Varmt och blåsigt

Det är dagens väder. Varmare ute än inne, men det blåser riktigt riktigt mycket.

Jag har inte gjort så mycket än idag, sett på film och packat lite inför morgondagen. Och bestämt att vi ska äta karré med hemgjord klyftpotatis och bearnaisedip ikväll, som för att fira att vi har lite semester.

Jag ska diska också tänkte jag, sen försöka tvinga min stackars man att dammsuga och moppa golvet när han har kommit hem.
Funderat på om jag ska ta mig en promenad till hans jobb så jag är där när han slutar. Det är ju så fint väder och så varmt. Säkert bara skönt att det blåser då när man går och blir svettig.

Provade min nya baddräkt också. Den är väldigt snygg, men man får platta bröst i den och dessutom så känns den lite för kort, urringningen blir ganska djup.
Men men, den får duga. Det blir den och en svart bikini med boxertrosor och en tankini med blommor på som får följa med till Sicilien i höst. Vad jag längtar!!!!

Oj. Plötsligt var gurkan slut. Jag satt här och knaprade på en 70 grams bit gurka och så fanns den inte mer helt enkelt!  Älskar gurka. Och det finns ju faktiskt onyttigare mellanmål.

Nu ska jag slöa lite, kanske spela en betapet och sen ta tag i disken. Klockan 16 ska jag gå hemifrån mot Luna där Henk jobbar. Tar kanske 45 min att gå dit, men jag behöver ju inte ha bråttom heller. Kan studera vårblomningen på vägen! Det gör mig så lycklig att se alla små små löv som sprungit ut och alla vackra blommor. Ska kanske ta med kameran och ta lite kort på min vackra hemstad.

Ciao så länge, jag skriver lite mer ikväll. Ni får vänta på dagens djur tills dess

Jag är så dålig

Dålig på att blogga alltså. Jag vet! Förlåt! *imaginärt smisk*
Men jag har helt enkelt inte orkat. Sorry.

Allt är bra i alla fall, Henrik fyllde 27 i lördags och precis samma dag tyckte lilla Tess att hon skulle komma till världen, så Henrik blev morbror på sin födelsedag. Hon är så söt, hon har en riktig liten brottarnäsa.

Annars har jag mest jobbat och så....inget ovanligt direkt som har hänt. Men idag är jag ledig och imorgon också. Jobbar onsdag 7-12, en kortdag. Sen slutar Henk 13, sen åker vi uppöver till kära Karlstad.
På onsdag kväll ska det grillas hos svärmor. På torsdag ska vi till Karlskoga och hälsa på mammas biologiska pappa och brorsa. På fredag ska vi antagligen hem till farmor en sväng på dagen....får se hur det går, vi har inte setts på snart 2 år, inte sen vi bråkade så. Men jag vill i alla fall försöka. Men hon får inget veta att vi kommer, för då ska hon säkert dra dit min pappa också. Och det vill jag inte!
I alla fall. På fredag kväll ska vi ha lite grillfest med det gamla goa kompisgänget. På lördag ska jag försöka hälsa på mormor och Henry och morfar på dagen. Sen ska vi vara karaokedomare på kvällen i en tävling mamma o Thomas håller. På söndag ska vi äta hos svärfar och sen bär det hem igen. Alltså, inte så mycket semester under semestern =)
Det är som det brukar vara.

Men nu har vi i alla fall fått klartecken att vi ska få ha husvagnen hela första veckan i juni. Och DÅ ska det minsann bara latas och mysas!

Förhoppningsvis får jag mitt sommarschema nästa vecka när jag jobbar igen. Ska bli kul att veta när man jobbar, då kan man planera lite bättre också.

Idag gjorde jag mitt livs första risotto. Och utan recept! Jag bara slängde ihop lite grejer och det blev så jäkla gott! La upp receptet på Matklubben och genast var det en massa folk som sparade det och ville laga den.
Så här såg den ut:
image85

Tja... kanske inte ser sådär jättesmaklig ut, ser mest ut som en hög med sörja....men det var bacon, choritzo, kyckling, champinjoner, vitlök, paprika, sockerärtor, vanliga ärtor, lök och majs i den och den var såååå god! Henrik längtar redan till lunchen imorgon när han får äta den igen =)

Nä, nu ska vi lägga och nanna. Sussa. Och alla andra konstiga synonymer som det finns för att sova. Men först ska vi försöka se lite på en film i sängen.

Dagens djur
image86

PS/ Det är faktiskt en katt!

Inge Gordon???!!!???

Pissed jag blir! Visst gillar jag So You Think You Can Dance, men inte lika mycket som Gordon!
Ledsen i ögat....

Idag var jag i alla fall till studievägledaren och det blev bestämt att jag inte ska börja läsa till hösten. Jag pratade med henne om mitt nuvarande jobb och så vidare och hon tyckte att jag kunde vänta och jobba ett tag när det nu kändes så bra. Utbildningen finns ju alltid kvar som hon sa, det är bara att hoppa på senare. Och både jag och Henrik tycker ju hon har rätt. Pratade med mamma också och även hon höll med.
Så nu är det bestämt i alla fall, skönt att ha lite koll på närmaste framtiden i alla fall.

Annars har det inte hänt mycket idag. Har fortfarande lite ont i benen men inte lika mycket. Tog en promenad förut och på hemvägen kilade jag förbi ica och köpte ingredienser till tjejmiddagen på lördag. Ska förbereda dem så mycket det går imorgon tänkte jag.

Sen har jag blivit medlem i Matklubben.se, en helt underbar sajt där man delar med sig av sina favoritrecept och samtidigt tar del av andras. Så nu kanske det blir lite annorlunda kryddningar och nya tester här framöver!

Men idag körde jag på vad jag hade hemma och bjöd min man på ugnsfalukorv med tomat och ost i, potatismos och pepparrot/senapssås. Mycket uppskattat! Själv åt jag en gammal matlåda med kasslergryta.

Jag är fortfarande sjuuuukt sugen på mjukglass, och även på crêpes med vit choklad och jordgubbar. Som tur är så är dieten slut när det blir jordgubbsdags, för de tänker jag minsann inte motstå! Det går inte på sommaren att vara utan svenska jordgubbar med gräddmjölk.

Nu grillar jag kyckling inför morgondagens middag och ska precis köra lite wii-bowling med min man, han blir så glad när jag leker med honom.

Dagens djur
image84

Privatliv???

Idag jobbade jag som sagt var på avdelningen ovanför. Inte roligt, jag hade ångest imorse. Ångest Light men ändå ångest.
Jobbet gick väl sådär, allt som skulle göras blev gjort, men jag mådde inte bra och det märktes på mina prestationer.
Men så fick jag höra en sak.
Ni vet, i fredags skulle jag ju jobba där också, men jag skrev aldrig att jag inte orkade, så jag ringde och sa att jag inte kunde jobba. Det var precis vad jag sa: Jag kan verkligen inte jobba idag.
Idag fick jag höra att de var asförbannade på mig för att jag inte sagt varför jag inte kunde jobba...men va? Hallå? Måste man verkligen ge skäl? Det kan ju vara väldigt privata skäl. Det viktiga var ju att jag ringde i tid och sa att jag inte kunde så att de hade tid att ta in nån annan. Men tydligen så måste de veta varför man inte kan jobba också och det tycker jag känns väldigt olustigt.
Jaja, förhoppningsvis så kommer jag inte jobba så mycket mer på den avdelningen.

Annars har allt vart som vanligt idag. Precis sett på Top Model. För er som också tittar så håller jag stenhårt på Heather, absolut den vackraste tjejen som vart med i programmet nånsin enligt mig.

Nu känner jag för en lång dusch och sen krypa i säng, det har varit en jobbig dag både fysiskt och psykiskt.

Måste ha haft kramp i benen inatt, för jag har haft jädra ont i vaderna hela dagen och nu efter att jag kom hem och fick sitta still ett tag så kan jag knappt gå på dem. Men nu har jag smörjt med liniment och Henrik har masserat så förhoppningsvis så kan jag gå som folk och inte se ut som om jag skitit på mig imorgon.

Just det, ska träffa studievägledaren imorgon också. Får se vart det barkar hän!

Godnatt på er små tussilagos i mörkret!

Ursäkta

Jag är dålig på att skriva nu, jag vet. Jag ska ge mig själv en imaginär dask på handen så kanske jag blir bättre. .....AJ....sådär!

I och för sig har det inte hänt så mycket värt att skriva om heller. Min underbara mamma är sjukskriven igen, men nu för en inflammation i armen. Stackars henne, alltid är det nånting!

Jag är grymt sockersugen! Jag har rena abstinensen märkte jag igår när jag var en riktig surkärring och var på väg att ta till lipen flera gånger. Men jag tänker inte äta nåt sött, jag vägrar!

Idag ska jag jobba på avdelningen över våran, och jag ser inte fram emot det. Jag trivs verkligen inte däruppe, det ger mig lite småångest sådär. Fast inge farlig ångest, bara pyttelite. Som tur är ska jag inte jobba länge. 14 - 20.30. Typiskt idag när Benja fyller år och bjöd hem oss på fika. Bara kaffe för mig men ändå.

Imorgon ska jag träffa studievägledaren och diskutera huruvida det blir nå studier till hösten. Och snart får jag reda på mitt sommarschema på jobbet också, weeiii!

Nu ska jag peta i mig lite frukost (inge sugen på nåt utom glass och det får jag inte äta) och sen bara vänta på "the hour of doom". Nä, haha, så illa är det inte, men det är inte kul kan jag försäkra.

Dagens djur
image81

Ledig dag

Vad jag gör på min lediga dag:

Diskar
Städar köket
Tvättar
Hänger tvätt
Viker tvätt
Slänger en sopsäck full med tidningar i pappersinsamlingen
Lagar mat
Diskar igen


Vad Henrik gör på sin lediga dag

Spelar tv-spel
Dricker kaffe
Surfar
Spelar mer tv-spel
Dammsugar (om jag tjatar på honom)

Tur att jag älskar honom så mycket!

Idiot!

Dumma dumma jag....jag glömde skriva i förrgår att mamma, världens bästa och mest älskade mamma fyllde 45 igår också! Inte bara Tobbe som fyllde år, utan mami också.

Jag kom hem så sent igår att jag inte orkade skriva nåt. Jag hade en jättebra dag ända fram till åtta på kvällen, då brakade Inga ihop. Samma som jag var med till sjukhuset i måndags. Hon grät och hon kunde knappt andas. Så det var inget annat att göra, jag fick sätta mig ambulansen igen och åka med henne till sjukhuset. Det var jobbigt.
De gamla har ju blivit lite av en familj, jag vet att man inte ska fästa sig för mycket vid dem, men det är svårt att låta bli. När då en av ens favoriter ligger i ens famn och gråter och säger att hon inte vill gå bort än så är det svårt att hålla sig helt distanserad. Jag klarade det med bravur som alltid, sa rätt saker och var lugn och pedagogisk. Men när Henrik fick hämta mig på sjukhuset så brast det i bilen.

Jag har sovit väldigt dåligt inatt också, det beror antagligen på att jag har haft en väldigt pressad vecka. Jag ska egentligen jobba på avdelningen över min ikväll, men jag har inte bestämt mig för om jag ska sjukskriva mig. Jag känner att jag behöver få vara lite ledig och pyssla om mig själv, jag har ju jobbat hela veckan och ska jobba ett 10,5-timmarspass på söndag. Jag får se hur jag gör. Henrik är väl inte glad om jag stannar hemma, men jag kan ju inte ta hänsyn till alla andra före mig hela tiden.

Ringde mamma från jobbet igår i alla fall och hon blev jätteglad. Hon hade ont stackarn, hon har ju muskelinflammation i armen, men glad lät hon ändå. Jag hoppas Thomas skämde bort henne igår, annars ska han få smäll nästa gång jag ser honom!

Idag skulle jag liksom försöka sova ut ordentligt. Men det gick ju inte. Jag tvärvaknade strax före åtta. Så jag fick 20 minuter med bejb innan han åkte till jobbet i alla fall, det är ju en trevlig bonus.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra....jag är rastlös samtidigt som jag inte vill göra nåt speciellt eftersom jag känner mig ganska depp idag. Kanske tar en promenad senare. Kanske...

Dagens djur
image80

Nyhet! Jag är trött!

Tror nästan ni är lite trötta på att jag är trött hela tiden. Är ni det?

Idag gick det bra på jobbet i alla fall, peppar peppar ta i trä.
Hade till och med ganksa roligt ett tag, då vår lilla zombiedam helt plötsligt bestämde sig för att dansa under sångstunden. Hon jazzade och lyfte på kjolen och sparkade med benen och skrattade och var hur söt som helst!
Hon förgyllde verkligen min dag. Även om E-L och Annelie bråkade som högstadieungar. Jag höll mig utanför det, men jag tycker alltid det är otrevligt.

Efter jobbet skulle jag hämta Henrik, men han skulle jobba över till 14, så jag köpte en skvallertidning och en cola och satt i bilen och väntade på honom. Det var ganska skönt faktiskt, lyssnade på bra musik, vevade ned rutan och njöt av solskenet som sken in och bara mådde gott i min ensamhet.
Hemma ville Henk spela tv-spel, men jag var för trött så han fick göra det själv medan jag sov 40 minuterpå soffan. Sen käkade vi stuvad spenat med citron på i massor, det är så jäkla gott!
Efter det så spelade jag faktiskt lite tv-spel med honom så han blev nöjd. Sen var det hockey på tv igen, Henkan kollar för fullt nu. Jag småtittar lite, men är inte lika entusiastisk efter att FBK åkt ur av naturliga skäl.

Just nu väntar jag bara på att Top Model ska börja. En av veckans höjdpunkter. Det och Gordon Ramsey imorgon. Tur att jag jobbar till 21.15 så det inte var till 22 eller nåt.

Nu längtar jag efter min lediga dag. Lördag. Då Henrik antagligen är bakis och trött hela dagen, han ska nämligen spela bowling och dricka öl med 70 arbetskamrater på fredag när jag jobbar.

Imorgon fyller Tobbe 24 också, men han vill inte grattas. Det skiter vi i, vi köpte i alla fall trisslotter för 100:- åt honom. Han får väl hoppas på att inte vinna, då kan han ju säga att han inte fick nåt av oss precis som han ville! =)

Nä, nu orkar jag inte stirra på skärmen längre.

Dagens djur
image79

Ja just det

Ännu en skitdag på jobbet.
Eller, jobbet i sig är ju inte skit, men det hände jobbiga saker.

Jag kom till jobbet tio i sju imorse, skulle börja sju. Hörde ett illvrål från Guns rum. Funderade på varför GBC inte var där, hon skulle ju börja 06.45. Sprang in till Gun, där ligger hon på golvet i en enorm blodpöl. Jag skojar inte, det var blod överallt! På garderoben, i sängen, hela golvet, hela hon själv....
Jag fick panik, och då reagerar jag med kolugnhet. Så jag sa till henne att jag skulle strax komma igen, hämtade telefonen och ringde efter sköterska och personal från våningen ovanpå så att jag inte skulle vara själv.
Fick in Guns täcke under hennes huvud. Der rann konstant från huvudet och jag ville inte resa henne. Sköterskan och den andra fick ta hand om henne när de kom, jag fick springa med blodig tvätt till tvättstugan.
Sen ringde jag GBC. Och väckte henne. 07.15. Hon hade försovit sig.
Vi fick skicka Gun till sjukhuset (som tur var slapp jag åka med idag) så hon fick kollas upp och såret sys.
När GBC kom fick jag en lång kram plus en skopa ovett för att jag inte hade ringt tidigare. Men det var inget illa ment, utan hon tänkte bara på mitt bästa. Sen löpte dagen på som vanligt.
Jag önskar att jag var ledig resten av veckan, för de här två dagarna har tärt otroligt mycket på mig. Men icke, jobbar ons, tors, fre, sön. Jag får bita ihop helt enkelt.
Men när jag kom hem idag så la jag mig i sängen och grät en lång stund. Jag är stark i krissituation, men svag när jag tillåts. Sen sov jag 2 timmar av ren utmattning.

Henrik har mest spelat tv-spel idag. Och jag har läst. Nu tar han en dusch, ska jag också göra när han är klar. Sen ska vi komma i säng tidigt, jag känner att jag verkligen behöver det trots att jag sov på dagen.

En liten glad nyhet mitt i allt elände är i alla fall att min underbara underbara svärfar ska skriva ut boken. Alla sex kopiorna! Han är fantastisk ibland. Jag älskar mina svärföräldrar så otroligt mycket. Speciellt med tanke på hur min egen far beter sig.
Apropå det, ni som läser och inte vet det, så bröt han all kontakt med mig för 21 månader sedan. Det är mycket som har lett till det. Och igår så kollade jag gamla kort och fick se bilder på honom, därav det senaste korta inlägget.

Imorgon får jag ta bilen till jobbet, världens bästa Tobbe hämtar Henrik så jag kan köra. Jag behöver det, jag har sååå ont i höften och en bit upp i ryggen och en bit ned i sätesmuskeln. Jag ska prova ha på lite liniment sen.

Nu orkar jag inte knappa mer. Men ha det bra ni trogna läsare!

Dagens djur
image78

Jag bara undrar

Vad är det för fel på min pappa egentligen? =(

Suck, trött!

Nu har jag tid att skriva lite.

Helgen var skoj! David o Josse förgyllde vår tillvaro med en massa tv-spelande. Vi hade kul. Och jag o Josse blev färdiga med boken fast jag inte trodde det och efter lite kompromisser.
Men nu har vi skickat iväg den till ett förlag än så länge, det är sex till vi ska skicka den till. Kommer gå åt en hel del skrivarpapper och bläck, men vem vet, kanske är det värt det?! Över 300 A4-sidor blev det iaf att skriva ut, och det är bara ett manus!

Idag var ingen vidare dag alls på jobbet. En av våra små tanter, ja faktiskt min favorittant mådde så dåligt att vi fick ringa ambulansen, sen fick jag åka med henne till akuten. Så från klockan 10 - 13 satt jag på akuten med henne. Det var inte alls roligt. Det tär minsann en del på psyket att jobba med det jag gör.
I alla fall visade det sig att dte var en hjärtinfarkt hon hade haft på morgonen och hon blev inlagd på hjärtavdelningen på lasarettet.

Efter jobbet var det bättre, även om jag har känt mig väldigt trött och sliten idag efter alla påfrestningar från imorse. Vi mötte nämligen upp med Robin och hans Klara. Fick äntligen träffa damen som fångat Robins hjärta!
Hon är jättemysig, rolig och snäll och söt på alla sätt och vis. Det var kul att umgås med henne.
De lånade med en bunt filmer, för hon ska stanna hos Robin tills på lördag (hon bor i Trollhättan). Så nu har de lite att glo på när de inte sysslar med annat.


Det är lite jobbigt med min tatuering nu. Den kostade 1500:- Då kan man väl vänta sig lite klass på den? Men den har tappat färg. Mycket färg! Så jag vet inte hur jag ska göra. Jag kan inte fylla i den förrän den är färdigläkt, och när den är färdigläkt så är det sommar, då ska man inte gärna tatuera sig. Sen vet jag inte om jag vill gå till Sid igen, det känns konstigt eftersom han misslyckades med den här. Jag får se hur jag gör till hösten. Roligt att gå med en halvt färglös tatuering en hel sommar då! Inte.

Nu är det hockey på tv. SM-finalmatch nummer ett! Jag håller på Linköping, vore kul om de vann, de har aldrig vunnit.

Dagens djur
image77

Godmorgon

Det spöregnar.
Jag ska snart gå till jobbet.
Blää!

Skriver mer ikväll.

Skönt

Förstår ni hur varmt det har varit ute idag? 13 grader i skuggan!
Så underbart! Och soligt har det varit också, till skillnad från igår när det regnade precis hela dagen.

Det verkar som om min blogg har börjat bli lite av en jobb-blogg, men jag känenr att jag vill skriva av mig vad som hänt under dagen, och stor del av dagen går ju åt på jobbet.

Det var kämpigt idag. Den nya farbrorn har inte lugnat ned sig än, det kan ta flera veckor. Det är så jobbigt, för man tycker så synd om honom, men samtidigt måste man vara ganska hård mot honom och sätta upp regler. Det tär lite på psyket måste jag medge, men jag älskar jobbet ändå!
Speciellt idag, när jag jobbade med Karin och Ivana. Alltid när man jobbar med Karin går tiden så fort, hon pratar om en massa kul saker hela tiden.
Vi tog ut tre av våra boende på innergården idag också, de älskade att vara ute så länge solen höll sig över taken.

Nu ska jag snart duscha och Henrik diska. Han erbjöd sig faktiskt självmant, inte ofta det händer utan att jag får be honom! Under sker, hör och häpna  =)

Imorgon kommer David och Josse. Då blir det nog lite tv-spel på kvällen skulle jag tro, lite Wii och kanske lite Guitarhero.
Josse förresten, angående din kommentar. Det är så mycket ändringar som ska till nu, det är därför jag inte tror att vi blir färdiga i helgen. Och jag kommer inte orka sitta och hålla på med det hela tiden. Det är första gången på ett tag som jag har 2-dagarsledigt och då vill jag vila lite också. Sen jobbar jag hela nästa vecka, så jag måste få vila upp mig lite granna. Men vi ska göra så gott vi kan och orkar.

Nä, nu måste jag duscha, annars hinner jag inte se Kitchen Nightmares. Om BBB vill funka vill säga, det har krånglat hela kvällen.

Idag åt vi kycklingfilé fyllt med mozzarella och salami, fräs på sockerärtor, champinjoner, paprika och schallottenlök och till det en vitlöksdipsås på turkisk yoghurt. Gott. Ändå är det bara grönsakerna vi har handlat, resten hade vi hemma. Vi har lite ont om pengar nämligen, så vi får taga vad vi hava. Och göra det bästa av det.

Dagens djur
image76

Nya tider

Idag fick jag fylla i de tider jag kan och vill jobba i almanackan på jobbet. Det blev en hel del!
Räknade ihop att än så länge kommer jag att jobba 95 timmar i april, och det blir säkert mer om folk blir sjuka eller ska på mässor och utbildningar allt eftersom.
Skönt att veta att jag får en ordentlig lön. Ivana, en annan timvikarie klagar på att hon inte får lika mycket som mig. Men för det första så tycker alla att jag jobbar bättre än henne och vill hellre ha in mig (herregud, tjejen är 19 år, 160 lång och väger 45 kilo, det är faktiskt ett tungt jobb vi har) och för det andra bor hon hos sina föräldrar fortfarande. Hon betalar alltså ingen hyra eller mat utan alla hennes pengar går direkt till hennes nöjen.
Jag behöver ju pengarna för att klara av månaden!

Den nya farbrorn som flyttat in var otroligt jobbig idag. Det är så synd om honom när han kommer och gråter och säger att vi håller honom fången och att vi måste förstå att han inte kan leva som han gör hos oss. Så tjatar han om telefonen hela tiden också, att han ska ringa sin fru. Stackarn. Idag hade han fått för sig att hans rakapparat var en mobiltelefon också, så han gick med den i fickan och tog fram den ibland och ville att vi skulle visa honom hur man ringde. Vi ska ju inte gärna säga emot deras uppfattningar, så det var bara att spela med.

Imorgon jobbar jag med Ivana och Karin. Jag älskar att jobba med Karin, tiden går så otroligt fort då! Slutar 14.30, skönt, då ska jag hem och lägga mig på soffan. Det gjorde jag idag och det är underbart!

Dagens middag: fläsk med löksås. Det fick de boende på jobbet också.

Henrik var iväg och köpte ett Nintendo Wii igår, han tyckte han kunde unna oss det eftersom vi får tillbaka 5000:- på skatten i år. Så till helgen blir det både Guitarhero och Warioware med David o Josse. Skoj!
Jag tror inte att Josse och jag blir färdiga den här helgen med boken heller. Vi kommer nog få sätta oss ett tag till. Jag vet att hon är ivrig på att få iväg den, men om boken om mitt liv ska tryckas så vill jag att allt ska stämma och vara så bra som möjligt. Det är väl inte så konstigt att förstå? Jag utlämnar ju hela mig själv.

Nu ska jag lägga mig och mysa med Henk. Top Model på tv och dessutom är vi halvvägs igenom en film som jag gillar skarpt än så länge. "Feed" heter den, handlar om en man som matar sina kvinnor så de blir otroligt tjocka, nästan 300 kg. Den är ganska otäck, men ingen skräckfilm alls.

Såg en jättebra skräckfilm förut också, spanska [REC]. Riktigt riktigt läskig!

Dagens djur
image75

April april!

Jag har faktiskt inte varit utsatt för ett enda aprilskämt. Skönt tycker jag, jag tycker det är ett riktigt fånigt påhitt.

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp och de gånger jag satt mig för att skriva så har inte blogg.se fungerat. Men nu funkar det, nu hra jag tid och nu skriver jag!

Jag skulle egentligen ha varit ledig idag, men direkt jag kom hem från jobbet igår så ringde de och frågade om jag kunde jobba idag. Och det kunde jag ju.
Det är otroligt jobbigt där just nu, det flyttade in en ny gubbe igår som är alldeles sjuk av oro för att han har hamnat hos oss. Han frågar hela tiden efter sin fru, han gråter som ett barn och tjatar om att få ringa ständigt och jämt. Vi håller på att bli galna av att ha honom i hasorna och pratandes i våra öron hela tiden. Självklart förstår vi att det är jobbigt för honom, men vi har ju 6 andra att ta hand om också. Så man är helt slut när man kommer hem från jobbet, även om man bara jobbat 5 timmar.
Nu ska jag jobba resten av vardagarna i veckan. De ville tat jag skulle jobba på lördag också, men David och Josse kommer ju på fredag kväll. Blir det kris får jag nog hoppa in ändå, det är inte mycket annat att göra.

Min mage är proppfull av kyckling och sallad. Sååå gott! Jag är väldigt sugen på cola också, men jag orkar inte ta mig till ica för att handla och jag vill inte be min babe. Han har lånat Guitarhero av Daniel, så han har fullt upp med tv-spel.

Jag ska nog ringa studievägledaren på komvux imorgon också och försöka få en tid med henne så att jag får reda på allt jag behöver veta om kursen och söka in sen. Jag längtar faktiskt efter att plugga igen, det trodde jag aldrig att jag skulle göra!

Nu är jag helt slut. Trött. Men kan inte gå och lägga mig än, det är för tidigt! Då vaknar jag säkert klockan 3 inatt. Men alltför sen tänker jag inte bli ikväll i alla fall, sen skiter jag i om Henk vill vara vaken, då lägger jag mig själv.

Dagens djur
image74

RSS 2.0