Nu blir det galet...

Är ju inne på ett nytt dygn, allt blir skevt då liksom....
Faktiskt sista dagen i augusti idag, nu är det höst. Usch och tvi och blä, och inget kan jag göra för att stoppa det. Mycket kan jag, men där nånstans finns faktiskt gränsen för min duktighet också.

Vad jag gör vaken? Jäkla bra fråga. Jag gick och la mig runt tolv nångång, somnade och vaknade av en mardröm en kvart senare. Låg och samlade tankarna några minuter och somnade om igen. Vaknade 30 minuter senare av ännu en mardröm. Grät en skvätt och somnade om. Vaknade 20 minuter senare av ytterligare en mardröm! Och det var inte samma dröm alla tre gångerna heller. Men då gav jag upp och kände mig besegrad. Gick upp och läste bloggar istället i jakt på nåt roligt att skriva här. Men tydligen så har ingen varit speciellt rolig eller tragisk idag, för jag hittade inget värt att sätta i print alls. Ni får hålla till godo med bara lilla mig.

Imorse städade jag och Henk lite lagom mycket, sådär lagom att ingen som kommer och hälsar på riskerar att få ilskna dammråttor fastbitna i tårna eller att de inte ska kunna urskilja vilken skit som är deras i toalettstolen. Sen pep vi iväg till Tezzie på fika. Om ni kikar in så sitter jag som en skitnödig karl på bilden för att jag är massa gravid i magen och den får inte plats annars. Det får lov att se lite mongo ut. I alla fulla fall så var det jättemysigt att sitta och prata med både Tuss, hennes gubbe och Jessie. Och Henrik då, men honom tycker jag alltid om att prata med. På ett ungefär i alla fall. Sabina var på kanonhumör också och charmade Tezzies Micke rejält verkade det som. Vi kom till familjen Nystedt klockan 11 och inte förrän 15 var vi hemma igen, så trevligt är det där, så svårt att slita sig!Vi fick med barnvagnen hem också, usch vad det kommer att bli krångligt att ta sig uppför trapporna här med vagn och bebis....ingen som vill ge oss en större lägenhet fast med lika eller billigare hyra? Nej, tänkte väl det, så betydelsefulla var vi inte nej. Imorgon ska jag nog försöka få in bilder på vagn och lite annat som är förberett för Eugenes ankomst.

Nu ska snart babe åka till jobbet. När jag ändå var uppe så fixade jag äggsmörgåsar och kaffe lagom till att han vaknade. Han har sagt tre ord till mig sen han kom upp, men han är söt ändå. Bara trött. Och jag ska väl sätta på en film i sovrummet, nu när jag inte riskerar att väcka honom, och se om jag kan få sova lite lugnare nu. Det vore skönt, jag är så trött att jag känner mig mer än salongsberusad.

Dagens (gårdagens?) middag: Nötstek av fransyska, ugnspotatis och morötter och champinjonsås

Dagens Djur

(symboliserar den blomma jag vill ge mina underbara vänner som står ut med mig fast jag inte är som andra döttrar. puss på er, jag älskar er!)

Kommentarer
Postat av: Vonsan

Du fick i alla fall 3 ord.

Kenten och jag pratar också minimalt på morronen.

Har fullt upp med oss själva

Kram

2009-08-31 @ 16:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0