En timme tidigare

Jag vaknade klockan 4 och tänkte, varför inte? Så jag gick upp, drog på mig kläderna och tog min morgonrunda. Och inte en fladdermus i sikte! Peppar peppar, ta i trä. Jag vill inte va med om det igen.

Igår var det trevligt. Vi var hemma hos Styffe och Maria och såg på hockeyn, som förvisso var en skam. Frölunda vann med 5-0 mot Färjestad och Djurgården dängde Linköping på Linköpings hemmaplan med 3-0! Så ska det verkligen inte vara. Vet inte vad det var med lagen igår, allt var bakvänt. Förlorade 25 spänn på hockeyn, men det förtjänade vi faktiskt, eftersom vi satsade på Frölunda och svek vårt eget lag.
Robin kom över också, det var allmän mobbning som gällde. Han var nämligen till en specialist i Borås igår och fick reda på att han har skabb! Så han är kallad Skabbräven numera. Läskigt värre!

Idag händer det inte så värst mycket. Ska väl tvätta på dagen är det tänkt, sen ska Henrik dammsuga när han kommer hem. Jag ska skriva med Josefin mellan 18-20 och sen blir nog "One Missed Call 3" och slöa i soffan resten av kvällen.

Nu ska jag ta och krypa ned hos den snarkande minigrisen som bökar i sängen.
Det är konstigt, vi har en 180cm säng, men han hamnar alltid på min sida ändå, på en av mina två kuddar, så jag får trängas med honom. Ibland har han snott mitt täcke också. Den lymmeln!

See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0