Ännu en dag till ända...

Och inte ett vettigt skit har hänt.

Nu ljög jag, vi har faktiskt varit duktiga idag. Åkte till Ö&B och köpte 5 nya flyttkaronger, idag har vi packat 5 stycken. Mestadels saker från köket som vi inte behöver ha så länge vi bor kvar, men även plockat ut det mesta ur vitrinskåpet och en massa onödiga prydnadssaker.

Men förutom det har vi inte gjort mycket. Sett på "The Happening", spelat BUZZ, jag har läst mycket, vi har spelat dator...ungefär så. Nu är det läggdags, arbetsdag imorgon igen ju. Ska jobba från 13 - 16 med E-L och mellan 16.30 - 21 med Therese. Ska bli skoj. Mycket lättare att jobba med E-L när man inte behöver ta upp eller byta på dem, för då är hon alltid så negativ. Och Therese är det alltid skoj att jobba med, vi babblar mest hela tiden.

Vi tror inte vi får den lägenheten vi vill ha. De har nämligen semesterstängt hela vecka 28 och 29, så vi kommer inte åt att prata med dem. Under tiden hinner en massa andra se att den finns och vilja ha den, folk som har bättre poäng än vad vi har. Men hoppas kan man ju alltid fortsätta med. Och i alla fall så håller Tizzie tummarna för oss.

Nej, sluttjatat, sängen och "London to Brighton" hägrar.

Dagens middag: Bakad potatis med lövbiff och kokta morötter

Dagens djur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0