Hotellet

Hotellet är jättemysigt. Ligger precis vid älven och rummen är fina. Sängarna är sköna som få och kanalutbudet på tv:n är bra.

 

MEN! Vi åt nyss mat i deras restaurang och det var verkligen inge vidare. För det första fick vi vänta tio minuter innan vi fick ett bord, trots att det inte ens var halvfullt i restaurangen. Sen blev vi visade till ett bord av en sur och vresig servitris. Vi slog på stort och beställde oxfilé, det tog 50 minuter att få in maten. På tallriken låg två smala bitar filé, tre torra grillade sparrisar och en liten skål med typisk pizzeria-bearnaise; såndär kall som i princip bara smakar smör. Ingen frågade hur vi ville ha vårt kött, det vi fick var torrt och grått, alltså genomstekt.Eller genomkokt snarare, den såg inte alls aptitlig ut. Dessutom var den totalt smaklös, fick hälla halva saltkaret på för att den skulle smaka någonting! Till detta serverades en skål pommes, som förvisso var goda, men det var snarare lagom mycket till två barnportioner!

 

Nåja, sparrisen var god trots att den såg ut som om nån slängt på tre brända kvistar på tallriken och rödvinsskyn som hörde till köttet var okej. Men oj vad jag är besviken!!! Det kostar ändå 220:- Och inga fler grönsaker fanns det på tallriken heller, förutom den sorgsna men goda sparrisen.

Dessutom bränner kockarna mat hela tiden, hela restaurangen är dimmig av os så det sticker i ögonen och luktar bränt.

 

Summa summarum: vi skulle ha gått till Burger King istället. Där luktar det gott, maten är billigare, godare och vi hade blivit mätta!


Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤

Haha, men fy vilken besvikelse!

2012-07-22 @ 18:42:18
URL: http://beabus87.blogg.se
Postat av: Ninni

Hoppas ni klagade!! Blir galen när jag får skitmat och sen får betala svindyra pengar.
Igår åt vi på Max..urgoda hamburgare och så mycket mat att jag inte ens orkade äta upp=)

kram

2012-07-23 @ 14:30:23
URL: http://www.ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0