Som Anders Lundin

Knäckt alltså. Precis vad jag är. Har haft en helvetesdag nu igen.

Kom till jobbet, det första Therese säger är att Karin är död. Och inte kan jag sätta mig och grina på jobbet, så det får jag spara till duschen om en stund. Så det var bara att bita ihop. Men sen har det brakats lös. Alla har vart arga och irriterade och det har slagits hit och dit och skrikigts. Sen kom åskvädret som jag inte kunde njuta av för jag var tvungen att lugna tanter som var livrädda. En tant ramlade, hon som brukar, så vi fick hjälpa henne upp och försöka få tag på sköterska och det var ett jäkla stohej. Mitt i allt stohej så slutar det regna och plötsligt är väran vandrande gubbe borta. Då hade han tagit sig ut genom köksfönstret igen och skulle gå hem. Jag fick genast sätta fart efter honom och springa och leta. Det enda jag lyckades med var att ramla och slå i knäet och höften rejält, så jag kommer vara ganska blå och mörbultad imorgon.
Honom fick jag inte tag på, ringde till och med Henk så han kastade sig ut i bilen och letade. Vi fick ringa polisen istället och de kom med honom efter en timme. Då var han fly förbannad och slogs och skrek och var vansinnig för att han inte fick gå ut.
Men han är tillbaka nu i alla fall.

Och nu ska jag äta mat, duscha, gråta ut och lägga mig. Jobbar tidigt imorgon.

En glad nyhet är i alla fall att vi har blivit erbjudna en visning på en lägenhet vi vill ha.

Dagens middag: Makaroner och bacon

Dagens Djur

Phiew

Det är ganska hett. Man håller sig liksom helst inomhus, det är i alla fall svalare där än ute.

Jag jobbade aldrig med GBC i helgen, hon hade bytt. Så jag jobbar med henne imorgon istället. Jag fick jobba med Annelie och Heliga Birgitta och de är jättebra att jobba med, lugna och fina och älskar de gamla.

I fredags när jag slutade jobbet så kom babe och hämtade mig, sen åkte vi till en liten dold tjärn och tog ett kvällsdopp (klockan var väl 21.30) i underkläderna. Det var så skönt! Jag har verkligen längtat efter att få bada lite. Sen fo vi hem och åt grillade revbensspjäll med pommes och bearnaisedip. Jag blev inte alltför långvarig dock, jag var så trött att jag damp i säng strax efter 24. På lördagen skulle Henk hem till Daniel och dricka öl och spela tv-spel, själv skulle jag jobba kväll. Så så blev det. Inget speciellt att rapportera utom att jag inte kunde sova på natten och somnade inte förrän efter 02.30 nån gång. Sen gick jag upp 06.30 igår och jobbade en hel (och mycket lång) dag till. Så jag var lite mör.

Men som ni märker så kan jag inte komma på nåt direkt att skriva om, allt har varit så lugnt och fint och jag har haft en bra helg, om än ganska trött. Det var min jobbigaste vecka, 6 dagars arbete, var bara ledig i torsdags.

Den här veckan blir finare. Nu är jag ledig idag, sen ska jag jobba tis, ons, tors och fre. Sen kommer svärmor och Kenten på lördag! Det ska bli skoj. Vi ska ut och äta och vi ska på Universeum. Jag längtar!
Fast jag längtar inte bort min lediga dag, så jag får väl börja längta imorgon istället.

Dagens middag: Stekt fläsk med potatis och löksås

Dagens Djur

Svängigt humör

Ja, mitt humör har varit berg och dalbana idag. Startade jättebra när jag vaknade 08.40 imorse och hoppade upp o solen. Satte genast igång med städning, tvättvikning och diskning. Sen promenerade jag en sväng och passade på att handla på vägen. Slängde ihop mitt livs första rulltårta när jag kom hem, fylld med nutella och skivad banan. Den blev jättefin! Synd att jag inte bakar oftare, men det är ju det att någon ska äta det också och jag tänker inte utsätta min veka bantarhjärna för det! Kanske bakar på mer när jag flyttar till värmland igen, då finns det en massa folk som kan komma på fika och man kan skänka hit och dit. Då ska jag experimentera lite mer med mina bagerikonster.

Nåja, efter rulltårtan så rullade jag köttbullar och stekte på spjällen inför morgondagens middag. Sen kom Henk hem. Jag ville att han skulle dammsuga idag, men det blev inte av så han får minsann göra det imorgon när jag jobbar kväll!

Jag ville att vi skulle åka och bada idag också, det var nämligen 29 grader i skuggan klockan 17.30, men Henk var för trött och orkade inte, så det bidde inget bad för Lenkan. Jag badadde bara en gång förra året och har inte gjort det alls än i år. Undrar om det blir nåt...

Vi såg en halvkass film till maten, har vart en hel del halvkassa nu, undrar när jag ska få se en riktigt bra en som jag inte sett tidigare, det var ett tag sen.
Efter mat och film så hra vi inte gjort mycket mer. Spelat lite dator och lite kort. Och jag har grinat. Massa. Känns som om allt skiter sig flr mig jämt, jag kan just nu inte alls se framtiden som nåt bra. Känns som om vi inte kommer få en bra lägenhet, ingen av oss kommer få ett bra jobb, jag kommer strula bort utbildningen....jag vet inte varför jag känner så, men det är ju så att jag har hela mitt liv haft motgångar, jag har aldrig fått någonting enkelt! Jag strävar och strävar för att nå halvdana mål medan andra bara glider in på en räkmacka (fruktansvärt uttryck btw) och behöver knappt anstränga sig alls för att få det de vill ha! Det känns så orättvist! Därför grät jag i en halvtimme förut. Nu är det lugnare efter att ha sett Hells Kitchen och fått skratta lite åt Ramseys kommentarer. Men jag tycker fortfarande att det känns motigt och jobbigt.

Ingen lust alls att jobba imorgon heller, jag hade lust att sjukskriva mig hela helgen, åka till Karlstad, låna svärfars båt, ta med Henk, mat, öl och vårt tält och dra ut till en liten ö där vi kunde vara ensamma och bara ta det lugnt utan jobbiga tankar. Men det går inte. Så jag får traska till jobbet imorgon och jobba med GBC, känner redan att det kommer bli en mycket jobbig kväll. Sen jobbar jag kväll lördag också och hela dagen på söndag. Jag känner mig ganska utmattad. Jag tror det är min latenta depression som gör sig påmind lite, men jag ska fanimej inte låta den ta över igen! Nu har jag klarat 8 månader utan sjukskrivning och med ett jobb, jag ska ta mig igenom den här jobbiga perioden också. Även om det betyder att jag kommer att gråta mycket, vara förbannad ofta och kanske slå sönder ett och annat glas. Så det så!

Nu ska jag lägga mig, börjar inte förrän 13 imorgon, men jag har en del att fixa med på dagen.

Dagens middag: Hemgjorda köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Dagens Djur

Jag tyar inte längre!

Fasen. Jag tänkte att jag skulle ha lite underbar kvällstid framför datorn i ensamhet när babe gått och lagt sig, men nu känner jag att jag snart stupar!

Konstigt, för jag sov efter jobbet.

Jobbet gick bra, det är skönt att en är borta, man får mer kvalitetstid med de andra då. Idag var vi ute på promenad med lilla zombien i solen, inte för att hon uppskattade det så mycket just då kanske, men hennes dotter blir så glad när vi har gjort det. Skönt att jobba med Jelena och Birgitta också, de är så lugna.

När jag kom hem från jobbet fastnade jag ett tag i dataspelandet, sen blev det nudlar och Nip/Tuck (snart slut, vad ska jag då se på?) och sen la jag mig i soffan och skulle sova en timme. Och när den timmen gått så sov jag en timme till. Sen kom Henk hem från jobbet.

Ikväll har vi sett mycket på tv, jag gillar onsdagar. Först är det "Grilla", sen "Leila Bakar" och till sist "Project Runway". Henrik följer med på grillningen och bakningen, men det här med design är han inte lika förtjust i. Däremot så är det Hells Kitchen imorgon och det älskar han lika mycket som jag.

Annars har det inte hänt mycket. Bestämde att jag ska städa imorgon när jag har min enda lediga dag i veckan. Och nu ska jag rinna ner i min goa säng och mysa bredvid en snarkande make.

Dagens middag: Spaghetti & köttfärssås

Dagens Djur

Slapptask

Så känner jag mig. Är nåt så grymt trött idag! Ändå har jag sovit ordentligt, både i natt och en stund efter jobbet.
Men det är väl bara så vissa dagar.

I helgen hade jag jättekul! I frdags grillade vi hos Yvonne o Kent, mamma var med och det var så mysigt! Jag och Henk tog på oss att köpa "snacksen" till kvällen och det blev 3 sorters salami, 4 sorters lufttorkad skinka, vitlöksgrissinis och vitlöksost. Mumma!
Och Kents kött och Yvonnes potatissallad var inte fy skam det heller.

Vi startade lördagen med att fara hem till svärfar där vi blev bjudna på våfflor med grädde och hemlagad jordgubbssylt. Fortsatte med att det blev minigolfturnering. Fråga mig inte hur, men jag och Henk lyckades verkligen kamma åt oss jumboplatsen! Fast jag tycker nog att vi var duktiga ändå, så det så  =)
18.40 åkte vi in till inre hamn för att träffa en massa gamla vänner. Och skoj var det! De som dök upp var Lill-Micke, Clabbe, Rudberg, Orre, Björn, 2 vänner till Clabbe och en vän till Björn. Så det var jag och en massa karlar! Passar mig perfekt, och de tyckte det var skoj också! Lenkan blev lite fuller, det var faktiskt skoj, inte druckit så på lääänge. Mamma och Thomas hade karaoke i hamnen och det var skitkul att lyssna. Sent på kvällen/natten ropade de upp mig och Henrik till scenen, vi tänkte att "hjälp, nu tvingar hon oss att sjunga", men det gjorde hon inte. Snälla mamma och hennes snälla gubbe sjöng "Bed of Roses" för oss! (För er som inte vet det så var det sången våran best man sjöng på vårt bröllop) De sa i micken att det var vår tvååriga bröllopsdag och så fick vi stå där och hålla om varandra medan de sjöng. Det var så fint! Jag hade tårar i ögonen. Till slut fick ägaren till puben nog av oss och ville gå hem, det var efter stängningsdags, så det blev taxi till svärmor och rinnande direkt i säng.

Söndagen bjöd inte på så mycket. Vi var hem till Rudberg och fikade, för han fyllde år. Han ska gifta sig om 2 veckor, då ska vi dit på bröllopsfest. Hans blivande fru Martina är helt underbar, hur go som helst! Dessutom är hon gravid, så de ska bli föräldrar till nyår. Skoj för dem, det är så kul att det går bra för folk.
Sen åkte vi hem. Jobbiga resande som tar så mycket av min lediga tid.

Sämre nyheter dårå. Vi får inte lägenheten vi ville ha. Det var rekord på ansökningar, 43 stycken ville ha den och vi har inte en chans, det finns de som har stått i kö i flera år. Men men, så är det.

Det är en tant på jobbet som ligger för döden just nu, men i stället för att sätta in vak så skickades hon till sjukhuset. Nästan lite inhumant tycker jag, där ska de tvinga i henne vätska (hon har inte druckit på 3 dygn) så hon får tillbaka livet, sen kommer hon till oss igen om hon överlever och ska ligga som ett kolli igen. Vad är det för liv?

Nåja. Imorgon jobbar jag en kort tur med heliga Birgitta och Jelena. 7-12. Gött.

Dagens middag: Kycklingcurrygryta med majs och ris

Dagens djur

Garva, annars har ni ingen humor!

Underbar imitation, bland det absolut bästa jag sett!



Jag bara skrattar!

Ett pass kvar

Sen är det helga! Och det behövs!
Vi blev nämligen bjudna på Rudbergs bröllopsfest den 9:e, och då jobbar jag egentligen. Men jag fick byta pass med Therese till veckan innan istället, och nu ser mitt schema ut såhär från och med måndag: jobba 3 dagar, ledig 1, jobba 3 dagar, ledig 1, jobba 4 dagar, ledig 1, jobba 5 dagar! Man kan få krupp för mindre! Men har jag gett mig fan på att tjäna pengar i sommar så har jag, jag ville ju trots allt ha den högsta kvoten, den är på 92%. Och på vårat schema så är 100% nämligen 7 dagar i veckan, så 92 är gaaaanska mycket.

Det gick kanon idag, vi fick mycket gjort och hann dessutom med att skratta och larva oss och tjattra en massa emellan.
Det var på håret att jag åkte på att jobba fredag förmiddag också, men jag hoppas det inte blir så, Henrik blir förbannad om jag tar den eftersom han tagit halvdag.

På fredag blir det i alla fall grillat hos svärmor Yvonne, mamma kommer med! Då får jag umgås med båda mina mammor samma kväll, kan det bli bättre?  =)

Nu ska jag äta popcorn och glo på Project Runway innan det är läggdags. Jag är faktiskt ganska mör känner jag.

Pöss pöss!

Dagens middag: Utgår

Dagens djur

Hej Hopp

Nu är det läggdags!

Jag jobbade inte till 13 idag som det var tänkt, istället fick jag jobba till 14, för J blev plötsligt sjuk (samma vecka hon hade fått avslag om ledighet på, hmmm) så vi fick omgruppera oss. Detsamma gäller för imorgon, jag ska jobba kväll istället, 12.30 - 21, med Therese. Det går nog bra, och dessutom får jag 2 timmar kvälls-ob. Inte helt fel.

Jobbade med Heliga Birgitta idag, det gick bra som vanligt, även om hon är väldigt oföretagsam. Men det spelade ingen större roll, för igårkväll när jag jobbade med Karin så fick vi nån kick och duschade 3 stycken på kvällen. Alla 7 ska ju duschas en gång i veckan och vissa verkar tycka att det är det jobbigaste som finns.
Får se, det är Birgitta och den nya lilla tjejen Jelena som aldrig jobbat tidigare som kör dagpasset imorgon, jag tvivlar på att de duschar nån. Men jag och Therese ska kanske duscha en tant på kvällen om vi hinner och känner att vi har lust. Egentligen ska de ju duschas på morgnarna.

Bara två dagar kvar innan det blir färd till k-d. Ska bli skönt att komma bort lite. Och när vi kommer tillbaka så är semestern slut på Hammaröbostäder, så då ska vi ringa och höra oss för om lägenheten! Jag håller tummarna och kniper med tårna. Inte för att Henk har fått nåt jobb än, men i värsta fall får han stämpla helt enkelt. Det går ju faktiskt det med.

Nu blir det sängen och en film.
Ciao sweeties!

Dagens middag: Stekt korv med kokt färskpotatis och vita bönor i tomatsås

Dagens djur

Mån-tors

Helgen var fin. I fredags jobbade jag med Karin igen, lika bra som vanligt. Efter jobbet åkte jag och handlade inför denna vecka. Sen hämtade jag Henk och vi åkte hem. Käkade helstekt fläskfilé med rostade ugnsgrönsaker och bearnaisedip och såg på film. Sen spelade vi nya Nancy Drew på datorn, som vi har längtat efter det! Verkligen ett av mina favoritspel.
Strax efter 1 fick vi nog och la oss och somnade direkt.

Lördag gick vi upp klockan 8, drack kaffe och åt rostad smörgås, klockan 9 var vi på väg mot Borås Djurpark. Vädret var perfekt, det kom några droppar regn en gång, men annars så sken solen. Eftersom vi var där när de öppnade så led vi inte av att det var fullsmockat med folk. Det var jättemysigt! Och vi såg alla djuren utom Geparderna och Tigrarna. Alla andra djur var villiga att visa sig för oss, fick till och med se Vargvalparna!
Vi hade gått runt allt klockan 12 och då tog vi en mjukglass och åkte hem igen. Robin skulle komma på kvällen och äta och spela tv-spel. Henrik och jag åt lite lunch, sen tog vi en tupplur. När Robin kom så åt vi grillat flintastek, pommes och persiljesmör och spelade en massa tv-spel och drack öl. Men både jag och Henk gav upp när klockan närmade sig 3 på natten så då fick Robin gå hem. Själva rann vi i säng och somnade som klubbade sälar efter en underbar dag.

Igår hände inte mycket heller. Vi spelade Nancy Drew mest hela dagen och såg på film. Åt skinkstek med kokt färskpotatis och champinjonsås. Kom i säng i någorlunda tid, sen hände en liten incident i sängen då. Henrik skulle komma närmre mig och krama om mig, men han är ganska vild i sängen (!) och kastade sig framåt och landade med sitt knä precis på min fotknöl. Fasen vad det gjorde ont! Jag grät i 20 minuter konstant och kunde knappt röra foten, knölen såg ut som en tennisboll! Så småningom gick det värsta över och vi kunde sova. Och idag har jag inte jätteont, det molar lite bara när jag går.

Nu ska jag strax diska och sen är det jobb klockan 13. Jobbar med Karin idag igen, jag har sån tur! Sen är det en kort tur imorgon 8-13. Onsdag och torsdag 6.45 - 15 och fredag ledig! Henrik ska försöka ta halvdag på fredag, då slutar han runt 10! Kanske vi ska försöka komma iväg till Karlstad tidigt då, skönt att få lite mer tid där.

Dagens middag: Spaghetti med ost & kasslersås

Dagens djur

Dagens citat

Min man: jag måste nog gå och bajsa igen...
Jag: Nu gör du inget annat på toaletten! (i skojton)
Min man: Jo...jag ska kissa också...och torka mig...........och spela poker!

En dag kvar

Sen är det helga! Ledig lördag och söndag, två dagar i rad, det är rena lyxen! Inte mycket sånt under sommaren tyvärr, mestadels är det endagasledigheter som man inte riktigt hinner vila ordentligt på.

Idag jobbade jag med Karin, gick utmärkt som alltid. Vi är ett fungerande team, jag jobbar ju bäst med henne eller Therese. Allt gick smidigt och tiden gick fort.

Hon körde mig hem efter jobbet, 21.15 och därhemma väntade maken min med pussar. Fick laga lite mat åt mig, jag var sååå hungrig! Hann inte mycket mer än att äta så var det dags för "Hells Kitchen". Jag aaaavgudar Gordon Ramsey! Fast jag vet att han skulle få mig att grina inom 2 minuter  =)

Nu är det sängdags. Som vanligt blir det knas med sömn och så när man jobbar kväll och sen går på 06.45 nästa morgon, men det är bara tt härda ut. Kanske sover lite efter att jag handlat imorgon. Slutar 14.30

På lördag blir det antagligen Borås Djurpark för mig och babe. Karin rekommenderade det och jag vill verkligen passa på innan vi flyttar! Så jag ska försöka dra med Henk. De få helger som jag är ledig vill jag verkligen hitta på nåt och inte bara ligga hemma och lata mig. Vädret ska väl vara sisådär, men det gör mig ingenting, då kanske det är färre besökare. Man kan ju alltid hoppas!

Natti natti!

Dagens mat: Pannbiff och makaroner  (kulinariska otroligheter)

Dagens djur

God morgon eller nåt sånt

Nu ska jag snart traska iväg i regnet. Skoj va?
Man blir nästan lite sur när man ser på Nyhetsmorgon, när programledarna står i Stockholms skärgård klockan 6 på morgonen och solen lyser och de har t-shirt. Här ösregnar det och det är 11 grader. Svenska sommaren!

Jag är förbannat trött. Det blev faktiskt film när vi la oss igår och den var så bra att vi inte somnade förrän efter 24. Och jag gick upp 5. Gääääsp. Men det får liksom gå. Jag slutar 14.30, det ska jag väl klara av.

Imorgon får jag dessutom sovmorgon, börjar inte förrän 15! Ingen stress alls, det är förjävla gött.
Nu svor jag också. Men det tycker jag nästan man är tillåten till när man är astrött klockan 06.10 på morgonen.

Det gick fort

Den här dagen alltså. Min lediga dag. Brukar vara så. Och inte har jag vart direkt produktiv heller.
Eller det kanske jag visst har förresten....jag har tvättat, vikt och hängt in tvätt, skrivit en matlista för resten av månaden, lagat lasagne och köttfärssås och dessutom vilat en del.

När Henk kom hem åt vi lasagne och såg på "Signs". Den var bättre nu, andra gången jag ser den. Men jag tror det är lite så med Shayamalans filmer, jag gillade inte "The Village" första gången, men andra gången var den bra!
Vi har spelat lite BUZZ också och pratat med alla våra föräldrar (minus pappa såklart)

Imorgon jobbar jag med E-L och Jelena, en alldeles ny timvikarie. Skulle ha varit Therese egentligen och inte E-L, men de bytte. Lite synd är det, jag jobbar ju bättre med Therese. Och Jelena har aldrig jobbat i vården tidigare så hon behöver ta lång tid på sig, kommer att ta tid imorgon. Antagligen måste vi duscha folk också. Men det får gå som det går! Huvudsaken är att allt blir gjort, om så alla inte kommer upp förrän 12. Det är ju bara det att E-L stressar upp sig så.

Nu hoppade Henk in i duschen, så jag ska ta min sista cigarett för dagen och sen ska vi lägga oss. Får se om det blir nån film ikväll, vi är ganska trötta båda två.

Dagens middag: Lasagne med sallad på isbergssallad, gurka och cocktailtomater

Dagens djur


Förresten, för er som undrar (svärmor t.ex) jag avslöjar aldrig vart jag får tag på mina djurbilder  =)

FiFan

Vad jag är trött....ändå har vi tagit det lugn ikväll jag och Birgitta. Det enda som var jobbigt var att jag fick gå upp till andra våningen i 30 minuter och sitta vak på en gubbe som låg inför döden. Det var läskigt, han var helt borta och andades jättetungt och jobbigt. Men nu vet jag att jag klarar av det också, en erfarenhet rikare!

Ledig imorgon. Därför tänkte jag försöka hålla mig vaken lite längre, annars vaknar jag så himla tidigt och det vill jag inte!

Just det, Henk skulle ju irnga om lägenheten idag, men kom bara till telefonsvarare. Skit också. Men men, så är det! Jag får hoppas på att svärmors man har lite inflytande, han känner folk på fastighetsbolaget och har skickat mail om oss och att vi vill ha den lägenheten. Hoppas går ju liksom, vad vore vi utan hoppet?  =)

Imorgon blir det film till maten i alla fall, dåligt med det när jag jobbar kväll vanligtvis. Jag är ganska filmsugen.

Jag vet inte mer vad som är värt att skriva om direkt....kanske skulle krypa ned mellan mina svala lakan snart ändå, synd om min stackars trötta kropp ju.

Dagens middag: En stor tallrik stuvad spenat med salt och citron

Dagens djur

Läggdags

Nu är Lenkan trött. Har jobbat massa idag.
Iofs gick det väldigt bra. Jobbade första 3 timmarna med E-L som sagt var, hon var lika negativ som vanligt och mot slutet så trött att hon var alldeles röd i ögonen. Sen kom Therese. Då hade vi skoj. Vi har skojat och babblat och dansat med de gamla. Det enda som inte var bra var att "vandrargubben" var på dåligt humör och tjatade och var förbannad och att när jag skulle lägga tanten i rullstol så blev hon förbannad på mig för att hennes arm fastnade i tröjan så jag fick mig lite smäll. Som tur var så är hon väldigt svag så det kändes knappt, inte som hurringen "vandrargubben" gav mig i torsdags.
Så skönt att jobba med Therese, hon är lika positiv som jag och allt går så fort att göra, vi funkar väldigt bra tillsammans.

När jag kom hem så hade golvet på något magiskt vis blivit dammsugat!  Jag trodde knappt mina ögon, nästan så jag börjar tro på att någon hör mina böner!
Eller så var det så att min make hade läst min blogg. I vilket fall som helst så hade han gjort kycklingsallad åt oss som vi åt när vi tittade på "The Ruins". Mycket äcklig film tycker jag, mådde illa ett par gånger. Vilket betyder att det är en bra film!  =)
Sen har vi spelat BUZZ. Och nu är det läggdags. Henrik vill säkert vara "romantisk" med mig, men jag orkar faktiskt inte det. Han kommer bli sur antagligen. Skiter jag i.

Imorgon jobbar jag med Heliga Birgitta, det är också skönt, hon är väldigt lugn. Sen är jag ledig på tisdag!!! Gött.

Dagens middag: Kycklingsallad bestående av kyckling, isbergssallad, tomat, gurka, majs, rödlök, knaperstekt bacon och ostkuber med vitlöksfraiche och vitlöksbaguette. Mumma!

Dagens djur

Good morning boys and gals!

Skönt att få sova ut. Jag sover aldrig så här länge om jag sover ensam.

Har precis kommit ut ur duschen, Henrik ligger fortfarande och snarkar i sängen.

Det ska faktiskt bli kul att jobba idag, det är ju med Therese! Men jag har en liten fantasi....en fantasi om att när jag kommer hem ikväll så är det dammsugat här hemma. Men det lär nog inte hända tyvärr. Så jag får väl ta dammsugaren själv på tisdag när jag har tid och trolla golvet rent.

Nu ska jag spela lite dator, sen ska jag sätta på lite kaffe. Skriver mer ikväll!

Ännu en dag till ända...

Och inte ett vettigt skit har hänt.

Nu ljög jag, vi har faktiskt varit duktiga idag. Åkte till Ö&B och köpte 5 nya flyttkaronger, idag har vi packat 5 stycken. Mestadels saker från köket som vi inte behöver ha så länge vi bor kvar, men även plockat ut det mesta ur vitrinskåpet och en massa onödiga prydnadssaker.

Men förutom det har vi inte gjort mycket. Sett på "The Happening", spelat BUZZ, jag har läst mycket, vi har spelat dator...ungefär så. Nu är det läggdags, arbetsdag imorgon igen ju. Ska jobba från 13 - 16 med E-L och mellan 16.30 - 21 med Therese. Ska bli skoj. Mycket lättare att jobba med E-L när man inte behöver ta upp eller byta på dem, för då är hon alltid så negativ. Och Therese är det alltid skoj att jobba med, vi babblar mest hela tiden.

Vi tror inte vi får den lägenheten vi vill ha. De har nämligen semesterstängt hela vecka 28 och 29, så vi kommer inte åt att prata med dem. Under tiden hinner en massa andra se att den finns och vilja ha den, folk som har bättre poäng än vad vi har. Men hoppas kan man ju alltid fortsätta med. Och i alla fall så håller Tizzie tummarna för oss.

Nej, sluttjatat, sängen och "London to Brighton" hägrar.

Dagens middag: Bakad potatis med lövbiff och kokta morötter

Dagens djur

Ledighet

Skönt....nu är jag ledig till söndag klockan 13. Det behövs efter de här dagarna. Dock gick jobbet mycket bra idag, jobbade med Karin och vi hade kul och babblade på som vanligt. Sen kom Therese och E-L, då pratades det ännu mer. När jag kom hem så såg jag på Nip/Tuck och varvade ned innan jag somnade i soffan.

Henk väckte mig när han kom hem tjugo i sex ungefär. Han hade varit och handlat och spontanköpt med sig ett BUZZ till ps3:an. Så efter film och mat har vi suttit och spelat det i flera timmar på kvällen. Jag tror ag vann 85% av gångerna, men han är duktig min karl!

Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Henrik har redan lagt sig, han kom i säng runt halv ett redan. Jag har läst och ätit popcorn och lyssnat/sett ett slagsmål mellan en tjej och en kille på gården. En rasist och en svart, som det brukar i de här kvarteren. Ska bli skönt att flytta härifrån snart!

På tal om det så har vi sökt en lägenhet idag. En fyra. Jag hoppas vi får den, ni som läser får hålla alla tummar och stortår för oss! Henrik ska ringa hyresvärden direkt de öppnar på måndag och prata om den.

Nu ska jag krypa ned i min sköna säng och pussa min make godnatt.

Dagens middag: Hemgjord kebab med pommes frittes, tomat, gurka och lök

Dagens djur

Morgonupdate

Blev inge gråta i duschen. Henrik bestämde sig nämligen för att ta en långkörare på toaletten precis när jag skulle duscha. Men jag passade på att smyga in lite gråt i surfandet när han var där i alla fall.

Nu ska han strax komma upp och köra mig till jobbet. Han börjar själv 08.30 idag.
Sen slutar jag klockan 13, då ska jag ta en promenad och sen hem och sova lite, mina ögon är mycket grusiga!

PS/ Det är 20 grader i skuggan och klockan är 07.35! Kommer bli mycket varmt och svettigt att promenera sedan

Skitdag

Ingen bra dag alls idag. Började ganska bra. Men sen gick det utför.

Jag vaknade runt 08.30, gick upp, såg på Nip/Tuck (som min underbara man hade fixat till åt mig) och bara var allmänt slö. Pratade med mamma i telefonen och unnade mig lite fotspa.
Sen fick jag se min pappas flickväns hemsida och ett stort foto på honom. Då började jag må dåligt.

Gick till jobbet. Och det har verkligen varit en mardröm! Alla har varit helt galna, man har inte fått en lugn stund mer än 2-minuters rökpauser ibland för att man ska orka med. Till råga på allt så ramlade 2 stycken och jag fick en rejäl smäll på kinden av en gubbe. Jag ville bara gråta! Men det går ju inte att göra på jobbet sådär.

När jag äntligen fick gå hem (nyss typ) så berättar Henk att Micke & Jessicka har köpt hus. På Skoghall! Helvete. Visst är jag glad att de har köpt hus, det är inte det. Jag ville inte att det skulle vara på Skoghall bara. Jag hatar hatar HATAR Skoghall!!! Jag får ångest varje gång jag ska åka dit och vill bara fly. Jag har knappt några bra minnen alls där och mår piss när jag måste spendera hela helger där. Och nu har de rotat sig där. Vi skulle ju köpa hus i Forshaga, Micke & Jessicka, David & Josse och Henk & jag. Men nu har jag ytterligare nåt som binder mig med skithålan.

Nu känner jag bara för att krypa nånstans och bara grina ögonen ur mig. Kanske skulle passa på att göra det i duschen nu innan Hells Kitchen börjar klockan 22.

Dagens middag: Veneziasoppa

Dagens djur

Icke acceptabelt!

Idag jobbade jag med som sagt var med GBC och E-L. Det gick faktiskt bra, jag frågade båda om de har hört några som helst klagomål på mig och ingen av dem hade det. Ganska trevligt, för den enda jag aldrig har hört klagomål på (förutom mig själv då) är Therese. Så det måste ju betyda att jag är ganska bra på det jag gör? Bra på att jobba med människor?
Jag hoppas det, för annars väljer jag helt fel utbildning och yrkesval, speciellt med tanke på lönen.

Det blev inget packande av lådor idag heller, E-L skulle storhandla efter jobbet och hon har inget körkort, så jag erbjöd mig att köra henne. Annars skulle hon ha blivit tvungen att ha med 5 kassar på cykeln. Jag är allt bra snäll!
Fast först skulle hon till banken och göra lite ärenden med sin dotter, så Henk hämtade mig efter jobbet och vi åkte till torget och tog varsin mjukglass i solen. Mysigt värre!
Och trots frukost, mjukglass, middag och popcorn är jag bara uppe i 1200 kalorier. Duttiga jag!

När jag o E-L var på Willys så passade Henk på att ringa en massa företag och skriva in sig på en massa bemanningsföretag. Duttiga han också!

Nu ska vi lägga oss och titta på Hostel 2, ruggigt bra.

Just det, ni vet den nya Axe-reklamen? Med chokladmannen? Det är verkligen inte acceptabelt att ha med en scen när en kvinna biter en man i rumpan och blir alldeles brun runt munnen. Det är frånstötande! Även om nu mannen är gjord av choklad. Associerar det med dåååliga saker.

Dagens middag: Kokt fläsklägg med rotmos och kokta morötter

Dagens djur

Sugen

Trodde jag skulle vara pigg och utvilad idag. Men icke! Har vart jättetrött hela dagen.
Vaknade iofs 07.30.

Inte gjort så mycket idag. Kan inte se på Nip/Tuck, för det fattas en rarfil. Jävla skit. Inte har vi packat lådor heller och inte har min make ringt på jobb. Istället tog han sig en hel eftermiddag hos Robin med tv-spel.
Jag var jättearg på honom när han kom hem, jag har fortfarande inte pussat honom.

Jag har mest diskat och tvättat och vikt tvätt idag. Och vart trött. Läst. Sett på tv. Lagat mat.

Intressant inlägg va? Not.

Jag är grymt sugen på mjukglass. Enligt kaloriräknaren får jag äta en liten mjukglass, men jag vill inte åka själv och jag tvivlar starkt på att Henrik följer med mig. Så jag får väl gå och vara sugen tills jag somnar.

Imorgon är det jobb som gäller. 6.45 - 14. En okej dag. Jobbar med GBC och E-L. Antar att jag får göra det mesta själv, men det gör jag gärna bara det blir gjort och tiden går.

Dagens middag: Spaghetti med baconröra med lök, vitlök, ägg och parmesan.

Dagens djur

RSS 2.0