Tuesday's gone

Nu är det tisdag igen, vilket innebär skola på förmiddagen och Harrys på kvällen.

Skolan gick bra, först var det teori om kateterisering i en timme, sen var det kafferast i 20 minuter. Efter rasten fick vi två och två själva sätta katetrar på dockorna. Min docka var mycket bråkig, hon tappade sitt könsorgan hela tiden. Det gick bättre när jag gjorde henne till man. Det känns ganska idiotiskt att praktisera på de här dockorna, det är långt ifrån på riktigt. För det första så ligger de helt stelt och stilla, de bråkar aldrig emot och de hjälper inte till med att till exempel sära på benen. För det andra så får de inte ont om man gör fel, de har urinrör som är enorma och lätta att forcera och de har inga mjukdelar som blygdläppar eller förhud. Men men, man kanske lär sig ungefär hur det går till i alla fall. Sista halvtimmen fick vi se på en film där folk sätter tappningskateter på sig själva. Mot slutet kände jag mig lite illamående, inte på grund av filmen, utan antagligen en blandning av hunger och kämpandet med mitt nya jag.

Så nu är jag hemma och äter en smörgås och dricker lite oboy innan jag ska hämta lillebror 13.20 och följa med honom till kommunen och SOC, han har aldrig varit där och behöver lite stöd och vägvisande.

Klockan 19 ska jag hämta Josse, sen bär det av till Harrys med ett superlag. Vi är väldigt blandade idag: Jag, Josse, mamma, Greger, Malin och Andreas, det borde betyda att vi är ganska allround i frågorna. Vi får väl se, kul ska det bli i alla fall.

Det är ett så fint inlägg Tezzie gjorde i sin blogg, jag blev faktiskt rörd till tårar när jag läste den imorse. Mycket om gamla minnen och flydda tider. Jag älskar att tänka på det förgångna, åtminstone det roliga. Kanske kommer ett liknande inlägg från mig framöver.

Nu ska jag dricka upp min oboy, sen ska jag åka. I love you my readers! Ni får mig att fortsätta blogga.

Dagens middag: Ris med chinese sweet 'n' soursås och strimlad karré.

Dagens Djur

Skoj

Den här har jag snott av Terez! Det såg skoj ut.

Mobiltokeri


1. Ta fram din mobil
2. Gå till inkorgen
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1-Första meningen i första sms:et
5. Fråga 2-Första meningen i andra sms:et...osv

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Kul, själv har jag snart fått i mig en flaska vin

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Skicka en lista så fixar jag det!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Minns inte om jag sa 10.30 eller 11.30

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
Ug, påminn mig inte!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Jag snor din bil.

6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Vad gulliga ni är!

7. Vad vill du höra mest av allt?
Pick me up!

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Det räckte inte trots en snygg rumpa

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Kan du fixa maten själv idag?

 

Det var skoj! Jag drog på smilbanden  =)


En vecka gått

Och jag är så stolt över mig själv! Jag klarar mig faktiskt riktigt bra.

I lördags var det partaj här. Vi blev en hel bunt: jag, babe, Petra, lillebror, Choffa, David, Josse, Jessicka, Lill-Micke och bebis Sabina. Petra fixade inbakt vitlökskassler med sallad och allt gick åt. Sen ville de andra se på Robinson, så jag, Petra och lillebror fixade ihop en tårta med daimfluff och jordgubbsmos i. Och hela den försvann ned i magen på folket också. Efter fikat så var Jessicka, Lill-Micke och bebis tvugna att åka hem, vi andra fortsatte med Guitar Hero och Buzz och en massa prat till sena natten. Kom faktiskt ihåg att dra fram klockan också, taskigt att en timme snoddes bara sådär, helt plötsligt var klockan tre på natten liksom och alla gick hem. Det var en mycket lyckad och trevlig kväll.

Igår var det en riktig slappardag, vi låg på sofforna och slöade med böcker och tv hela dagen. På kvällen kom Petra för att hämta sina födelsedagspresenter. Det slutade med att hon låg i soffan med oss, åt pizza och såg på film. En perfekt dagen efter alltså.

Idag fyller hon och Ricki år, ett hejdundrade grattis till dem!

Henrik ska hem till David och spela tv-spel ikväll, då ska jag nog passa på att plugga inför mitt prov i anatomi nästa måndag. Nu ska jag förbereda inför middagen så det går fort sen.

Dagens middag: Fläskkarré med pommes och bearnaisesås

Dagens Djur

Ikea

Jag vill också ha en sån där bok där man öppna skåpluckor och plocka ur brödet ur ugnen....jag skulle kunna leka med det hela dagen!

Inte lika lycklig

På grund av det jäkla vädret! Det är ju fasen april på onsdag, inte kan det se ut såhär då? Björkarna ska ju ha fått knoppar och videkissarna ska ha slagit ut. Det är så jag minns (de flesta) påsker från när jag var liten i alla fall. Jag minns att jag badade i vänern 1:a maj varje år också, känns som en omöjlighet nu för tiden när det är snö och minusgrader i april liksom. Ty fusan säger jag bara.

Idag har jag pluggat och städat. Tvättat och vikt tvätt. Ska byta sängkläder också. När Henk kommer hem får han dammsuga. Sen blir det mysfredag trots skitvädret. Ska tända lite ljus och njuta lite av livet. Imorgon kommer min faster hit på fika, hon bor i Lilla Edet annars och jag träffar henne inte ofta så det ska bli jättekul. På kvällen är det 25-årspartaj för Petra här också, hon ska bjussa på mat och vi bjussar på tårta med dajm-fluff i. Mumsigt fullibibblan.

Nu är det snart dags för lunch. See ya'll, ha en underbar helg!

Dagens middag: Tortillas

Dagens Djur

Nedvärderande

Expertkommentator på hockeyn uttalar sig i TV: han (Jonas Gustafsson) har ju haft tur som mött de lagen, först Brynäs och sen Skellefteå, han får börja jobba snart nu.
Det gjorde mig arg, jag tycker inte man säger så. Det känns nedvärderande mot Gustafsson, ta en titt på hans statistik liksom, det är ju inte 5 mål per match han har räddat.

Dag 4

Jepp, dag 4 på Lenkans Nya Liv har snart passerat och jag känner mig stolt.

Den 18:e april blir det Rocky Horror återigen, med David och Fossan. Det är lycka! Idag har jag klippt mig hos Biljana på Snobben och det blev kanon som vanligt. Lycka! Imorgon är det fredag och det betyder film, mys i soffan och tortillas. Lycka! Snart blir det Lost och pannbiff. Lycka! Lenkan är lycklig helt enkelt. Inte mycket som drar mig nedåt för tillfället. Jag försöker ta vara på det så mycket det går ochsålänge det varar.

Dagens middag: Pannbiff och spaghetti

Dagens Djur


Weeeiiii

Det rör minsann på sig! Kommetarer i bloggen, David och Josse följer med mig (eller jag med dem kanske) på Rocky Horror och jag fick med mig lite folk till Harrys! Superbt! Även om resultatet på quizen kanske var....mindre superbt....men vi kom inte sist i alla fall. Och det var skoj.

OCH jag har klarat dag 2 galant, utan större problem iaf. Duktiga jag. Även om det aldrig blev nån ifyllning av tatueringen imorse för att Sid var trött och inte orkade.

Nu kanske man skulle se på Project Runway och käka gurkstavar tills det är läggdags. Hoppas jag får sova bättre inatt än igår.

Love y'all!

Just det, PS, jag får tillbaka 11 papp på skatten i år! Lycka

Dagens middag: Våfflor hos svärmor

Dagens Djur

harrys imorgon?

Jag har klarat mig över halva dagen i alla fall. Känns bra, även om det är mycket jobbigt.

Inget svar på om nån vill följa med på Rocky Horror, ingen kommentar alls faktiskt. Sorgligt tycker jag, jag ser ju att de är folk inne och läser varje dag, något avtryck kan väl göras?

Nåja, mamma och Thomas är inte med på Harrys imorgon, men jag skulle verkligen behöva åka dit och göra nåt, fylla huvudet med andra tankar. Så, är det nån som följer med mig imorgon? Jag skulle älska att få ihop ett provisoriskt lag, gärna babe, David, Josse och kanske nån mer...max 6 personer gäller ju.

Nu ska jag starta med maten.

Dagens middag: ugnstekt falukorv med mos och senap/pepparrotssås

Dagens Djur

nä dra mig baklänges in i fågelholken!

Ännu en helg till ända.Usch vad tiden går fort alltså!

I lördags var vi hemma hos David och Josse och åt god mat och såg på hockey. Guldmatch för övrigt, då Färjestad vann med 6-0 mot Skellefteå. Sen spelade vi "Tingeling" flera gånger och dansade oss anfådda (notera att jag faktiskt var nykter, men fick ändå till en fullt godkänd "running man" på deras vardagsrumsgolv) innan vi körde singstar-maraton resten av kvällen. David och Josse dominerade totalt i Abba och schlager, men jag och Henk lyckades kamma till oss en oavgjord i 90-talslåtar.

Idag har vi bara slappat, sett på tv, spelat tv-spel, ätit gott och sett på film.

Till veckan är mitt schema nästan fullspäckat, imorgon ska jag och två av mammas kompisar planera hennes möhippa, på tisdag ska jag fylla i min tatuering, sen äta våfflor hos världens bästa svärmor, sen är det Quiz på Harrys på kvällen. Onsdag är väl enda dagen då inget är direkt planerat utom att månadshandla lite när lönen och lånet kommit in, på torsdag ska jag på cellprovstagning klockan 8 på morgonen, sen ska jag klippa mig hos Biljana klockan 14. Fredag blir det städdag för på lördag ska Petra ha sin 25-årsfest hos oss. Puh, vilken vecka! Så ska jag bli klar med den sista uppsatsen i Medicin också.

Imorgon ska jag göra något omvälvande och jobbigt. Vad det är tänker inte jag berätta, men det är första dagen på mitt nya liv i alla fall.

PS/ Jag ska se Rocky Horror Show igen, för den var så jäääkla bra!!! Nån som vill gå med mig?

Dagens middag: Kotlett med pommes och bearnaisesås

Dagens Djur

snabbis

Lenkan lider av total eufori och är sååå lycklig! Rocky Horror Show var tamejfan en av de absolut bästa musikaler jag sett! Jag har ont i käkarna efter att ha smilat i 2 timmar och det pirrar fortfarande i händerna av alla applåder jag utdelat. De var så duktiga och det var helt underbart!!!! Tack älskade älskling för att jag fick se den!








soool

En dag med sol igen, det gör Lenkan lycklig!
Tyvärr kan jag inte gå ut och promenera som jag vill i det fina vädret, för i förrgår så skadade jag mitt knä, ser ut som halta Lotta.

Quizen gick sådär, det var ruskigt svårt och Torgny som var med var hopplöst dålig. Men det blir nya tag på tisdag igen!

Petras tatuering blev jättebra, hon gjorde den i svart med lite skuggning och den blev så fin! Jag blev så sugen själv. På tisdag ska jag in och fylla i min förra. Hoppas det blir bättre den här gången.

Ska hämta lillebror idag 13.30 och ta med honom till frisören, ska nog boka en tid till mig också. Inte klippt mig sen november tror jag, bara toppat på luggen.

Imorgon ska jag på musikal! Henrik har fixat 2 biljetter till Rocky Horror Show som går i Karlstad just nu, det ska bli så roligt! Det är andra gången vi gör nåt kul på vår årsdag. När vi firade 2 år så bodde vi på hotell i Helsingborg. 4 år senare så blir det nåt igen.

Har lagt fler pärlplattor också, igår knåpade vi ihop varsin Ice Climber. Så vi har inte tröttnat än! Vi har gjort 25 stycken hittills, plus två som jag gjorde i present till Jessicka och Sabina. Det är riktigt kul!

I eftermiddag blir det hockey hos Totte, första semifinalen mellan Färjestad och Skellefteå. Och en cappuchino kan jag tänka mig. Nu ska jag bara fördriva tiden tills det är dags att åka och hämta lillebror.

Dagens middag: Tagliatelle med nån kyckling- och chilisås

Dagens Djur

lite långsamt

Känns inte som om det sker så mycket just nu. Samtidigt som det faktiskt händer en del. Jag vet inte riktigt hur det går ihop, men jag är ju inte direkt känd för att vara logisk jämt och ständigt.

I fredags startade jag och Henk med vår nya hobby. Tro det eller ej, men vi lägger pärlplattor! Och det är riktigt beroendeframkallande. Vi har hållt på hela helgen och det har blivit några stycken idag också. Lär säkerligen bli många fler. Det är jättekul och blir så snyggt, det kommer bilder en annan dag.

Idag var jag på arbetsintervju på Karolinen inför sommarjobb, det fungerade på samma sätt som speed-dating, det satt ett antal chefer i ett rum så fick man ett nummer uppropat, gå in till en ledig chef och snabbt svara på frågor och lämna sina papper. Intervjun tog kanske 6 minuter. Men nu hoppas jag på att få ett sommarjobb på antingen Gunnarskärsgården eller Björkhagsgården.
sen har jag och mamma jagat efter ett leksaksdragspel i varenda leksaksaffär i stan, men det finns fan inte nånstans. Irriterande.

Imorgon är det skola 9-12, venprovstagning. Läskigt tycker jag, men det måste ju göras. Sen ska jag, mitt ex, mamma och Thomas till Harrys på kvällen, de har startat en ny quiz-runda, inte pop-quiz tyvärr, men det är kul att göra nåt mitt i veckan.

På onsdag ska jag med Petra till Infinity Tattoo, hon ska tatuera in en drake som jag designat. Och på torsdag ska jag med lillebror till frisören. Och på fredag är det min och babes 6-årsdag. Fullspäckat schema ungefär! Fast jag ska minsann hinna med några pärlplattor där emellan också. Vi drog iväg en beställning pärlor igår, gick på 450:- Det borde komma imorgon eller på onsdag, då kan jag ge mig in på lite större projekt med fler färger. Skoj!

Nu blir det att se färdigt hockeyn, sen dusch och sängen, jag är så trött. Får inte sova ordentligt eftersom mina bihålor är igentäppta. Jag vaknar mitt i natten och kan inte andas. Inte särskilt trevligt kan jag lova.

Dagens middag: Henk åt fisk, potatis och stuvad spenat, jag åt en djup tallrik full med stuvad spenat med citron och salt

Dagens Djur

nollåttor (nållottor?)

Vad är det med stockholmarna och deras sätt att byta plats på ä och e?
De säger reven och vegen när de menar räven och vägen, och de säger ärfarenhet och ändast istället för erfarenhet och endast. Om göteborg är Sveriges framsida så måste stockholm vara baksidan, de talar ju bakvänt i alla fall

helg igen

Jösses vad fort den här veckan gick. Konstigt nog, med tanke på att både jag och babe har varit dunderförkylda. Det har varit feber, halsont, snor i litershinkar och hosta, men nu är det äntligen på väg bort! Lycka!

I eftermiddag ska vi hjälpa Jonas att flytta till hans och Martins gemensamma lägenhet, sen ska vi däcka på soffan...möjligtvis ska vi ta upp en helt ny hobby som vi båda är lite intresserade av. Vi får se, vad det är ligger inom kategorin hemligt än så länge.

Imorgon kommer lillebror och Choffa och ska spela tv-spel med mig. Det ska bli skoj, tycker om lillebror. Ja, Choffa också förstås.

Känns som om det här inlägget blir smått innehållslöst, sorry!  =)

Fick veta idag i alla fall att Metallicakonserten blir den 4:e maj, så då ska vi se dem! Annars ger jag upp.

FBK tog 4 raka segrar mot Brynäs och vilar nu upp sig inför semi-finalen. Tyvärr gick även Frölunda vidare med 4-1 i matcher, jag hade velat att de hade åkt ut redan i kvarten, det hade varit trevligt. Förhoppningsvis så slår Timrå ut HV71 snart också. Jag ser fram emot kvartsfinalerna. Me love elitseriehockey!

Nu ska jag se på Fula Betty. Tack för att ni finns och tycker om!!!

Dagens middag: nåt köttigt med pommes

Dagens Djur

lyckad helg

Inte!
Först bråket vi hade i fredags vilket gjorde att lördagen var väldigt avslagen. Det enda som var bra med lördagen var att vi fick se FBK-BIF matchen hemma hos svärfar och Färjestad vann sin andra raka kvartsfinalmatch. Men vi blev i alla fall vänner på lördagen och pratade ut, så det är ingen fara.

Igår gick vi upp och packade lite saker innan vi åkte iväg mot stockholm. Var framme strax efter 16, satte oss på ett café och åt en grillad ciabatta och drack kaffe medan förväntningarna höjdes. Se Metallica liksom! Och efter att ha köat i 40 minuter i iskyla och blåst för att få komma in i Globen så hittade vi våra platser, åt lite popcorn och väntade på förbanden som skulle starta 19. Men det hände inget på scen annat än att de hade Absolut Dret-metal på repeat i högtalarna. Strax efter 20 fick vi se Metallica. I alla fall tre av dem. Trujillo, Hammet och Ulrich kom ut på scen och sa att det var inställt eftersom Hetfield var på sjukhus. Några tårar trängde ur mina ögon (och jag lär inte ha varit ensam om det i Globen) men det var bara att packa in sig i bilen och krångla sig ur huvudstaden igen och åka hem. Så vi var hemma strax efter tolv inatt.

Vi ska behålla biljetterna, för vi kommer få nya till en annan konsert som kommer hållas exklusivt för oss som var där igår. Det kommer antagligen bli i maj. Men det kostade oss ungefär 800:- att ta oss dit och tillbaka igår och de lär vi ju inte se röken av. Men men, det är bara att se fram emot maj istället. Men skôj helg liksom!

Idag är jag snorig, täppt i näsan, ont i halsen och hostig. Bra eftersom jag ska till skolan imorgon. Och på tal om skolan så fick jag ett mail från min lärarinna om att hon tror att jag skriver av boken i mina uppsatser. Ganska löjligt, eftersom jag inte ens äger boken eller ens har öppnat den en enda gång.

Dagens middag: Schnitzel med mos och gräddsås

Dagens Djur

hur kommer det sig...

att tårar inte sinar?

inte bra

På fem timmar har jag sagt lika många meningar till min man. Vi spenderar den före detta mysiga fredagskvällen i skilda rum med stängda dörrar.
Bådar gott inför framtiden eller? Usch, jag vill inte vara med mer just nu.

i'm sorry

Jag är så ledsen för den dåliga uppdateringen. Men jag mår inge vidare, så jag har ingen direkt ork eller lust att skriva. Risken finns att jag skriver nattsvarta inlägg som ingen ändå vill läsa och de som läser det blir oroliga. Det behöver ni inte vara, jag tillåter mig inte att falla ned i depression igen, däremot tillåter jag mig att vara deppig när jag känner mig deppig.

För att berätta kort varför jag mår som jag gör så är det att jag känner att jag står totalt still i livet och alltid kommer att göra det. Jag känner att jag egentligen är värd mer, men det kommer inte att bli så. Pengar är status och människor bedöms efter sin status, eller sitt utséende och jag har inget av det. Så jag känner mig väldigt underlägsen och jag känner en enorm press på mig för olika saker. Jag vill inte ha det. Jag vill kunna slappna av och få vara mig själv, åtminstone ett tag till.

Så ligger det till och därför är jag inte på topp när det gäller bloggning. Eller mycket alls faktiskt. En hel del har hamnat efter. Men snart är jag klar med skolämnet i alla fall, bara 2 uppsatser kvar. Och på söndag ska vi se Metallica live i Globen, så jag har ju faktiskt nåt att se fram emot.

Jag älskar er. Även om jag är deppig så älskar jag er. Mamma, Henrik, Yvonne, Josefin, Tezzie, Jessicka och ade andra av mina nära som läser bloggen. Ni ger inte upp om mig och tycker om mig för den jag är trots att jag själv inte gör det. Så världens största kram till er!

Dagens middag: Kycklingsallad och baguette

Dagens Djur

mer tidsfördriv

Jag är ledsen att det inte kommer ordentliga inlägg, men jag har verkligen ingen ork att skriva seriöst just nu.
Kanske senare i veckan.

Här kommer i alla fall en utmaning:

 

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen du hittade detta hos har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

 

1. Vad heter du?: Angelica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Avig
3. Flicknamn: Anita
4. Pojknamn: Andreas
5. Yrke: Andrepilot
6. Färg: Aquamarin
7. Klädesplagg: Angoratröja
8. Mat: Apelsinkyckling
9. Sak i badrummet: Ansiktsvatten
10. Plats/stad: Angered
11. En orsak att vara sen: Apati
12. Något man skriker: Allihopa!
13. Film: A Tale of Two Sisters
14. Något man dricker: Asti Cinzano
15. Band: After Forever
16. Djur: Antilop
17. Gatunamn: Albovägen
18. Bil: Aston Martin
19. Sång: A Whiter Shade of Pale

 


RSS 2.0