice cream flavor, favorite cookie): Minth Singoalla
YOUR "FLY Guy/Girl" NAME: (first initial of first name, first three letters of your last name): Ajen
YOUR DETECTIVE NAME: (favorite color, favorite animal): BlackCat
YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) Eva Karlstad
YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first) JenAn
SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink put "The"): The Blue Daquiri
NASCAR NAME: (the first names of your grandfathers) Alf Gunnar
STRIPPER NAME: (the name of your favorite perfume/cologne, favorite candy) Pacific Paradise Marabou
WITNESS PROTECTION NAME: (mother's & father's middle names ) Kristina Per

Snart helga

Jag var alldeles för trött för att orka skriva nåt imorse klockan 5, ni får förlåta mig.

Den 17:e november ska svärfar bjuda alla sina 4 barn (inklusive bonusbarn) och deras respektive på musikalen "The Weddingsinger". Det ser jag verkligen fram emot! Jag älskar musikaler!
I alla fall så gick filmen på tv igår och vi var tvugna att se den för att fräscha upp minnet om vad den går ut på egentligen. Den är ganska kul, men jag undrar hur man gör en bra svensk musikal på den...det är ju så jäkla bra musik i originalet. Viva La 80-tal! Och kläderna! Haha, jag o Henk skrattade nog mest åt kläderna i filmen.

Jag var ju till arbetsförmodligen inte och skrev in mig igår också. Det är ett lite annorlunda system än det var i värmland. Först fick jag anmäla mig i en reception, sen fick jag vänta i 20 minuter innan jag ropades upp. Det var en gubba som såg ut som ett klot med glasögon som tog med mig in på sitt rum och började snabbt som tusan skriva in mig i datorn och spotta ur sig frågor. Jag hann knappt med att svara!
Sen sa han att han inte var min handläggare, honom ska jag få träffa 7:e november. Och samma dag ska jag först på gruppinformation med obligatorisk närvaro klockan 10. Sen är det ett jäkla glapp emellan som jag vette tusan vad jag ska hitta på under, SEN ska jag träffa min handläggare klockan 13. Puh! Och då måste jag ha med mina skolbetyg, mina referenser och alla mina anställningskontrakt som jag hittar. Det har jag aldrig hört att man ska ha när man skriver in sig som arbetssökande förr.

Såg på en riktig skitfilm igår också. Jag hade tråkigt och letade efter en film att fördriva tiden med, så jag tänkte att jag ger väl Sin City en chans då. Jag har tidigare bara ratat den eftersom den inte såg ut som en film som skulle falla mig i smaken, men jag har ju hört så mycket lovord om den.
Redan 10 minuter in i filmen var jag nästan förbannad. Nakna bröst, omotiverade våldsorgier, hjärndöd action, riktigt dåliga specialeffekter och osammanhängande story. Och Alexis Bledel som hora klädd i läder! Det finns ju inte. Usch nej, jag var så INTE imponerad av skitfilmen.

Varför inte?

Tänkte innan jag la mig igår att varför inte ställa klockan på 4 istället för 5? Ännu färre folk ute, ännu lugnare, ännu mörkare. Sagt och gjort, så nu är jag svettig efter rundan.

Idag ska jag ha bilen, ska åka och anmäla mig till arbetsförmodligen inte och sen till banken för att väcla in våra sparmynt så det kan bli lite julklappar på Ullared på lördag. Sen ska jag tvätta också, lika bra att tvätta ur tvättkorgarna (ja, vi har 2 stycken) när jag ändå är igång.

Nästa vecka fyller min farbror 45 år. Jag har inte hört av honom på ett år nästan, men jag ska skicka en blombukett så han vet att jag finns och inte har glömt honom.

Ikväll blir det återigen skrivande med Josefin, det gick jättebra igår. Jag spydde ur mig en massa skit och vi fick en hel del skrivet! Ikväll kommer vi till slutet på min och mitt ex relation. Ska bli skönt att bli av med honom.

Funderar på om jag ska ta en dusch nu, eller väcker jag kanske hela byggnaden då? Får man ens duscha såhär dags? Men folk som jobbar natt då, ska inte de få duscha när de kommer hem? Jo jag tänker duscha nu. Sen ska jag nog lägga mig ett par timmar igen innan jag kör Henkan till jobbet.

Tråkigt nu igen

Usch vad det är tråkigt att ha tråkigt. Jag har spelat Betapet, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt, diskat och städat köket, handlat, pratat med mamma, lekt med min Facebook och ÄNDÅ har jag jättetråkigt! Tiden går så långsamt just nu.

En timme tidigare

Jag vaknade klockan 4 och tänkte, varför inte? Så jag gick upp, drog på mig kläderna och tog min morgonrunda. Och inte en fladdermus i sikte! Peppar peppar, ta i trä. Jag vill inte va med om det igen.

Igår var det trevligt. Vi var hemma hos Styffe och Maria och såg på hockeyn, som förvisso var en skam. Frölunda vann med 5-0 mot Färjestad och Djurgården dängde Linköping på Linköpings hemmaplan med 3-0! Så ska det verkligen inte vara. Vet inte vad det var med lagen igår, allt var bakvänt. Förlorade 25 spänn på hockeyn, men det förtjänade vi faktiskt, eftersom vi satsade på Frölunda och svek vårt eget lag.
Robin kom över också, det var allmän mobbning som gällde. Han var nämligen till en specialist i Borås igår och fick reda på att han har skabb! Så han är kallad Skabbräven numera. Läskigt värre!

Idag händer det inte så värst mycket. Ska väl tvätta på dagen är det tänkt, sen ska Henrik dammsuga när han kommer hem. Jag ska skriva med Josefin mellan 18-20 och sen blir nog "One Missed Call 3" och slöa i soffan resten av kvällen.

Nu ska jag ta och krypa ned hos den snarkande minigrisen som bökar i sängen.
Det är konstigt, vi har en 180cm säng, men han hamnar alltid på min sida ändå, på en av mina två kuddar, så jag får trängas med honom. Ibland har han snott mitt täcke också. Den lymmeln!

See ya

Batman attacks!

Hu! Jag var nyss ute på morgonpromenaden, när jag kom till bergsskrevan mellan Noltorp och Nolhaga så såg jag att det var nåt stort som flög under gatlyktan. När jag kom närmre såg jag att det var en fladdermus. Och den ställde minsann in sin radar på mig! Den flög rakt mot mig och landade i håret på mig. Och hur mycket jag än tycker att fladdermöss är häftiga djur så vill jag inte ha en vild sådan i håret klockan 05.30 en oktobermorgon! Så jag pep till och började springa och vifta. Den stackars fladderfittan fick väl hjärtattack. I alla fall så släppte den taget om mitt huvud och flög iväg åt andra hållet. Och jag fick minsann lite extra motion i form av löpning!
Jäkla tur att det är så få människor ute vid den här tidpunkten, jag misstänker att jag såg lite sinnessjuk ut.

Nu är vädret sådär konstigt igen. Ska det verkligen vara 11 plusgrader i mitten på oktober?

Seeeeg

Mycket seg söndag. Inte gjort alls mycket idag. Vi har spelat CSI och löst ett fall, sett på remaken av "Liftaren" (var inte sådär värst bra), sett på The Zoo på tv och ätit mat. Slapptaskar med andra ord.
Men jag fick minsann min karl att städa upp i köket! Och det inte dåligt ska jag säga, han är inte riktigt städartypen.
Men det är inte jag heller, så jag ska väl inte klaga.

Tezz o Micke kanske kommer ned framåt jul, hon var lite sugen på att gå på Lisebergs Julmarknad och vi hade ju ändå tänkt åka dit. Ska bli kul, jag träffar henne verkligen alltför sällan.

Imorgon är det dags att gå upp klockan 5 med nya tag, jag har nämligen fuskat på dieten idag, stygga stygga mej. På kvällen ska jag få följa med hem till den mystiske herr Styffe och hans tjej Maria för att se på hockey. Hoppas FBK skärper sig, vi förlorade 25:- på dem igår igen. Dummingarna.

Annars tänkte jag försöka sätta mig och skriva lite anteckningar till boken...jag måste ju sätta igång, jag vet inte varför det tar emot så, när jag väl sätter igång så kommer ju allt i ett rasande tempo och det är inte alls jobbigt.

Men nu känns det faktiskt som om det är läggdags....speciellt med tanke på att jag ska masa mig upp ur den varma, goa sängen om mindre än 5 timmar medans min elaka make ligger kvar och gottar sig. Fast, efter promenaden så ska jag minsann krypa ned till honom och lägga mina kalla fötter mot hans varma ben! Hehehe!

Efterlysning

Förresten, nån som vet vart man kan hitta Pak Choy (eller Bok Choy/ Pak Soi) i Alingsås, Göteborgstrakten eller Karlstad, så säg till!

Den ser ut såhär:
image9

Och den heter INTE Mangold eller Kinakål

Ingen Pak Choy!

Jag letar och letar i affärerna efter Pak Choy, men det verkar vara omöjligt att få tag på. Det enda de kommer med när jag frågar är Mangold eller Kinakål....och det är ju inte jag vill ha!

Henrik har sovit nästan hela dagen. Och tro det eller ej, han ligger på soffan med en filt över sig nu med! Jävla slapptask! Jag ska minsann nafsa honom i armhålan sen.
Själv grillar jag kött i ugnen inför middagen. Tar lååång tid, men så blir det jäkla gott också.

David och Josefin kommer nästa helg, mina små mumsingar. Vi ska ut och glo på ljuset i stan och så ska vi till Ullared och handla julklappar på lördagen. Själv går jag igenom Gekås på två timmar, men Josefin förbereder för en heldag. Tröttnar jag är det ju bara jag går ut och sätter mig på ett café eller nåt, det ska nog bli bra.

Jag har precis planerat en nyårsmiddag också, bara att tänka ut vilka som kan tänka sig att åka 24 mil för att gå på den. Petra tror jag kommer i alla fall och jag hoppas på David o Josse. Och Robin såklart. De som bemödar sig att komma får i alla fall en prima trerättersmiddag! Ska skicka iväg formella inbjudningar som jag sitter och målar själv. Det är kul att pyssla ibland, speciellt som jag aldrig målar gips längre. Jag har ju ingen aning om vart man får tag på keramik och gipsfigurer här. Saknar det.

Har hittat bevis på att min man och min ex-fru är otrogna med varandra också! Jag blev asförbannad och gormade och skällde tills jag kom på att det var ju faktiskt jag själv som tog korten....=)
image7

Här slickas det på Skriet minsann!
image8

Aja, såna här bilder är obligatoriska när vi festar tillsammans. Och nej jag skojade bara, jag blev inte arg, snarare tänd! Nu skojade jag igen! Haha

Fredag kväll

Sådär, nu har jag kört iväg mannen till Robin.
Måste bara få gnälla lite över honom!

Han har ett eget paket cigaretter, men när jag sitter ute och röker så kommer han ut och tar en av mina. "Varför tar du inte en av dina"? Frågar jag. "De ska jag ju ha ikväll"! Blir svaret.

Han köper en påse godis. Han äter alla godaste bitarna och lämnar kvar all lakrits, för han vet att jag inte äter det så han får ha resten ifred.

Han tar med en kasse öl till Robin, men precis innan han går tar han ett glas av min cola som jag ska ha hemma medans han är borta och partar.

Han ska äta pizza, men när jag sitter och äter min köttfärsröra så tycker han att det ser så gott ut att han inte kan låta bli att smaka några gafflar av min mat.

Suck! Det är tur för honom att han är så jäkla söt, annars vet jag inte vad jag skulle göra.

Nu är jag ensam resten av kvällen i alla fall, ganska skönt för tillfället. Jag ska kolla på Greys Anatomy och Idol och bara mysa, kanske spela lite betapet och lyssna på musik.

Kom på en sak igår förresten. Såg en bild på en halv papaya och upptäckte att det ser ju ut ganska precis som blygdläppar....sa det till Henrik och han tyckte det var skoj. Så han började spekulera i det här med Pajala-69:an (att slicka sig själv i armhålan medans man runkar), i alla fall, att man kunde lägga en papaya i armhålan och slicka på den samtidigt. "Vadå", sa jag, "en papayala-69:a"? Då brast det. Han skrattade så han grinade och kallade mig för sin sjuka fru när han pratade med Styffe i telefonen.


En bild på mig med Davids snygga hatt levereras till er!
image6

Lights in Alingsås

Tänkte bara lägga upp lite bilder från ljusen i stan:

image2

image3

image4

image5

Vackert som tusingen!

Torsdag igen

Gissa vad jag nyss har gjort? =) Svårt va?
Jag flåsar som en st. Bernhard i solljus. Hade Danko Jones i Ipoden och då måste man ju gå ännu fortare. Han har grym energi i sina låtar den mannen och det smittar verkligen av sig!
Det är 2 grader ute, det känns som om jag har loppor över hela kroppen som sticks och kliar nu när jag är inne i värmen igen. Men jag hade tur, 50 meter kvar till min port så började det falla regndroppar, så jag klarade mig ganska torr i alla fall.

Det var inga får ute i Nolhaga, inte ens Mufflonen fast de brukar tycka om när det är lite kyligare. Men ett par av dvärggetterna låg i det blöta gräset och såg på mig som om jag var knäpp.

Det gick bra att skriva med Josefin igår, men jag fick en grym huvudvärk redan efter en timme. Som tur är så har jag en snäll man som kom springande med vatten och värktablett.

Såg klart den sista Beck-filmen också, blev riktigt besviken. Hade hoppats att den absolut sista filmen skulle vara lite speciell, men istället var den till och med lite sämre än de andra nyare avsnitten.

Lite trött idag, jag somnade inte förrän efter 2 inatt, läser en så spännande bok att jag har svårt att lägga den ifrån mig. Henrik däremot somnade minsann före 22, men han är ändå en trötter idag.
Blir inte mycket i eftermiddag, hoppas att Henk ska spela lite CSI så han kommer ikapp, då kan vi börja spela tillsammans, sen har vi just fått ned ett nytt Nancy Drew också, kanske blir lite dataspel i helgen.
Imorgon ska han till Robin på X-boxturnering med några andra arbetskamrater, får se vad jag ska hitta på då. Nåt blir det ju alltid.

Nu blir det lite kolhydratsnål frukost.

Over and out

Tillbaka från morgonrundan

Vad konstigt vädret och temperaturen kan vara alltså. Igår var det stjärnklart på morgonen och bara 1 plusgrad, idag är det molnigt och 7 plusgrader!

Igår eftermiddag hade jag så tråkigt att jag gick ut och gick samma runda en gång till. Men det var inte alls lika roligt att gå på dagen, det var en massa folk ute och solen var jobbig i ögonen. Men det är skönt att röra på sig. På kvällen var det hockey på radion, jävla skitmatch! Färjestad förlorade hemma mot Linköping i förlängning. Så ska det ju inte vara! Förlorade 25:- som vi hade satsat på matchen också. Dumt dumt dumt!
Men jag fick mig ett svettigt 20-minuterspass på Orbitreken medans jag lyssnade, nåt positivt.

I dag åker Henrik med Robin hem efter jobbet, han ska leka frisör och klippa honom, sen ska de spela tv-spel. Såklart. Mina småpojkar känns det som ibland  =)
Så jag får roa mig på egen hand. Ska väl vika tvätt och dammsuga. Jättekul! Nej, men ett tidsfördriv och dessutom ett måste. Jag är alldeles för dålig på att hålla ordning i min fina lägenhet.
Sen är det skrivardags med Josefin mellan 18-20. Ser jag fram emot.

Men nu ska jag fixa lite frukost och duscha av mig lite promenadsvett

Godmorgon

Svettigt, men inte vidare varmt idag. Hu, det är bara 1 plusgrad ute. Skillnad mot inatt när jag la mig, då var det 7 grader.
Har nyss kommit hem från promenaden. Jag bara älskar att promenera på tysta, mörka gator. När jag kommer upp mot Noltorp igen så börjar det komma en massa bilar. Jag undrar om de börjar jobba klockan sex, eller om de ska köra till Göteborg.

Det är så mysigt att gå förbi Nolhaga, fåren ligger ute trots kylan och stirrar på mig när jag går förbi, Lights In Alingsås är stämningsfullt och får mig alltid att le när jag går förbi och slottet är upplyst och vackert. Jag är så imponerad över att spotarna som används i Lights In Alingsås får vara ifred! På Skoghall hade det inte tagit lång tid innan det mest var pangade lyktor och målade filter. Men här får de lysa fritt och det är så underbart!
Samma sak med alla arrangerade blommor i somras, jag såg aldrig en enda söndertrampad eller uppryckt rabatt.
Imponerande!

Jag gick upp igen inatt när Henrik somnat, men jag orkade inte slå på datorn så det blev att jag satt i soffan och läste ett par kapitel i den bok som håller mig fängslad för tillfället. Men jag var rejält trött också, så 00.40 kröp jag ned igen och la armen om min make och somnade som en liten gris.

Nu ska jag ta itu med disken och sen sussa en stund till.

Kvällen

Har nyss smörjt in mig med min mycket dyra nattkräm jag fick i födelsedagspresent av svärmor. Den luktar underbart, och jag blir len som en babystjärt i ansiktet.

Åkte och handlade på Willys inför veckan förut när mannen snarkade i soffan. 218:- löd veckans matbelopp. Det går ju att leva med!
Jag grillade kyckling åt wokade grönsaker till middag. Henrik spelade lite CSI, han måste komma ikapp mig o Petra innan han och jag kan spela tillsammans.
Sen satt jag med Fossan i 2 timmar och skrev ett till kapitel i min bok. Den artar sig minsann! Men idag fick jag en sån grym huvudvärk under tiden, vet inte om det var för att jag stirrade intensivt på skärmen så länge.

Sen har vi inte hunnit med så mycket mer. Jag drog mig i ett bad 30 minuter och läste. Underbart! Nu är det dags att krypa till kojs och kolla färdigt på K2, om det inte kommer andra aktiviteter i vägen....*fniss*
Sen när maken har somnat ska jag nog smyga upp igen och kolla på Desperate Housewives. Jag gillar det med Henriks tidiga veckor, jag går upp klockan 5, 30 minuter efter honom, går ut samtidigt med honom, tar en 45 minuters rask promenad, kommer hem och hushållsysslar lite och sen kryper jag ned i den varma goa sängen i ett par timmar till. När Henk kommer från jobbet så sover han en timme, vi går och lägger oss tillsammans och jag smyger upp när han har somnat. Fast det kommer ju inte fortsätta så när jag också börjar jobba sen, jag får ta vara på de stunderna nu.

Så, nu ska jag ta till min nattritual med medicin, tandborstning, tandtråd och fotcreme. Nästan ett helt gympapass för sänggåendet!

Ciao bella!

Trååååkigt

Henrik ligger och sover på soffan och jag har tråkigt, så jag tänkte fylla i en liten sån där frågegrej om nån vill läsa, mot all förmodan.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (tungan och bröstvårtan)
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar. (skola)
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. 
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[x] jag har varit i Tyskland.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] jag har varit i Franrike.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] jag har varit i Spanien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. (rekommenderas inte)
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ]   Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov. (ehm, jag har varit tonåring )
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna ibland.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.  WHY NOT!!!!
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar ljus choklad.
[x ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

Svettig och varm

Kom nyss in från min 45-minuterspromenad. Går upp klockan 5 och promenerar ensam i mörkret. Mysigt verkligen! Och skönt. Börjar bli kyligt nu på morgnarna, men jag blir fort varm av takten.

I fredags tvingade mamma med mig till Blue Moon på kvällen. Jösses vad folk det var! Jag lovar, man kunde inte röra sig obehindrat mer än ett par decimeter som mest!
Mamma, Thomas och Malin käkade tacobuffé, men jag ville verkligen inte ha, jag ville vänta tills Henrik kom och äta med honom senare. Han kom och räddade mig från folkmassan strax innan 20. Vi åkte hem till mamma, bara han och jag och åt lite mat och kollade på film. Det var underbart att krama honom igen! Vi slöade på soffan hela kvällen och kollade mest på Animal Planet. Till slut orkade han inte mer och gick och la sig. Jag väntade tills mamma o Thomas kom hem, sen kröp jag också ned i en varm och mysig säng med en snarkade älskling i.

Lördagen började med fika hos svärmor. Kent var borta, så det var bara vi o hon. Är så avundsjuk, hon och Kent har bokat en resa till Canarieöarna i februari. All inclusive, en vecka, 5600:- Vill också!
Vi stannade där ett par timmar och pratade mest om resan till Sicilien som vi ska på nästa höst. Jag kan knappt bärga mig! Fast så ska man inte säga egentligen, för hux flux så har tiden försvunnit och jag är ett år äldre igen. Och det är ju inte så mycket att sträva efter egentligen tycker jag!
Efter Yvonne så tog vi oss en tur till morfar. Naturligtvis så var inte gubben hemma, man ska ha jäkla tur om man lyckas pricka in de korta stunder han är hemma i huset! Men Henrik fick i alla fall hälsa på morfars nya katt Pepsi, en underbar Norsk Skogskatt som han köpte på Djurens Vänner.
Hem till mamma och bjöds på karré med rotfrukter i ugn och kantarellsås. Mumma! Började kolla på filmen "Perfume" om Jean-Baptiste. Den är lite underlig, men kan säkert vara bra. Vi hann ju inte se klart hela, var tvugna att göra oss i ordning samtidigt.
Åkte ut till Skoghall igen, hem till svärfar denna gång. Han var i Halmstad så vi tänkte tjuva hans hus för en liten förfest. David, Josefin, Micke, Jessicka, Petra, Jonas och Rickard kom dit och vi hade jättetrevligt. 22.30 åkte vi in till Harrys. Där var det också mycket folk, men det gick i alla fall att röra på sig! Jag och Petra körde drinkkväll med diverse Red Bull/Vodka, Daquiri, After Eightdrinkar och Pear Drops. Pear Dropsen kom i så snygga glas att jag inte kunde låta bli att snatta med dem i handväskan....stygga jag!
Jag hade jätteroligt även om jag inte dansade nåt, satt mest och pratade med alla kompisarna som man ser för sällan numera. Runt 1 så försvann alla utom jag, Henrik och Petra. Poff, bara borta! Men vi ville inte gå än, så vi tog en drink till och njöt av livet. Jag vägrade låta Petra sätta sig ensam i en taxi till Skoghall mitt i natten, så vi släpade med henne till Norrstrand och köpte nattmat på Kenneths. Mamma bor ju precis där, lite farligt när man har druckit alkohol kanske, men även praktiskt tyckte vi som var fyllehungriga.
Petra, jag och Henrik klämde ihop oss i två 90-sängar som vi hade dragit ihop så det blev en dubbelsäng. Klart jag hamnade i mitten med störst chans att glida ned mellan sängarna! Vi var så övertrötta och fulla att vi bara skrattade åt Claes mest hela tiden. Men helt plötsligt blev det knäpptyst, vi däckade samtidigt alla tre.

Söndag gick vi upp i någorlunda tid, vi (läs jag) skulle köra hem Petra, sen skulle vi på dop i Karlskoga, lilla kusin Ebba skulle doppas. Det var en jättefin ceremoni och Ebba var så söt! Fick mycket kramar av min Karlskoga-familj, det är verkligen synd att jag inte träffar dem oftare. Men det är en jäkla tur att jag fick träffa dem alls i livet!
Henrik och jag var tvugna att åka direkt efter ceremonin, vi skulle på kalas hos Tord och Siw. Massa presenter delades ut hit och dit, Martina, Anders, jag, David och Andreas fyller alla år inom loppet av tre veckor, så vi firade allihop på samma gång. Johanna har börjat växa lite, men det syns verkligen inte alls att hon är gravid. Hon mår inge vidare just nu, illamående ständigt och kräks i princip varje dag. Men hon är lycklig.
Sen var det väl inte mer att göra än att sätta sig i bilen och påbörja resan hem. Jag somnade i Åmål och blev väckt av en trött Henka ett par mil innan Mellerud. Då fick jag vackert vakna till och sätta mig bakom ratten. Henrik sov däremot hela vägen till Sollebrunn sen, den lilla slappisen!

Ikväll blir det att skriva på boken med Fossan. Det ska bli skoj!

Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen, kanske lite tidigt, men jag såg att alla närmaste grannar redan är vakna, så det är lika bra. Kommer nog att somna gott på soffan om ett tag så det gäller att passa på!

Take Care!

Jobbigt

Usch, det var inte vidare kul att rensa ur alla Barbros saker. Alla kläder skickade vi till Myrorna och allt smink slängde vi. Stackars Sven, det är inte lätt för honom nu.

I eftermiddags gick mamma och jag på stan och hittade snygga fejkskinnbyxor till Davids halloweenkostym för bara 85:- Han kommer bli så snygg som läderbög! Ett nerköp från förra årets playboy-bunny såklart, men det är ju lite svårt att toppa.
Sen åkte vi till skoghall och köpte revbensspjäll som vi mumsade järnet på till en film...och sen slocknade jag såklart i soffan så mamma o Thomas fick se klart filmen själva. Lagom till eftertexterna vaknade jag igen.

Nu sitter jag och ser ut som en halvsmurf, eller, en lila halvsmurf....kanske en halv-Widget? Kommer ni ihåg honom från barnprogrammen när vi var små? Widget världsväktaren. Det var tider det.
Ändå, jag håller på att färga håret. Blir nåt lila-brun-aktigt, ska bli kul att se vad det blir för slutresultat.

Färjestad spelar match för fullt mot Brynäs och Henrik den fuskisen sitter hemma hos Styffe och kollar på matchen på tv! Själv får jag stå ut med att få mål för målresultat via sms. 1:a perioden: 1-0 till FBK!

Nu ska jag snart skölja ur min Widgetperuk och sen ska mamma o jag leka lite.

En liten stund

Jag hinner med att skriva en liten lägesrapport innan det är dags att åka ut till Skoghall och sätta igång med mindre roliga saker.

Jag hade ställt klockan på 9 men mamma och Thomas var för högljudda (med att prata alltså) så jag vaknade 8. Blääää! Kunde inte riktigt somna igår, jag sov ju inte i min egen säng med min älskade intill. Så jag låg och kollade på tv:n till 2 och efter det låg jag och vred mig ett tag innan jag somnade.
Jag är trööööött!
Nu hinkar jag i mig kaffe och lyssnar på mammas klagande över magsmärtor. Usch, hoppas hon inte har magsjuka. Jag brukar komma hit precis när hon blir sjuk på ett eller annat sätt och lyckas få med mig det hem.

Well, see you tonight!

24-årsdagen är över

Äntligen! Jag har längtat efter att den ska ta slut, det har varit slitigt att bli gammal minsann.

Jag och Petra kom iväg strax efter 11 imorse. Babblade på om allt möjligt i bilen på vägen, jag fattar inte hur vi lyckas. Vi börjar prata politik, så helt plötsligt är vi inne på sex och sen hux flux så handlar det om hemlösa djur!
Vi har i alla fall aldrig brist på samtalsämnen.
Höll på att bli vansinnig på alla jävla vägarbeten, vi sniglade ju oss fram! Var inte hos mamma förrän strax efter 15.

Hann med ett par cigaretter innan släkten kom. Får ju inte röka för morfar, då blir han vansinnig! Men vi hade ett par riktigt trevliga timmar. Jag fick en Trolliväska, kläder, örhängen och pengar. Inga fel alls! Vi åt potatisgratäng och helstekt kotlettrad och en jättegod mammatårta. Hon är allt bra på tårtor min lilla mammi.

När gamlingarna åkt hem så kollade jag, brorsan, Victor och mamma på Pans Labyrint. Den är ju förjäkla bra alltså! Bästa filmen i år tror jag. Sen busade vi en hel del och brottades i soffan och skrattade tills vi skrek. Skönt att få busa av sig lite ibland. Körde hem Micke o Victor och sen har jag minsann inte gjort så mycket mer. Kollat på tv med mamma, läst lite och nu sitter jag och pratarpå msn med min kära make. Saknar honom!
Men han kommer ju på fredag som tur är.

Arrividerci

24 år

Oj, tiden går alldeles för fort tycker jag.

Jag är nyväckt med leverpastejsmörgås och te på sängen, brinnande ljus och Pans Labyrint i paket. Ibland är han verkligen olovligt underbar min man alltså.

Petra kom allt igår, om än ganska sent. Runt 18 dök hon upp. Då käkades det smörgåstårta och sen fikades det och när det blivit mörkt så tog vi, Henk och Robin en tur ned till Nolhaga. Det är "Lights in Alingsås" för fullt och vi gick vandringsleden med en massa andra människor och beundrade. Det var otroligt snyggt gjort, vilka känslor dessa spotligts som är väldigt uttänkt placerade gav alltså. Henrik och jag ska gå den andra slingan nästa vecka och bara njuta!

Robin var tvungen hem och kolla på fotboll så vi andra satte oss och spelade det nya CSI-spelet. Henk tröttnade efter ett tag och gick och la oss, men Petra och jag satt minsann och spelade till två på natten.
Nu ligger hon och snarkar på bäddsoffan i gästrummet.
Jag tycker inte det är nån idé att lägga sig igen, vi måste åka runt elva, för klockan 15 ska jag vara på mitt eget födelsedagskalas i Karlstad. Så jag ska ta och hoppa i duschen istället och packa min väska, leka lite produktiv med den här extra tiden jag fick idag tack vare min makes firande.


Börjar fundera....

På om Petra verkligen kommer. Jag har inte hört ett knyst från henne och jag har väntat på henne hela dagen.
Jag blir otroligt ledsen om hon inte kommer, och det betyder att jag måste boka tågbiljett för imorgon.

Ska till Karlstad imorgon, fira min födelsedag och på torsdag ska jag hjälpa mamma med att rensa ur Barbros dödsbo. Inte vidare roligt, men det är sånt som måste göras och jag vill hjälpa mamma med det jobbiga.

Jag har i alla fall fått undan all disk, gjort två smörgåstårtor och en vit chokladkaka med glasyr. Så jag har hunnit vara lite produktiv mellan alla gångerna jag sprungit till fönstret och spanat efter Petras bil.

Nu slutar snart Henkan också, då kommer han och Robin. Vore kul om Petra var här och åt smörgåstårta med oss, speciellt med tanke på att jag gjorde så det skulle räcka till alla.

Jaja, finns inte så jäkla mycket att göra än att vänta, så vänta gör jag.....

Mycket att göra, ändå sitter jag och skriver!

Sitter och lyssnar på Diablo Swing Orchestra när jag egentligen borde diska, städa, förbereda smörgåstårtor och baka vit chokladkaka. Skandal! Fy på mig!

Petra kommer hit idag, tjoho! Jag bara längtar! Saknar henne så jäkla mycket hela tiden.
I eftermiddag kommer Robin också och vi ska ha lite kalas som ni kanske förstår av allt jag måste göra. Det ska bli skoj, men vägen dit är ju inte det roligaste.

Jag måste påpeka en sak om det inte framgick tydligt i förra inlägget: Henrik följde med mig på swingersklubben för min skull! Det var jag som tjatatde dit honom och tog tillfället i akt när det nu finns en sån i Norrköping. Han skulle inte ha gått om inte jag hade tjatat. Bara så det blir klart liksom.

Nej, nu ska jag höja volymen en hel del och störa alla grannar med sina små barn medans jag diskar.

Ciao!

Helgen dårå

Helgen startade i torsdags då vi blev väckta av Alingsåshem en timme innan vi skulle ha gått upp. De skulle kolla alla ventiler, så det var bara att stiga upp och koka kaffe och sätta igång med packning och frukost och så.
Strax före elva kom vi iväg och körde i drygt 4 timmar mot huvudstaden. Vi fördrev tiden med att lyssna på bra musik, sjunga lite och sova i skift. Det var lätt att hitta till Globen och vi var där 3 timmar innan showtime.
Vi vandrade några varv i köpcentret Globen och kollade på det mesta som finns därinne, sen tog vi oss en biffstek med pommes på en restaurang. När vi såg att en del folk gick mot ingången så gick vi också dit. Ingen av oss hade varit i Globen tidigare, men jag måste säga att jag blev lite besviken. Jag trodde det skulle vara större!
Showen var i alla fall helt fantastisk! Mina ögon var klistrade på scenen hela tiden och jag var helt förhäxad! Det var verkligen inte bortkastade 1450:- Men jag kunde inte låta bli att störa mig på den lilla magra fjortistjejen till höger om mig som hela tiden satt och suckade, aldrig klappade i händerna och lekte med sin mobil. Det kändes verkligen som om hon skulle ha kunnat låta bli att gå och gett den platsen till någon som verkligen ville se.

Efteråt letade vi oss ut ur Stockholm och for emot Norrköping där resten av vår helg skulle spenderas.
I bilen slog det mig som en klubba i huvet vad jag just hade upplevt. En liveshow med Cirque Du Soleil!
Jag fick världens lyckorus och bara grinade av lycka. Tårarna sprutade, munnen skrattade och ögonen lyste. Måste ha sett hur idiotiskt ut som helst!

Vi var i Norrköping strax efter 23.30 och väckte min kära svåger och hans sambo. Vi bäddade ned oss i bäddsoffan och slocknade direkt.
Fredag sov vi ut ordentligt, sen klädde vi på oss och gick ned på stan i jakt efter en massa födelsedagspresenter. David och Josefin jobbade, så vi var ju tvugna att göra nånting annat än att fisa in deras soffa.
Gick omkring ett par timmar och jag tror vi hittade riktigt roliga presenter. Återstår väl att se när de öppnas.
Jag lovade att fixa mat tills David o Josse kom hem så jag slängde ihop en potatisgratäng och helstekte en kotlettrad. Det var mycket uppskattat!
Senare på kvällen skulle vi ju som sagt var bege oss till Swingersklubben, Henrik och jag. Kruxet var att eftersom det var fredag så var det inte parkväll på klubben, utan det var även öppet för singelkillar. Men men, jag ville ju dit! Hade ju tjatat för att han skulle följa med mig länge!
Gjorde oss iordning och gav oss iväg. Det var ganska mysigt därnere i källaren, det fanns bar, tv-rum, smiskrum, bastu, duschar och en stooor jacuzzi. Men det kryllade av nakna, blekfeta, desperata karlar! Karlar som tydligen tror att det räcker med att visa en av medellängds slak snopp och en dinglande rakad pung för kvinnorna så kastar de sig på golvet och kvider av lusta!
Eh, nä, inte direkt. Dessutom så var vi bara 4 tjejer där och garanterat 25 killar.
Det var ärligt talat helt bortkastade pengar att gå dit. Visst, mycket komplimanger och uppmärksamhet fick jag ju och det är alltid trevligt, men herregud, jag vill väl inte ha en massa män som trängs för en chans att få kladda på mig! Och Henrik gillade det verkligen inte. Han blev riktigt svartsjuk. Stackaren. Så efter bara ett par timmar så tog jag honom i handen så gick vi hem till David och Josefin och låg på soffan och glodde på Animal Planet med dem resten av natten.

Lördag var det verkligen sova länge som gällde. Efter kaffe och smörgås och lite slötittande på tv:n så satte sig jag o Josse och skrev på boken om mitt liv. Den artar sig verkligen och vi har kommit en bra bit på väg. Lite jobbigt ibland att dra upp alla hemskheter, men efteråt känns det jättebra.
Kycklingfilé och ugnspotatis blev maten innan vi gick ned på stan framåt kvällen. Det var kulturafton i Norrköping, men det var verkligen inget vidare. Men jäkligt mycket folk överallt! Vi strosade lite och kollade på en massa konstiga konstellationer, men tröttnade ganska fort och smet in på bio istället.
Vi såg Adam Sandlers nya "I Now Prenounce You Chuck & Larry". Den var riktigt bra! Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket åt en Sandlerfilm! Den och "Click" är definitivt det bästa han har gjort (och jag tycker faktiskt "Chuck & Larry" var snäppet bättre). Sen hände det inte så mycket mer, vi kollade på tv och pratade en hel del, men vi var så trötta att vi kom ganska tidigt i säng.

Söndag så skrev vi två kapitel till på boken, åt middag och sen for jag o Henrik hem. Vi hade faktiskt lite hemlängtan och det var skönt när vi äntligen kom hem.
Hemma hände verkligen nada, vi var så slöa att vi mest låg på soffan och stirrade på dumburken utan att se så mycket.

Det var min helg det. Hade kunnat vara bättre, men hade definitivt kunat vara mycket sämre!

336858-2

336858-2

RSS 2.0