Jag orkar inte. Är trött. Åker till Karlstad imorgon igen, vi ses nästa vecka.

Godnatt!

Dagens middag: Kyckling

Dagens Djur

Humm humm

Ja ni små vänner. Jag måste få berätta en sak. Jag fick mitt jobb! Det var inte mycket att orda om, hon sa att hon bestämde sig snabbt. Så jag är väldigt nöjd. Det finns såklart nackdelar med det här jobbet. Enorma nackdelar sett ur inkomstsynvinkel till och med. Men det får lov att bli så, för jag vill verkligen jobba med det!
Det är så att jag kommer att jobba varannan helg, ungefär 13 timmar per helg, för en lön på ca 90 kr/timmen, uatn ob-tillägg. Stinker som fasen, men vad gör man inte?
Jag får försöka få tag på ett deltidsjobb som städare också. Så vi klarar oss i alla fall.

Ringde Komvux också och fick veta att jag inte kommit in på första intagningen, men att det inte är kört än. Jaja, tänkte jag bara. Just nu känns det som att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt ändå.

Efter att jag kom hem idag så har jag och Henk packat lite lådor och rensat en massa skräp. Det känns att det är mindre än 2,5 vecka kvar, vi ska hinna med allt innan flytten. Dessutom jobbar ajg i karlstad på flyttdagen, så jag är inte med och lastar alls. Huuu, känns lite läskigt.

Nu kollar jag finalen i Project Runway, sen är det läggdags. Jobbar kväll här imorgon med Jelena, men har lite att fixa med innan så jag ska väl i säng i någorlunda tid.

Natti natti!

Dagens middag: Kebabrulle

Dagens Djur

Blörk

Ungefär så känns det nu. För jag är så föbånkades jäkla trött! Jag blir inte långlivad ikväll vill jag lova. Håller på med maten nu och efter den lär jag väl duscha och sen dimpa i bingen.

Jobbade inte med Karin som jag trodde idag, hon var tydligen på seminarium så det var bara jag och Jelena. Dessutom ringde E-L och sa att hon var sjuk och inte kunde komma på söndag. Vilket innebär att jag fick sätta mig och ringa alla vikarier. Och ingen kunde jobba. Vilket innebär att jag fick ta E-L's tur på söndag och Jelena min. Vilket innebär att jag jobbar 06.45 - 21.15 två dagar i rad. Vilket innebär att jag kommer vara helt slut efter helgen! MEN, det innebär också mer lön i slutet på september, alltså mer fickpengar till Sicilien.
Annars gick jobbet bra med bara mig och Jelena. Jag får känna mig som den "erfarne" och "kunniga". Hon frågar mig mycket och tar inga beslut om nåt utan att prata med mig först. Men jag ser henne som en jämlike, bara lite mindre erfaren, jag tror att hon trivs med att jobba med mig. Vi ska jobba bara hon och jag imorgon kväll och söndag morgon också. Resten av tiden ska jag jobba med I-M, en riktig gnällkärring som tycker alla är så jobbiga hela tiden och bara babblar om sina resor hit och dit. Men det ska nog gå bra. Får tänka på att jag åker till k-d måndag eftermiddag, åker tillbaka onsdag kväll och sen inte jobbar mer än tors-fre och sen åker till k-d igen. Mycket fläng blir det och ännu mer i september, men det är mest kul. Nu händer det saker.

Bokade parkering till bilen på Arlanda när vi ska till Sicilien idag också. 550:- för 2 veckor, heeelt överkomligt pris! Speciellt när vi är 4 stycken som delar på bensin och parkering. Inte långt kvar nu, 5 veckor på måndag kväll!

Nä, nu ska jag kolla till maten.

Dagens middag: Stekt nötkött och bakpotatis

Dagens Djur

Frågestund var det ja

Jaha, det verkar inte som om jag är en vidare intressant person, för jag fick bara tre frågor. Två från Josse och en från Tezzie. Men eftersom jag lovade att svara på alla frågor så ska jag besvara dem nu:

Josse frågar: Vad vill du göra på din födelsedag i Sicilien?  "Jag vill äta en middag på de vi känner lites nya restaurang, sen gå på karaokebaren och dricka en glass/fruktdrink och sen kanske fortsätta till Pianobaren på Marabu och ha med dig, David, Henk, mamma och Thomas"

Josse frågar: Framför allt; vad vill du ha som present?  "Egentligen önskar jag mig ju pengar till en tatuering eller filmer, men det känns lite dumtatt be er om. Så jag vet faktiskt inte! Ett par gratis drinkar eller mat eller utflykter från er när vi semestrar kanske?"

Tezzie frågar: Har du packat en massa nu? "Ja det har jag. Men inte på långa vägar så mycket som jag borde med tanke på att flyttlasset går härifrån redan den 13:e september"

Jaha. Så nyfikna var ni på mig. Är jag verkligen inte mer mystisk än så? Hahaha!

Helgen när mamma, lillebror och Choffa var här var jätteskoj. Vi tog färjan till Fredrikshavn 07.30 på fredagsmorgonen, alla var otroligt trötta och vi skrattade och skojade mest hela tiden. När vi kom fram så skojpratade jag, bror och Choffa en massa låtsasdanska och sluddrade på allt. Vi grät av skratt och brorsan trodde vi skulle bli utkastade ur Danmark! Sen handlade vi. Jag köpte bara några flaskor åt David och Josse, men mamma handlade massor massor! Hon skulle ha en massa till det stundande bröllopet nästa år. Choffa och bror handlade också en del.
Sen förlöpte helgen som vanligt, vi spelade tv-spel, pratade, såg på tv, åt god mat och hade allmänt trevligt.

Fick reda på en trevlig sak idag. Jag ska på arbetsintervju på onsdag i Karlstad. Mer avslöjar jag inte om det, inte förrän jag fått veta att jag inte får jobbet i alla fall. För det är vad jagräknar med, det är nämligen ett av mina drömjobb. Och då får ni tänka på att jag inte har så otroliga ambitioner, men det är nåt jag verkligen verkligen vill!

Nu ska jag jobba hela helgen. Det behövs verkligen, eftersom jag inte jobbat nån annan helg den här månaden och jag behöver pengarna, dessutom missar jag två jobbdagar nästa vecka pga kortresa till Karlstad för arbetsintervju och diverse. Jag känner mig redan trött inför jobbandet, men det kommer gå bra, bara att tänka på allt som är positivt.

Nu ska jag glo på Hells Kitchen. Raj raj på er!

Dagens middag: Honungsglaserade tjocka revbensspjäll, pommes och bearnaisedip.

Dagens Djur

Döden

Det är döden att jobba kväll och sen gå på dagskift dagen efter. När man kommer hem på kvällen ska man äta, göra lite sysslor, se på tv och framför allt varva ned. Då blir klockan mycket! Som nu. Vet att jag kommer att vara aptrött imorgon, men inte har jag kunnat gå och lägga mig än för det.

Förresten, bara för att jag skrev att jag älskar kommentarer så måste ni inte sluta lämna era tassavtryck  =)
Och vad gäller frågorna till mig så har ni till på tisdag på er, låter det bra?

Jobbet idag gick förvånansvärt bra, märkte att jag ändå tycker det är bättre att jobba med J än GBC, trots att jag hade lite ångest light innan.

Fick veta idag också att vi kanske kan lösa våra dubbla hyror på ett smidigt sätt, finns en tjej som kanske kan flytta in i vår lägenhet 1:a oktober redan. Vi ska träffa henne på Alingsåshem klockan 14.30 imorgon. Då är mamma, brorsan och Choffa här, men de får lov att vänta snällt på oss. Håll tummarna för mig att hon får ta lägenheten då, i så fall flyttar vi ut härifrån helgen innan Sicilien, det vill säga helgen 26-28:e september. Vore ju kanoners!

Till veckan ska jag rensa min garderob också. En del tror jag att jag kan ge till E-L, hon verkar ju aldrig ha pengar att köpa kläder för och det är vissa saker jag bara använt en enda gång. Trots att det diffar sådär 3 bh-storlekar mellan oss så kan hon nog ha det som är väldigt stretchigt. Blir inte lika urringat på henne antagligen, men det kan ju vara snyggt ändå.

sen ska jag försöka sälja av min stora bokhylla i genuint trä, min skinnsoffa och mitt databord från Jysk. Och om det går och finns nån marknad för det, de flesta av mina böcker! Jag har ingen plats för dem. Ska bara behålla mina favoriter och sälja (eller ge bort i värsta fall) resten.

Nej, nu ska jag försöka sova ett par timmar innan jag ska upp och knega igen. Skönt med en 5-timmarsdag, dessutom ska jag jobba med Karin!

Dagens middag: Kycklingnudlar (Samyang Ramen)

Dagens Djur

Underbara ni är!

Det bästa jag vet är att öppna min blogg och se att jag har kommentarer! Jag älskar kommentarer! Speciellt av det slaget som önskar mig lycka till och är positiva! Tack tack tack!

Jobbet var....jobbigt! Men det visste jag ju redan. Fast jag fick jobba med Therese i en timme och jag vet inte hur, men jag fick henne att garva så hon grät. Jag kommer inte alls ihåg vad jag sa, men kul var det tydligen  =)

Förutom att det var otroligt hemskt att jobba med GBC som har förnyad energi efter semestern så var det väldigt lugnt på jobbet. Och jag fick laga en kycklingsoppa som verkligen uppskattades! Det var kul. Och jag blev sugen på kyckling, så just nu har jag en i ugnen för att äta snart  =)

Gubben som köpte min Orbitrek var lite småskum, han ville ha skrivet kvitto och allt på den, jag tycker det är lite överambitiöst för en träningsmaskin för 500:-, men men, jag blev av med den i alla fall.

Tänkte på en sak....det är så många som har såna där "frågestunder" på sina bloggar och jag blev enna lite sugen på det jag också. Jag vill veta vad ni vill veta om mig! Jag svarar på alla frågor och inga frågor är dumma. Så gnugga geniknölarna och ställ era frågor till mig!

Dagens middag: Grillad kyckling

Dagens Djur

Vill inte

Ska snart ge mig av till jobbet.

Längtar....inte! Vill inte alls jobba kväll idag och speciellt inte med GBC. Men det får gå ändå.

Hoppsan

Henrik råkade gå in på Hammabostäders hemsida för att kolla om det kommit några nya objekt, och vad står det där? Jo att vi har fått kontraktet till lägenheten vi skickade svärfar att kolla på förra veckan! Så den är våran från 1:a oktober! Visserligen är vi på sicilien då, men när vi kommer tillbaka har vi en lägenhet! Kan knappt tro att det är sant. Men inget mail och inget telefonsamtal fick vi. Chocken var stor, men glädjen var nog ännu större   =)

Sen fotade jag min Orbitrek och la ut på blocket. En timme senare är den såld! Han kommer och hämtar den imorgon innan jag ska till jobbet.
Känns som en ganska bra dag trots att det var jobbigt på jobbet.

Visst hade jag rätt, E-L var så negativ hon kunde och gnällde om allt. Det var riktigt hemskt ett tag! Och J hattade omkring som vanligt och stressade. Jag var så glad att jag bara jobbade 5 timmar!
Men imorgon jobbar jag en helkväll med GBC, det är inte det roligaste det heller. Och onsdag kväll med J. Pust och stön! Jag får trösta mig med att mami kommer sen.

Får se om det blir nå kul på OS imorgon. Verkar ju som om Stefan Holm är i skitskick i alla fall. Hoppas han rycker upp sig innan Friidrotten startar.

Nu ska jag antingen äta popcorn eller lägga mig, har inte riktigt bestämt mig än....

Dagens middag: Fläskcurrygryta och ris

Dagens Djur

Ingen protest

Och ingen tvekan. Idag ÄR jag tröttast! Finns ingen chans att nån är tröttare än vad jag är.

Däremot sitter jag och skriver på min egna nya bärbara dator! Eller, nya och nya, nygamla snarare. Fick köpa Micke o Jessickas dator som är 2 år gammal för 1500:- och det är ju definitivt överkomligt med tanke på att den fungerar utmärkt, både som spel och skoldator och en helt ny i samma kaliber kostar över 6000:-
Känner mig lycklig, min första egna dator! Snygg är den också, silverfärgad, om man nu ska vara kvinna och vilja att det ska vara snyggt och inte bara funktionellt  =)

anledningen till att jag ä vaken så tidigt är att jag fick köra Henk till jobbet. Han jobbar tidig vecka, jag börjar klockan 7 och går till 12, han till 13. Och det regnar så jag hade ingen lust att gå. Det är faktiskt min bil också, men folk tenderar att glömma det för det är nästan alltid Henrik som har den.

Helgen var fin. Karin den underbara släppte mig redan 19 i torsdags så vi kom i väg i bättre tid. Väl framme hos mamma fick vi kycklingsallad och såg på tv med henne ett par timmar innan vi somnade.
Fredagen började med besök hos chefen för äldreboendet. Han var väl inte sådär jättepositiv till utsikterna för jobb, men jag träffade honom och puffade lite för mig själv i alla fall. Så jag var lite stolt ändå. Morfars kusin ligger på det hemmet, så morfar kom dit och bjöd oss på kaffe inne hos hans kusin. Det var trevligt. Sen var mamma och jag en sväng till mormor också, lika bra att passa på när vi ändå var på skoghall. Efteråt mötte jag upp med Henk och vi hittade en bröllopspresent till Rudberg och Martina, vi letade länge men hittade inget som kändes som de. Till slut blev det en stor skål (mycket snygg) som vi fyllde med chips och godis som de tycker om. Hoppas de gillade den. På kvällen åkte vi till Karlskoga för en middag hos min biologiska morbror, min moster och morfar (biologiska) var där också, det var riktigt trevligt men jag var jäkligt trött. Jag somnade på 2 sekunder när vi väl kom hem.
På lördagen tog vi förmiddagen lugn med frukost och allt. Sen åkte vi och fikade hos svärfar och tog en guidad tur i David och Josses nya lägenhet. Den var fin, men kändes liten. Blir nog bättre när den är i ordning. Sen följde vi med dem till Ikea där de skulle köpa byrå och vi hittade minsann både en ny stekpanna och en "dramatenväska". Behövs nog, för mamma och jag ska till Fredrikshavn på fredag och handla. Aja, tillbaka till mamma efter Ikea för att vila lite och sen göra oss iordning. 17.30 hämtade vi upp Björn och sen bar det av till Tälleruds hembygdsgård för att fira Rudberg och Martina. jag stannade ungefär en timme, det var så mycket folk som jag inte kände och dessutom var det bordsplacering och jag kände ingen alls vid mitt bord, så jag smet. Tyvärr klarade jag inte av det. Så jag åkte hem till mamma, hon och Thomas var borta hela natten, så jag fick vara ifred ensam. Det var skönt. Jag slappnade bara av och såg på tv och myste. Hämtade Henk efter ett nån gång bara.
Igår hann vi inte med mycket. Sov ganska länge, packade ihop våra saker och åkte sen till Micke och Jessicka. Där babblades det som vanligt och dator köptes och kaffe dracks. Sen middag hos svärfar innan vi åkte hem.

Nu är det OS som går på tvn här hemma. Så fort tvn är på i alla fall. Roligt!

Nu ska jag ge mig iväg till jobbet. Jobbar med E-L (hennes första dag efter 4 veckors semester, gissa om jag kommer få höra en massa klagande) och J. Ganska jobbig vecka om man ser till vilka jag jobbar med, men mamma kommer sen och det får mig att orka!
Som tur är jobbar jag ju bara 5 timmar idag. Skriver nog igen ikväll, så ni får ett djur och så.

Ciao så länge!

Dagens mongo

Dagens djurbubblare: Ett mongo!



(Therese som visar sin "fyllemin")

Och den lååånga ludna svaaaanseeeen

Jag har "Ekorrn satt i granen" på huvudet och jag har ingen aning om varför. Men den gör sig påmind ungefär en gång var tjugonde sekund och driver mig till vansinne!

Jobbet gick bra. Eller, som vanligt. Gubben var arg och vansinnig och en av tanterna blev så arg på honom att hon gick efter honom och slog honom. Det var ett jäkla liv ett tag faktiskt. Som tur var så jobbade jag med Therese och J, så Therese och jag bara gick därifrån och tog hand om de andra, så fick J ta dem. Hon brukar nämligen försöka smita ifrån allt vad bråk och jobbigheter heter annars. "jobbigheter heter", vad konstigt det blev!  =)
I alla fall så var schemat fel, Therese slutade 12.30 och jag 13 enligt schemat, J 15. Men sen skulle inte kvällskiftet starta förrän 15 och då skulle J bli ensam över maten och i 2 timmar. Som vanligt så var det jag som fick vika mig och jobba över, jag ringde både Jelena och GBC som skulle komma på kvällen, men ingen av dem hade lust att komma tidigare när de hade ställt in sig på att börja 15. Inte fan hade jag lust att jobba över en timma med J heller, men det fick jag ju lov att göra ändå. Ibland är jag verkligen för snäll.
När jag kom hem sen så kollade jag på Nip/Tuck (bara ett halvt avsnitt kvar nu) sen diskade jag och lagade mat. När Henk kom hem käkade vi, sen stack jag till Therese med en påse fikabröd. Och vi har haft en superkul kväll! Vi har bara druckit kaffe, rökt och pratat, men jag var där i 4 timmar och den tiden bara flög iväg! Vi har i alla fall bestämt att vi inte bara ska lova att hålla kontakten när jag har flyttat, utan att det ska vara så verkligen! Jag hoppas hoppas hoppas det kommer att bli så.

På tal om det så har jag inte pratat med min älskade ex-fru på länge. Kanske skulle ringa henne imorgon eller så, kanske till och med hinner träffa henne på söndag innan vi åker tillbaka. Jag saknar henne så mycket, men alltid när vi åker till värmland så är det massa folk man inte hinner träffa. Och nu går dessutom hela lördagskvällen från 18 åt till Rudbergs bröllopsfest. Visserligen ska det också bli kul, men jag känner mig kluven och sliten mellan alla som vill träffa oss. Som vanligt helt enkelt!

Nu ska jag krypa i säng och se på Project Runway som min älskade make spelat in åt mig medan jag satt på Therese's balkong och skrattade åt när hon berättade att hon en gång blev jagad av en råtta.

Imorgon jobbar jag 14 - 20.30 ungefär, jag ska få gå när alla är lagda lovade Karin. Så jag ska ha sovmorgon och sen åker vi ju direkt efter jobbet. Hinner nog inte skriva heller, så ni får vänta på uppdatering tills efter helgen. Hoppas ni står ut  =)

Btw, vi får inte lägenheten. Men det är bara att kolla nytt!

Dagens middag: Spaghetti med lövbiff/champinjon/senapsås

Dagens Djur

Vad är det för jävla fel egentligen?

Sverige är ett sjukt land. Det är just nu 9 grader ute. I början av augusti! Förra veckan var det över 30!

Det är nåt fel som är galet

Kortkort

Bara en snabb uppdatering, jag är så trött att jag rinner snart ned från stolen.

Jobbet idag gick utmärkt, jobbade med Karin och GBC och allt var lugnt. Fick ett referensbrev av Karin med mycket fina lovord, här kommer ett litet utdrag:

-         Mycket lugn som person

-         Flexibel vad gäller arbetstider och arbetsplanering

-         Stor arbetsmoral

-         Medmänsklig och empatisk

-         Fantastisk arbetskamrat!

-         Unikt sätt att lösa problem som kan uppstå med vårdtagarna

-         Kan ”läsa” vårdtagarnas olika behov

-         Administrativa färdigheter såsom rekrytering av timvikarier och schemaöversikt



Oj, det blev lite stort, men det får vara så, orkar inte bråka med det nu. Jag blev så glad när jag läste det, känns som om det verkligen är rätt att satsa på det här yrket även om det är ett av Sveriges mest lågavlönade jobb.

Tord och Siw kollade lägenheten på skoghall åt oss idag också och skickade bilder till oss och vi har nu tackat ja, så vi får se snart om vi får den. Den verkar ju helt okej.

Men nu orkar jag inte med er nå mer! Godnatt från er daggdroppe på smultronbladet (jag alltså)

Dagens middag: Bräckt kassler med champinjoner, paprika och milda mat extra

Dagens Djur

Hela havet stormar

Och hela Alingsås också. Det blåser som fasiken och har regnat i 13 timmar i sträck. Ganska mysigt faktiskt! Så mysigt att Henk och jag bestämde att det var en "Äta pizza och se på filmkväll".

I lördags kom svärmor och Kenten på besök. De dök upp runt 17 nån gång. Jag hade bakat chokladkaka med glasyr och jordgubbar på, som vi fikade med när de kom. Mycket gott. Sen pratade vi en massa, snofsade till oss lite och gav oss ut på stan. Tog en promenad ned på Nolhaga och kollade på alla djuren, sen gick vi vidare in till centrum i jakt på nåt trevligt ställe att äta. Och inte fick jag äta på Jasmin heller, de ville inte alls ha kinamat eller pizza, men alla andra krogar hade tydligen för dyr mat. Jag var mest hungrig i allmänhet, hade nog kunnat äta vad som helst nästan. I alla fall hamnade vi på Frid & Fröjds terass där vi tog två öl var och pratade i ett par timmar. Det var så varmt och skönt i solnedgången och vi hade det jättetrevligt. Blev bestämt att jag skulle fixa mat hemma istället så vi knallade förbi Ica på hemvägen och jag kastade på mig lite gottiga saker. Satte igång direkt vi kom hem med att göra grönsaker i ugn (potatis, champinjoner, morötter, rödlök och paprika) och steka karréer. Med bearnaisedip till såklart. Det var uppskattat av alla tror jag. Sen damp vi i säng.

På lördagen regnade det. Jag vaknade 08.45 av mig själv och gick upp och duschade. Yvonne och Kent hade knappt fått en blund i ögonen stackarna. De är inte vana att sova borta. När alla hade vaknat åt vi en rejäl frukost och körde sen till gbg. Universeum var hur häftigt som helst, önskar bara att de hade haft färre svenska fiskar och fler ormar och sånt, det är lite häftigare i mina ögon liksom. Men det var riktigt roligt att strosa runt och se allt! När vi var klara där skulle vi leta efter nånstans där Henrik och jag kunde inta vår middag, och de också. Jag var jättehungrig! Men det var för dyrt överallt, så till sist hamnade vi på en salladsbar där maten visserligen var god och billig, men det var snålt och han som fixade maten var en riktig virrpanna. Nåja, mätta för stunden blev vi i alla fall. Sen skulle Yvonne och Kent åka hem till Karlstad och jag och Henk skulle vänta tills bion startade. Klockan var nästan 16 när vi hade hämtat ut biljetterna och bion började 17.45. Så vi fick hitta på sätt att få tiden att gå. Vi började med att sätta oss på caféet utanför Bergakungen och dricka cappuchino. Mycket god sådan måste jag säga, riktigt krämig. Sen gick vi en sväng i jakt på nån rolig affär, men det var ju söndag och vi ville inte gå alltför långt bort, så det roligaste vi hittade var en videoaffär. Lyckligtvis hade de en låda med billiga X-rentalfilmer som vi grävde igenom och fick tag på 3 stycken intressanta filmer som hamnade i min väska. Sen gick vi in på en Ica och köpte Aftonbladet, tog med den till caféet igen och läste. Så slog vi ihjäl vår dötid!
Bion (Batman - The Dark Knight) var sådär. Jag gillade inte själva filmen så värst, den är full av dumma brister och idiotiska actiongrejer, men det är verkligen tragiskt att Heath Ledger skulle ta livet av sig när han hade fått visa för första gången vilken bra skådis han egentligen var. För han var det som gjorde filmen sevärd! Däremot tappar jag mer och mer respekt för Christian Bale, han är en karaktärsskådis och nedvärderar sig själv i rollen som actionhjälte.
Intressant att läsa mina dumma åsikter va?

Idag jobbade jag med Therese. Vi hade jättekul, tog det riktigt kolugnt och läste klädeskataloger och önskade att vi hade massor av pengar. Ändå hann vi med att göra vårt jobb utan att stressa!

Nu är jag riktigt jävla trött. Ska lägga oss nu och se på film. Imorgon jobbar jag med GBC och Karin.

Dagens mat: Pizza

Dagens Djur

Tänkte skriva igår...

Men då fungerade det inte att logga in. Så jag skriver nu istället.

Det har inte hänt nåt speciellt, men jag vill ändå skriva lite. Jobbade skönt idag, en riktigt kort tur. Började 8 och fick gå hem strax efter 10, eftersom jag har ont i mitt knä och ändå slutade 12 och vi hade fått upp alla plus att vi var tre som jobbade. Så jag ringde till chefen för ett ålderdomshem på skoghall när jag kom hem och frågade mig för om jobb. Han var väl lite tveksam men ville att jag skulle skicka in CV och så. Då ställde jag på honom och frågade om jag inte kunde få komma och träffa honom personligen nästa fredag när vi ändå är i skoghall och det gick han med på. Så då får vi talas mer om det. Så ska vi antagligen få se lägenheten också, om ägaren är hemma.

Idag har jag städat. Det var riktigt skoj! Sen när Henk kom hem la vi oss och sov 1,5 timme och sen dammsög han. Såg på film och åt tortillas, sen har vi ägnat oss åt diverse dataspelande och Scopa, ett sicilianskt kortspel resten av kvällen. Nu är det läggdags, ska väl försöka se klart "Massacre" som vi började se på för flera veckor sedan. Den är lite slö, en Italiensk skräckis från 80-talet.

Imorgon kommer svärmor och Kenten, vi ska nog äta på Jasmin där det finns både pizza och kinamat att tillgå. De andra kan äta sin pizza, jag ska ha biff med bambuskott och champinjoner. OM vi nu äter där. Jag vet inte alls än. Det jag vet är att på söndag ska vi till Göteborg, först ska vi på Universeum, det ska bli så kul, jag har velat åka dit länge! Sen när de beger sig hemåt ska Henk och jag på bio, på den nya Batmanfilmen. Jag är inte förtjust i den förra, men jag är sugen på att gå på bio, Henk vill se den och jag skaffade oss platser med extra benutrymme och breda stolar. Så det får gå an.

Nästa vecka jobbar jag mån-tors, Henrik hämtar mig efter jobbet 21 på torsdagen så åker vi till Karlstad, hem till mamma. Jag saknar henne! Men hon kommer kanske hit helgen efter, då ska vi verkligen umgås. Annars ska vi på Rudbergs bröllopsfest på lördagen nästa helg. Det är väl det som är planerat.

Gonatt tussilagos! (och en speciell kram till min Tezzielago som jag saknar så)

Dagens middag: Tortillas

Dagens Djur

RSS 2.0