Snorgärsar också!

Jahapp. Det verkar inte bättre än att jag har åkt på en rejäl förkylning. Jag började känna av lite snorighet i förrgår, igår stack det i halsen under handledarutbildningen och idag är jag nästan utslagen. Somnade runt 24 igår och sov till 9 idag. Hade lätt kunnat sova längre enligt kroppen, men eftersom det blev tomt i sängen så gick inte hjärnan med på det. Idag är jag totaltrött, snorig som den värsta grönsnorande ungen och har dessutom rejält ont i min stackars hals. Sådär, det var dagens gnäll.

På ultraljudet igår gick allt bra i alla fall, Eugene var kvar i magen och jag fick se hur han ligger. Hjärtljud och flödet i navelsträngen var bra det också. Fick en ny tid för ultraljud som är mer detaljerat i slutet på september. Sen var vi en sväng på specialistmödravården och pratade om mitt blodsocker. Trots höjda doser insulin så verkar inte mitt socker sjunka. Men det struntades det i ganska rejält, det var bara att höja på dosen ännu mer. Undrar vart det ska sluta. Dessutom fick jag en fjärde spruta om dagen, en till lunch också. Härligt värre.

Sen åkte vi hem hit med mamma, fixade varma baguetter med mozarella, skinka och tomat och käkade lunch. Plockade upp lillebror 15.30 och åkte in till körskolan. Pust säger jag bara. Läraren på kursen var verkligen helt väck! Han såg alldeles stenad ut och kunde inte svara ordentligt på frågor. Så drog han upp en jäkla massa anekdoter hela tiden som ingen i salen kunde relatera till och därför inte var intresserade av. Kursen skulle hålla på från 16-19 egentligen, men eftersom han babblade på så förbannat så kom vi inte ut därifrån förrän 19.40. Idiot. Nåja, om en vecka eller så får jag i alla fall börja övningsköra med lillebror.

Idag tror jag att jag låter bli att göra en massa. Antingen följer jag med Henk en sväng till Bergvik och äter en mjukglass eller så bäddar jag ned mig i soffan hela dagen. Jag har inte riktigt bestämt mig.
Det här med förkylningen kommer väldigt olämpligt, imorgon ska jag nämligen fika med en kille jag pratat mycket med på internet men aldrig träffat. Han kommer garanterat tro att om jag ställer in så är det för att jag inte vågar träffa honom. Så jäkla typiskt, sen kommer jag bli kallad fegis hur länge som helst fast jag egentligen har feber. Blää.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0