Rödmugglor

Tjohej i mörkret. Nu är det snart höst, redan inne i augusti, kvällarna blir allt mörkare och lövern börjar vissna. Men äh, vafan, tre fjärdedelar av sommaren har varit lika kall och regnig som hösten så den lär ju inte komma som en chock.

Idag hade jag planerat en städdag. Så Henk och jag gick upp, satte på oss morgonrockarna och gick igenom "det vanliga" på datorerna innan vi fixade frukost. Jag åt rostat bröd med apelsinmarmelad och drack persikote. Mycket smarrigt! Men just när jag ställde ned min tallrik med smörgåsarna på bordet så ringde telefonen. Det var Jessie som hade tråkigt och ville komma. Där sket sig den städdagen! Det är alltid nåt när det är dags att städa, undrar varför det aldrig är svårt att säga nej till nåt annat när det är städtajm?!

I alla fulla fall så kom Jessie och Sabina upp och drack kaffe med oss. Sen tog vi en promenix till svärfar där Henk hjälpte till med att flytta en vedbod (!) från grannens tomt till svärfars tomt. Sabina passade på att sova en stund, sen charmade hon både Tord och Siw totalt, oj vad de pillade med henne. Jessicka tycker det är skönt med lite avlastning. Vi stannade ett par timmar där, sen åkte jag och Henk hem och Jessie gick hem till sig. Henk duschade, sen köpte vi med pizza och åkte hem till familjen G-son/Lindström och smarrade för fullt. Micro-Mike jobbade, så det var bara vi tre och en halv som lekte. Vi var kvra där resten av kvällen, körde lite Guitar-Hero och kollade roliga klipp på YouTube.

Nu har jag ätit kvällsmacka (ja, med apelsinmarmelad) och spelat lite dator, känns som om det helt klart är dags för sängen strax. Inte blir det städning i veckan heller, imorgon ska Henk och Mike och köra bort skräp från stugan, sen ska de spela tv-spel på kvällen. Om inte jag kan städa själv? Glöm det, vi är två som bor här! På tisdag och onsdag ska jag in på specialistmödravården och kolla över mitt blodsocker. Och på torsdag åker vi till Alingsås!!!!

Dagens middag: capricciosa med stark kebabsås

Dagens Djur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0