Bättre

Jag mår lite bättre idag. Är fortfarande arg för att jag inte kan få vara vuxen individ i vissas ögon, men jag sätter mig över det. Jag slutade blöda på kvällen också och har inte haft ont efter heller, så förhoppningsvis mår mitt knytte bra.

Tänkte på det....hon som fick mig att må som jag gjorde i förrgår....hon avslutade sitt förhållande med en karl som hon levt ihop med i närmre 15 år, det fick inte jag höra av henne, det kom bakvägen. Tänk om jag hade gjort likadant då, ringt till henne och sagt samma saker, att jag inte fick känna mig viktig för henne osv. Jag är ganska säker på att hon inte hade accepterat det från mig, så varför ska jag acceptera det från henne? Jag älskar henne grymt mycket, men hon måste inse att jag inte är en liten tjej längre, jag är vuxen och jämlike.

Igår hittade jag en resa till Sicilien i slutet på maj....för 3749:- per person en vecka i dubbelrum på hotellet jag och Henrik hade smekmånad i. Gissa om jag blev sugen? Jag ringde genast min mamma och undrade om inte hon kunde följa med mig, men typiskt så har hon tenta den veckan. Har messat Petra också, men jag tvivlar starkt på att det kommer att hända. Så jag får nöja mig med att fortsätta drömma  =)

Idag ska jag på hälsokontroll hos barnmorskan. Fast jag tror inte att jag kommer att gå hos henne, det blir nog specialist på kvinnokliniken på sjukhuset eftersom jag har sådana komplikationer.
Sen ska vi iväg med svärmor och Kent och kolla upp lånet vi har på bilen. Vi måste ju göra oss av med den vi har och skaffa en kombi, vi måste ha plats för Knyttets barnvagn. Det är inte helt lätt!

Nej, nu blir det att sitta på balkongen och läsa en stund i solen.

Dagens middag: Makaroner och fläsk

Dagens Djur

Kommentarer
Postat av: Tezzie

Nu gumman har jag uppdaterat min blogg, och hade som sagt åkt med dig om jag hade kunnat, hade varit roligt om du jag och petra kunde ha åkt men bra drömmar är kul. Kramar om dig

2009-04-16 @ 12:54:53
URL: http://tezzies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0