Bloggvärlden är galen

Haha, kolla den här listan



Nu ska jag förklara för er. Det här är då Sveriges mest besökta privatbloggar. Och jag undrar hur i helvete det går ihop.

Nummer 1 då, Kenza, söt, sympatisk tjej som bloggar om....ingenting? Hennes utseende, kläder och fotojobb utan något som helst djup. Mycket tråkig. 18 år gammal.

Nummer 2. Kissie. En av de mest mediakåta människor i bloggvärlden. Sönderblonderat löshår, knallrosa läppar och kladdbrunt fejs. Retuscherar sina bilder på bloggen till max. Provocerar och skönhetsopererar sig, var tidigare faghag till nummer 5. Lever på ytlighet, är 18 år.

Nummer 3. Dessie. Sönderblonderat löshår, knallrosa läppar och kladdbrunt fejs. Helt klart dummast i bloggvärlden, undrar vilken planet hon kommer ifrån. Motsägelsefull hela tiden, hon använder inte sin KÄNDA blogg för att bli KÄND, men hon är ju KÄND i Sverige. Tror hon. Bråkar med nummer 4 hela tiden och är tidigare faghag till nummer 5. Lever på ytlighet och sex. 15 år gammal.

Nummer 4. Paow, sönderblonderat löshår, knallrosa läppar och kladdbrunt fejs. Visar mer än gärna bar mage och lena ben för den som vill se. Ständigt i bråk med nummer 3 och är faghag till nummer 5. Har sagt att om hon får en son någon gång så ska han bli bög. Tror hon är vuxen. Lever på ytlighet och är 15 år.

Nummer 5, Amir. Sönderblonderat hår och oftast lika mycket smink i ansiktet som sina faghags. Skriver mest om tråkig vardag, tror han är Mr. Gay of Sweden och att kalla sig själv bög är provocerande. Plutar med munnen på varenda bild. Leker mest med fjortistjejer. Mycket ytlig och tråkig, 19 år gammal.

Nummer 6, Foki, en tjej från Thailand som försöker se ut som en harajuku japanime-flicka och köra på det för att hon är asiat. Det mesta handlar om smink, kläder, naglar och andra ytligheter eller enbart korta inlägg om mat och sånt. Söt och sympatisk, men mycket tråkig. 18 år.

Nummer 7. Amanda. Har klättrat på bloggtoppen genom att totalspamma alla stora bloggar och provocera fram bloggbråk. (hur fjantigt låter inte bloggbråk egentligen?) Sönderblonderat löshår, knallrosa läppar och kladdbrunt fejs. Tar lätt platsen som bloggvärldens näst dummaste person. Lägger ut videoinlägg där hon totalt skämmer ut sig med fnitter och idiotkommentarer. 16 år.

Nummer 8 är Dennis. Utseendefixerad kille som är besatt av modellen Snejana och att vara smal och snygg. Lägger ut en massa tips om hur man blir lika smal som en modell och vilka kläder som är på modet. Förbryllar folk genom att vara riktigt feminin och bögig, men håller kvinnor kär. Tråkig och ytlig. 19 år.

Nummer 9. Christopher. Blev "känd" inom bloggvärlden för att han hänger med nummer 5's faghags. Sönderblonderad, sminkad, skönhetsopererad fjortiskille. Spekulationer om vem han dejtar, om han är gay och exakt vilka operationer han har gjort för att förstöra sig håller honom kvar på listan. Ytlig är bara förnamnet och han avgudar kladdiga fejs. Osäker på åldern, men inte över tonåren i alla fall.

Och nummer 10. Engla. Tydligen Sveriges fashion-Guru nummer ett. Bloggar mest om kläder, shopping och sin vardagslyx som hon kallar det. Tråkig blogg.



I don't get it....inte en enda humorblogg? Bara tristheter och ytligheter hela vägen. Traaaagiiiiskt!

Kommentarer
Postat av: Tezzie

Håller med totalt, din lista är bättre än deras bloggar mohahaaaaa :P

2009-09-03 @ 13:54:21
Postat av: Mila

otroligt bra lista. Där kom sanningen fram:)

2009-09-03 @ 18:42:16
URL: http://miladeluxe.blogg.se/
Postat av: Anonym

BLOGGKRIG PÅ GÅNG.

Allt handlar om en msn konversation mellan jockiboi och dessie.

men båda har lagt in två helt olika bilder av den.

vem ljuger? vilken är falsk?

handlar iaf om att dessie vill träffa jockiboi men han dissar henne för hon har pojkvän

www.dessies.se

www.jockiboi.blogg.se

2009-09-10 @ 02:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0