Klubberiet, vuxenvärld i miniformat?

Jag har hört en massa om en klubb i Stockholm för fjortisar, Klubberiet heter det. Det är en klubb för folk mellan 15-18 och det är noll tolerans mot alkohol och droger. Det låter ju förvisso bra i teorin, men vad är det för folk som kommer dit egentligen? Efter att ha tagit en koll så är det såna människor som ligger på bloggtoppen. Alltså tjejer med sönderblonderat (läs grå-vitt) löshår, bajsbruna kladdfejs, idominkletiga läppar och piercade navlar. Självklart har alla tjejer minimala kjolar eller hotpants, visar massa mage och bröst med korta linnen och urringade topar, slickar sig förföriskt om läpparna när en kamera är i närheten och dansar otroligt utmanande med mycket juck och rumpskakningar. Småtjejer som lever enbart på utseende och lovar en massa sex.

Killarna då. De är antingen high-class brats med backslick och för mycket i veckopeng, eller så är de invandrare från förorterna som kör på hela Gangsta-stilen. Många av dem har även de för mycket smink och visar upp kladdiga fejs. De har solglasögon inomhus (i mörker och strobljus), dansar på ett sätt som får dem att se epileptiska ut, trycker sig gärna mot två tjejer på samma gång och sticker tungan i munnen på den som inte drar sig undan.

Alltså, vart fan tog ungdomen vägen? Är det verkligen det här som är tonåringar idag? Allt är image och sex och pengar. Det är verkligen tragiskt! Varför har ni så bråttom att bli vuxna? Varför ska femtonåriga tjejer sitta på McDonals efter att ha varit på klubb och skryta om hur många de har legat med, att de minsann har svalt sperma eller tagit kuk i prutten? Usch vad jag blir ledsen. Ta vara på de få åren ni har som tonåringar istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0