Höna?

Vart i h-vete kan man få tag på höns? Jag menar inte de där i fjädriga mamelucker som kacklar och pickar, utan de som är slaktade, plockade och inplastade och ligger i en frys- eller kyldisk i en affär. Vi ska äta kyckling och curysås idag, men jag har så länge varit sugen på kokt höns med currysås, a'la skolmaten dårå. Men det verkar smått omöjligt att få tag på. Jag tar gärna emot förslag på vart jag kan leta i värmland.

Mamma ringde nu på morgonen. De hade haft åskväder igår på Sicilien, så de hade suttit inne på hotellet och myst istället för att ha varit ute och rännt. Men nu hade de kanonväder igen. Och jag är fortfarande avundsjuk så det gör ont! De har en hel vecka kvar. Och här sitter jag i 12 grader, grå moln och risk för regn.

Jag måste få lätta mitt hjärta. Jag har sagt att vi inte ska flytta nånstans förrän vi har råd att köpa nåt eget, men jag börjar tröttna rejält på att bo här nu. Speciellt efter att vi fick hem vagnen och jag kände hur jäkla jobbigt det kommer att bli med trapporna, dessutom så bor jag verkligen på ett område där man inte kan ställa vagnen i gången och den får vara ifred heller. Så om jag hittar en bättre lägenhet (även om det är hyres) så kommer jag försöka se till att vi får den. Även om det blir jobbigt att packa ihop allt vi ganska nyss har fått upp, det kan vara värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0