Hipp Hipp Hurra!

Min Henka kommer idag! Lyckan är total.

skrev ingenting igår, för jag somnade på soffan 19.30 ungefär och vaknade 23.45. Och var dyngtrött! Så jag gick direkt in i sovrummet och sov vidare. Så skönt! Dessutom var inatt första natten som jag inte bhövt använda nässpray, det är också ganska lyckligt måste jag säga.

I och med att jag somnade på soffan igår så har jag gårdagens disk att ta hand om idag, plus den jag kommer använda idag. Sånt är grymt! Om man är sjuk och spontansomnar innan man hunnit diska, borde det inte då finnas en lag om en fe eller så, som tar hand om den disken när man sover ut? Det tycker minsann jag.

Så, förutom disken idag så ska jag vika all tvätt jag tvättade igår, fixa så att maten är färdig när babe kommer vid 20.30 ikväll och plocka undan alla mina gamla snorpapper som ligger strödda runt datorn på mitt vardagsrumsbord. Obs, det är de papper jag använde igår och somnade ifrån!

Om jag hinner ska jag slå in julklapparna också, det är ytterligare nåt jag skulle gjort igår men inte hann med eftersom jag somnade. Så jag har allt att göra idag ändå.

Måste ringa Petra innan 14 också och säga att det blir Nöjesfabriken på lördag och att vi har lite förfest här. Henrik vill inte ha fest här eftersom vi inte har allt iordning, men jag vill eftersom jag jobbar till 20, ska hinna äta och sminka mig också innan vi åker och det kan jag göra i lugn och utan stress på förfesten i så fall.

Tezzie, om du läser, fika på måndag???

Nu ska jag ta itu med den elaka disken från igår, jag hör hur den ligger och hånskrattar åt mig och gottar till sig extra mycket för min skull.

Dagens middag: Höstgryta med fläskfilé, champinjoner, kantareller, steklök och paprika, serverat med ris

Dagens Djur

Trevligt värre

Imorse vaknade jag 9 som vanligt. Tvättade och tog det lite lugnt. Strax efter 12 åkte jag in till mamma och hon hjälpte mig med finputsningen på mitt arbete, så nu har jag lämnat in det!
Vi fikade också och umgicks lite som vi brukar. Sen åkte vi ned på stan för att leta kofta till mamma, hon hittade ingen som var helt rätt, var de bra i modellen så var färgen fel och vice versa, men jag hittade lite nyttiga saker på Clas Ohlson och köpte en jättefin julklapp till Tess.

Strax före 18 var jag hemma igen och satte mig och kollade på Gossip Girl, nya avsnittet som sändes i USA igår. Jag vet, det är en skitserie, men är man fast så är man. Jag kan rekommendera killar att se den, då det är tre jättefina tjejer med:
   
Blake Lively                      Leighton Meester          Jessica Szohr 

(Tryck på bilderna för att se dem bättre) Vackra va? Jag som annars inte gillar blondiner tycker verkligen att hon är fin, men finast är Jessica helt klart.

Nåja, efter avsnittet åkte jag till Petra. Jessicka och hennes lillasyster Nathalie var där redan och höll på med förberedelserna för taco-buffén. Vi åt god mat och skrattade mycket, maaassaaa snusk blev det! Nathalie fnittrade hela tiden åt våra anekdoter om mer eller mindre lyckade sexakter. Som det ska vara på en tjejkväll helt enkelt!
21.30 gick de hem men jag stannade. Petra och jag kollade på en massa kort och skrattade åt minnen, sen pratade vi en del om allvarliga saker också. Så skönt att vara nära henne igen, nu ska vi försöka umgås så mycket vi hinner.

Nu är jag jättetrött, men ska vika tvätten innan jag stupar i säng. Imorgon ska jag klippa mig på Snobben klockan 11, sen ska jag lämna över bilen till mamma innan hon åker till stockholm.
Jag saknar min älskade man jättemycket och önskade att han var här hos mig just nu.

Godnatt!

Dagens middag: Tacobuffé

Dagens Djur

Unforgiven III

Jaha, då var en dag utan Henk avklarad.
Jag fattar inte att jag är vaken än, jag gick upp 8 imorse och har hållt igång hela dagen, ändå är jag inte vidare sömnig.
Dagen startade med en tvätt och en dusch, sen åkte jag till G-Gården och mötte upp Jessie James och en arbetskamrat till henne för mitt skolprojekt. Intervjun och allt runt omkring den pågick i nästan 2 timmar, de hade så mycket att säga och jag fick en massa intressant information. Nu är det svåra att få ihop det till bara 3 sidor, det är max på inlämningsuppgiften.

Efter att intervjun var slut åkte jag till mamma på en kaffe och hon fick läsa mina anteckningar och hjälpte mig dra upp riktlinjer för sammanställningen. Sen åkte vi ut och hämtade mormor klockan 15 för ett par timmars shopping. Först hamnade vi på Ikea där jag lyckades skramla ihop julklappar till Gustav, Anders, Yvonne, Josefin & David och Thomas. Skönt att ha mycket av det gjort i tid tycker jag. Mormor bjöd på kaffe där också. Efter 2 timmar på Ikea så handlade vipå Obs. Jag köpte en massa nyttigt till hushållet plus en massa julpapper och etiketter, ska slå in julklappar nån kväll, antagligen onsdag. Sen körde jag hem mamma, hjälpte mormor upp med hennes kassar till hennes lägenhet innan jag åkte hem och kom på att jag bara hade ätit ett wienerbröd och en clementin på hela dagen. Jag hade inte haft en tanke på mat! Förkylningen får mig att tappa all aptit. Har bara snor och slem i munnen, då är det svårt att tänka på god mat.
I alla fall, det blev till att fixa mat hemma, den var inte klar förrän 20 ungefär. Då åt jag, sen har jag ägnat större delen av kvällen åt att sammanställa mitt skolprojekt till nåt som skulle kunna ges godkänt på i alla fall.

Kvällen avslutades med ett bad och lite Metallica.

Fick ett sms av chefen också, undrade om jag kan jobba 4 timmar på fredag, och det kan jag väl. 4 timmar till utan Henk iofs, men jag jobbar ju redan hela lördag så vad gör det i längden? Det ger pengar iaf.

Imorgon kväll ska jag och Jessie James käka tex mex hos Petra, hon ringde förut och bjöd in oss. Ska bli jätteskoj! Lite tjejkväll sådär, kanske skulle ta sig ett glas också när man nu ska ha trevligt. Får se hur vi gör imorgon. Annars ska jag inte göra så mycket, in till mamma och byta bil och hon ska kolla på mitt arbete, sen ska jag tvätta. Typ det som sker imöra.

Nu blir det lite film i sängen i min ensamhet.

Dagens middag: Fläsk och löksås (jag vet, ambitiöst när man är ensam)

Dagens Djur


PS/ FBK suuugeeer!

Jaha, nu igen

Så var ännu en jättekort helg över. Henrik är tillbaka i Alingsås bakom Robins soffa och jag är ensam i vår lägenhet. Fy.

När han kom hem i fredags så myste vi, såg på tv, sov lite middag och åt tortillas innan vi åkte in till stan och gick på bio. Filmen var bra, men det var ingen skräckfilm. Istället har Ajvide valt att göra den till en kärleksfilm mellan en 12-årig mobbad pojke och en vampyrflicka. Det var mycket detaljer som kunde ha varit bättre och en del grejer som är nyckelsaker i boken som inte alls var med i filmen. Så det blev ingen fullpoängare som boken är.

I går så skulle vi fixa med lägenheten var det tänkt, men så blev det inte. I stället njöt vi av att vara tillsammans, myste på soffan med kaffe och tv hela förmiddagen, sen åkte vi till Yvonne och fick låna borrmaskin. Vidare till David och Josefin och hjälpte dem med lite grejer, sen följde de med hem hit, vi beställde fbk-röglematchen och åt pizza. David och Henk fick upp en del lampor i alla fall och duschstången så jag slipper sita ned i badkaret och duscha. Sen spelade vi tv-spel och såg på tv tills det var läggdags.

Idag åkte vi till Tord vid 12, sen har vi packeterat köttfärs och kött, så nu har vi hela frysboxen full med mat. Massa massa massa oxkött för 1900:- Det klarar vi oss på ett tag.
Efter det var det fika, många som har fyllt år. Jag fick ett jättefint halsband med tillhörande örhängen av Johanna och Martina, det var verkligen vackert! Det kommer jag definitivt att använda. Sen fanns det inte mycket tid kvar, vi åkte hem till lägenheten, Henrik packade sina grejer, vi tog farväl och sen åkte han. Dummingen. Jag vill att han alltid ska vara hos mig!
Egentligen skulle han inte komma hit nästa helg, men han ska på arbetsintervju här på fredag, så han kommer till helgen i alla fall! Yay! Lycka! Ni får hålla tummarna så de blöder för att han ska få det jobbet, så slipper jag vara ensam i veckorna och gråta en skvätt varje kväll för att han inte är hos mig.

Imorgon ska jag hälsa på Jessicka på hennes jobb och kolla upp lite grejer och ställa lite frågor inför ett skolarbete. Känns jobbigt, men det är skönt att ha det gjort sen. Klockan 15 ska jag hämta mormor så ska jag och mamma med henne till Ikea och Coop, hon blir så glad när vi är med.

Hade en jobbig diskussion med Freddie-Boy (aka Obelix) förut. Han sa att den enda Metallica-skivan som är thrash-metal är Kill 'em All (deras första skiva) och jag håller inte med. Sen sa han att The Law inte heller är thrash. Dumma han, de är ju jättemycket thrash!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och sussa om jag kan. Blir nog att sätta på en film och glo på tills ögonen sjunker ihop av sig själva, är ju van vid att ha Henk bredvid nu efter två nätter så det kan bli svårt att somna.

Dagens middag: Köttgryta med klyftpotatis

Dagens Djur

Ty Fusan

Att ni inte har skällt på mig?
Jag har ju vart världssämst på att uppdatera! Henrik sa igår att jag måste skriva, så jag får börja lyda min make och härskare och skriva ordentligt.

Men jag har ju faktiskt en bra anledning att inte ha skrivit, jag var ju först 2 veckor på Sicilien, sen har jag flyttat, plus att jag har pluggat en hel del. Flyttandet håller fortfarande på, det tar verkligen tid att få iordning allt. Speciellt om man är ensam, vilket jag har varit större delen av veckan.

Men i onsdags sov mamma hos mig och vi handlade en del viktiga saker till lägenheten. Allt har jag inte fått upp, men jag siktar på att nästa helg ska precis allt vara klart. Nu kanske jag säger för mycket, men jag ska försöka i alla fall.

Idag kommer min babe! Han slutar vid 13 och åker direkt, så strax efer 16 borde han vara här hos mig igen. Ikväll ska vi gå på bio, "Låt den rätte komma in". Det är en av mina absoluta favoritböcker, av den svenske författaren John Ajvide Lindqvist. Det ska bli riktigt kul att se vad de har gjort för film av den underbara boken.

Igår köpte jag också min och Henriks julklapp till oss från oss. 2 biljetter till Metallica i Globen den 8:e mars! Yay! Kostade 2000:- men det är det fanimej värt. Ska bli underbart skoj!

På söndag ska vi köpa färskt oxkött också, antagligen en kvarts oxe. Så igår var jag, David och Josse iväg till Kristinehamn och köpte en begagnad frysbox för 350:- för att få plats med allt kött. 300 liter rymmer den, så nu ska vi väl ha plats för köttet tycker jag.

Jag verkar ha lagt mig till med en konstig vana. Varje dag så vaknar jag strax innan 9 på morgonen, oavsett hur sent jag la mig! Det är riktigt läskigt. Och detta trots att jag är dunderförkyld och borde ligga nedbäddad konstant.

Nej, nu har jag i alla fall uppdaterat vad som sker i mitt liv, ni får nöja er med det   =)

Dagens middag: Tortillas!?!

Dagens Djur

Gräsänka

Jepp, så var det med det. Igår åkte Henrik tillbaka till Alingsås och jag är ensam i nya lägenheten. Ska dryga ut min dag idag med att plocka upp kartonger, så mycket jag orkar.

Jobbade i helgen, det gick förvånansvärt bra. Fick skäll av en tant på lördagen för att hon inte fick en ny film gratis när den hon hade hyrt var för tråkig. Sen fick jag skäll av en gubbe igår för att jag tog ut en kortavgift på 3 kronor fast han var där och hyrde så ofta. Men det är sånt man får stå ut med liksom.

Nej, nu är det bäst att jag sätter igång, annars händer det väl aldrig nåt med lägenheten.

Dagens middag: Frästa grönsaker och kyckling

Dagens Djur:

Back in business

Vill bara meddela att jag är hemma från en underbar semester, men jag har fullt upp med att flytta in i den nya lägenheten, så jag hinner inte med några värstinginlägg. Ville mest bara visa att jag faktiskt lever och har hälsan.

RSS 2.0