Så kan det gå

Jag fick inte sova ut ordentligt med Henrik den här helgen heller. Men men, jobb är bra!
E-L ringde 9 imorse och undrade om jag inte kunde jobba från 13-21 ikväll och jag säger alltid ja.

I fredags var jag o Henk på bio i gbg. Det tog evigheter att ta sig dit, Korn spelade ju på Skandinavium, så trafiken var inte alls kul! Bara att åka från tågstationen till Bergakungen tog 40 minuter, tar vanligtvis 10-15 minuter.
Henk var jättestressad eftersom vi hade bokat biljetter som skulle hämtas ut senast 18.
Vi stormade in på biografen 18.15. Då var alla biljetter slut till det franska dramat. Visade sig dock att en annan film vi ville se gick 18.30 och hade ett fåtal platser kvar. Så vi tog "30 days of night" istället. Den var ganska bra, trots att vi hade tvekat mycket. Faktiskt en 3,5 av 5 poängare.
När vi kom hem spelade vi tv-spel och bara myste resten av kvällen.

Igår fick vi besök. Vi gick upp 9 för att Henriks mamma, hennes man, Henriks mormor och styvfarmor skulle komma och hälsa på. Vi städade och donade lite och såg till att ha kaffet klart när de dök upp vid 11.
De gick husesyn och det verkar som om de älskar vår lägenhet lika mycket som jag!
Sen gick vi en timme på stan, men det blåste så förjävligt att ingen tyckte det var vidare trevligt. Så vi dök in på Frid & Fröjd istället och käkade lunch. Jättegott! Mätta och belåtna for vi hem igen och satt och bara pratade i ett par timmar. Sen åkte de hem. Lite sorgligt när de bara dyker upp ett par timmar för att åka igen, önskar att de kunde ha stannat längre...
Efter att de åkt så sov vi en stund jag o maken. Sen åkte vi och månadshandlade för 1300:- på Willys. Så nu är vår minimala halvfrys fullproppad igen.
Sen åt vi lövbiff med pommes och kollade på Lost. Sorgligt att behöva vänta en vecka till nu innan nästa avsnitt!

Kommentarer
Postat av: Någon

Varför åker man till Göteborg för att se på film. Är Alingsås så litet att det inte finns en biograf?
Gillar nya utseendet på sidan.

2008-02-04 @ 08:59:38
Postat av: Lenkan

Jodå, det finns en biograf här, men den är så liten och visar bara familjefilmer, dessutom tar det evigheter innan filmerna kommer dit. Det är ingen SF-biograf, utan en liten fristående, typ Folket Hus-biograf.
Tack för komplimangen! Och tack för att du läser =)

2008-02-04 @ 10:40:09
URL: http://lenko.blogg.se
Postat av: Josse

Hej där tjejen, låter kul med bio! Hoppas det gick bra på jobbet igår. Har du sett frågorna på mejlen? Det blev en del men du svarar ju som vanligt som du vill! Jag ser fram emot ikväll, kan vi starta lite tidigare eller vill du köra från 19? Puss och kram på dig!

2008-02-04 @ 12:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0