Nedräkning startad

Nu är det fredag. Sen jobbar jag lördag och söndag. Och på måndag kväll åker vi! Det ser ut att bli lite sisådär med vädret och jag är jätteorolig för att de som åker med oss ska tycka att vi har släpat med dem på en dyr resa när det inte ens är bra väder där. Men jag ska minsann njuta ändå!

Imorse gick jag upp klockan 06. Packade badgrejorna och gick till badhuset. Simmade bara 500 meter idag, det känns bättre i knät. får trappa upp försiktigt efter resan. Efter badet åkte jag och solade. Låg bara 15 minuter i solariet, men tro på fan om jag inte blev röd på rygg och ben ändå! På baksidan vill säga, fram och i ansiktet syns inte ett dugg. Typiskt. Efter solningen åkte jag hem och pluggade lite, åt lite frukost och sen somnade jag i soffan. Hade ställt klockan på 11 så jag kom upp och var iväg till parfymeriet 11.45. Tjejen som skulle fixa mina fransar hade inget annat för sig, så hon tog mig på en gång. Det var ovant, sved lite, men resultatet är jättebra! Det ser inte ut som när man har maskara på, det ser ut som om fransarna är naturligt svarta. Så nu slipper jag dra med vattenfast maskara på resan (om det nu blir nåt havsbadande, det vet man ju inte). 175:- kostade det, definitivt värt det!

Sen har jag sett på tv, pluggat lite till, spelat lite dator och nu väntar jag bara på min man. Han ska vara i Karlstad runt 16 och det känns som om det är en eeeevigheeet kvar tills dess! Jag har ju inte sett honom sen i söndags, bara pratat i telefon och via msn, jag vill röra honom! Det är det längsta vi har varit ifrån varandra än så länge. Och jag har överlevt, mot alla odds!

Jag har kommit på en sak, när jag går i trappor så måste jag alltid räkna varenda trappsteg. Trots att jag redan har räknat dem 100 ggr så måste jag likförbannat räkna igen nästa gång jag går i dem. Är det fler som gör så, eller är jag mer udda och knäpp än jag redan visste om?

Ikväll bär det av till svärmor. Middag och drinkar för att fira semestern. Bra för mig att fira semestern när jag har två arbetsdagar kvar =)

Nu ska jag vila, kanske läsa lite och fortsätta vänta på Henrik.

Dagens middag: Surprise a'la Svärmor

Dagens Djur

Hallå?

Är det nån som läser min blogg fortfarande? Längesen ni gav livstecken ifrån er.

Igår hann jag inte skriva nåt, hela dagen var sysslolös och jag hade tråkigt, men på kvällen ordande jag själv så att saker och ting hände. Jag hade ingen lust att laga mat åt Victor och leka mini-mamma, så jag drog iväg med bilen runt 18. Tog en sväng i affärer och handlade lite onödiga grejor, sen tog jag en sväng förbi Micke o Jessickas hus, men där såg det så mörkt ut att jag inte stannade och knackade på. Så jag for vidare till Josefins lägenhet och där lyste det!
Så jag knackade på och en mycket försiktig Josfin kikade ut bakom gardinen. Hon blev jätteglad! Hennes pappa var där också och drack juice och åt äppelkaka. Josefin och jag babblade massa om resan som närmar sig med stormsteg. Det ska bli så skönt! Sen ringde Jessicka, arg som ett bi för att jag inte gått ur och knackat på hennes dörr när jag var utanför, för hon var minsann visst inne! Så strax före 21 åkte jag från Josefin och hem till Jessicka. Hon bjöd på kaffe och visade första ultraljudsbilden (jag var den första som såg hur barnet låg av alla hon visat den för) sen satt vi och skrattade och pratade tills Micke kom hem från jobbet 22. Då visade han bilderna från spökhuset förra helgen och vi såg en massa saker vi inte lagt märke till tidigare.
Jag vill faktiskt åka tillbaka dit och orka stanna längre nån gång! Nåja, de orkade ha mig kvar till 24, sen skulle de lägga sig och jag skulle åka hem igen.
Innan jag åkte ut till skoghall var jag förbi jobbet och lånade med 2 filmer och när jag kom hem blev det film och leverpastejsmörgåsar för fullt. Jag hade naturligtvis glömt att äta på dagen och fick skäll av min skära make för det.

Jo just det, igår på morgonen var jag ju och simmade! Det glömde jag berätta. Jag köpte ett årskort på badhuset och tänkte att nu ska det bli simma av! Så jag simmade 1000 meter. Hade tänkt göra det på morgonen idag också, men jag har jätteont i knät, så det blir inte idag. Tror jag kanske inte ska starta med 1000 meter när det var över 1,5 år sen jag simmade sist. Får nog mjukstarta lite! Ska nog simma imorgon i alla fall, fast lite lugnare. Imorgon har jag också tid klockan 12 på Martins Parfymeri för att permanenta ögonfransarna, ska bli spännande att se om det ger nåt resultat!

Idag ska jag inte göra så mycket, ska nog ta en sväng till Obs sen och kolla efter lite saker att ha med på resan. Sen hoppas jag att Victor sover hos sin mamma inatt, mamma sa nåt om att han kanske skulle det. Nu ska jag börja fixa med lite lunch och se den andra filmen, så jag kan lämna tillbaka dem ikväll.

Jag saknar min Henrik så jag tror jag döööör! Men imorgon kommer han, sen har jag honom i 21 dagar!

Dagens middag: Stekt nötkött och sallad

Dagens Djur

Slave becomes the master

Idag sov jag länge. Längre än jag gjort på en lååång tid. Jag sov till 11! Kände mig utsövd i några timmar, men sen kröp sig tröttheten på igen. Så jag la mig igen runt 16 och sov en timme till, det var underbart!

Annars har dagen inte haft så mycket i sitt sköte. Jag har mest varit på jakt efter mina kursböcker och äntligen fått tag på några på tradera, hoppas nån av dem hinner komma fram innan sicilien, annars får jag väl plugga järnet när jag kommer tillbaka istället.
Inte långt kvar, fick ett sms från mamma klockan 12 idag, då hade de landat. Härligt alltså! Även om vädret just nu inte är jättelovande.

Har fyllt i ansökan till csn också, men jag behöver en bilaga som jag skickat efter. Har jag tur så kommer den också innan sicilien, annars får jag klara mig utan ett tag liksom. Det går det med, jag får ju pengarna retroaktivt sen.

Nu ska jag se klart på tv, sen ska jag duscha och se på en film. Bara ta det lugnt alltså och njuta av ledigheten. För till helgen är det jobb som gäller igen.

Tog en sväng förbi Josefin förut också, men det passade tydligen inte, för det var ingen hemma! Där får man för att man försöker vara spontantrevlig och hälsa på! =)

Ha det skönt, det har jag. Trots att jag saknar min make så hjärtat skriker.

Dagens middag: Revbensspjäll (lat, valde mellan det och kinamat då jag inte orkade laga mat)

Dagens Djur

Favorit i repris

Här har ni mig igen!!!

Jag var tvungen att sticka förut. Jag har nämligen skrivit in mig på skolan idag. JAG KOM IN!!! Och nu har jag fått min kursplan inför höstterminen. Jag ska läsa i 150% takt, jag tog på mig det för jag vet att jag fixar det galant. Så nu blir det att leta upp böckerna och sätta sig och läsa. Ska ta med en bok till Sicilien också och plugga på stranden. Det kan man ju lika gärna göra som att läsa skönlitteratur liksom.

Vart var jag? Ja just det, jag hade precis avslutat mitt kalas i lördags. Jag var så trött, orkade knappt prata med någon, fast jag var glad för presenterna så visade jag kanske inte det helt och hållet eftersom jag höll på att somna sittande. Men iväg till jobbet fick det bära av ändå! Började klockan 17, då var Linda där, aldrig träffat henne tidigare. Hon är trevlig, men väldigt väldigt tyst. Klockan 20 gick hon och då kom Henkan och höll mig sällskap. Han hjälpte till att leta fram skivor, putsa gamla skivor och ställa tillbaka fodralen. Det var underbart att ha hjälp, för det var ganska många som hyrde film. Linda sa att det alltid var så helgen före löning, då har folk ont om pengar och kan inte gå ut, istället stannar de hemma och hyr en film.
Kvällen gick bra, med låsning och så också. Vi tog med filmen "De bortglömda" hem och kollade på den innan vi la oss. Den var riktigt bra! En spansk skräckis.
På söndagen gick vi upp 9.30, jag skulle börja jobba klockan 11 igen. Det gick bra med öppningen, jag kom ihåg allt som skulle göras trots att jag inte jobbat dag förut. Men sen vällde det in en massa film! Tog emot 300 filmer den dagen, plus att det var en massa som hyrde bakis-rullar och köpte godis. Berget av tillbakalämnade filmer bara växte. Som tur är kom mamma med en baguette efter 15 och hjälpte mig att putsa filmer och ställa tillbaka. Och 15.30 trillade Henkan in. Han skulle egentligen åka till Alingsås tidigt, men han stannade och hjälpte mig istället. Han stannade ända till 17 när Linda kom. Klockan 20 fick jag gå hem. Då tog jag med en godispåse till mamma och ett par filmer.

Och idag har jag som sagt var skrivit in mig på skolan. Nu har mamma och Thomas åkt, jag hjälpte dem ned med packningen till bilen klockan 23, då skulle de påbörja resan mot Arlanda. Jag längtar! Om en vecka sitter jag också i bilen på väg.

Just nu ser jag på "Glappet", den gamla tv-serien. Jag lånade den, vart så sugen på att se den. Den är verkligen skitbra, de borde visa den i högstadieskolorna tycker jag. Är trött, så jag blir nog inte långlivad.

Förresten, jag som trodde att jag skulle få ha en lugn och skön vecka för mig själv i lägenheten när mamma och Thomas åkt. Det kunde ju jag drömma om! Victor fick för sig att han skulle vara här också. Skitunge! Han tänkte inte ett dugg på att jag kanske ville ha lite lugn och ro. Nu får jag ta hand om honom också. Bajs också!

Godnatt på er, monster i mörkret

Dagens middag: Kycklingfilé och ugnsgrönsaker

Dagens Djur

Left behind

Jag tänkte skriva igår, men typiskt typiskt så gick det inte att logga in då.

Aja, det har hänt en massa, men jag har varken orkat, hunnit efller haft motivering nog att skriva nåt.

Först ut är flytten. Vi fick hjälp av Tobbe, Maria, Robin och Mörten och Thomas kom ned med lastbilen. När han kom hade vi burit ned nästan alla lådor (runt 40 stycken blev det) och ställt framför huset, så det var bara att lassa in. Efteråt bjöd vi alla på pizza som tack för hjälpen och sen följde jag med Thomas tillbaka. Och tro det eller ej, men jag blev inte trött på honom en enda gång under resan! Mycket ovanligt må jag säga. Väl tillbaka på Hammarö så hjälpte Tord, David och Josse oss att lasta in alla våra grejer (med betoning på alla) delvis hos Tord, delvis hos Yvonne.
Mycket skit har vi!

På måndagen efter tog jag mammas bil och åkte ned till Alingsås igen, för att städa ur lägeneheten. Jag och Henrik körde på för fullt med svampar och trasor i tre dagar, sen fick det lov att vara klart. De ska göra besiktningen i eftermiddag och på torsdag är det visning. Jag hoppas Nurta kan ta lägenheten tidigare! Så slipper vi dubbla hyror.

Nu i helgen kom Henrik upp hit (jag bor hos mamma), vi åkte med Micke och Jessicka till ett "spökhus" i Skillingmark, utanför Åmotfors i fredags, tanken var väl att vi skulle vara där hela natten, men det orkade vi inte. Vi satt där från ungefär 18.30 och visst är huset kusligt, det förnekar jag inte, men vi märkte inte av några spökerier alls, så 01.30 gav vi upp. Då var vi väldigt trötta och uttråkade.
Vi följde med dem hem till huset (som för övrigt blir jättefint) och sov på deras soffa. På lördagen åt vi frukost, sen åkte Henk och jag till mamma, det blev kalas i förskott för mig eftersom jag är på Sicilien när jag fyller år. Fick fint halsband med örhängen till, 100 euro av mormor och en handväska. Men jag var så trött!

Nu hinner jag inte skriva mer, får lova att skriva mer i kväll, måste iväg och fixa en sak klockan 10.

Ha det gött så länge!

Lite längre

Så. Ikväll blir det ett lite mer utförligt inlägg från en Lenka i vardagen.

Trodde jag skulle få sova imorse. Måndag och tisdag har nämligen Thomas ringt hem på morgonen (mellan 8.30 - 9) och då har jag vaknat av signalen. Och ni känner väl mig!? Inte? Nähä, men då kan jag tala om att jag är väldigt lättväckt och är jag väl väckt så kan jag omöjligen somna om. Så det har bara vart att traska upp trots att jag inte somnat förrän runt 3 på nätterna. Men, i alla fall, igår pratade mamma med Thomas och sa att han inte fick ringa så tidigt på morgonen. Tror ni inte att mormor ringer strax före 9 då??? Usch, jag var inte på mitt topphumör när jag kom upp imorse.

Dagen gled obemärk förbi, jag gick och handlade, pratade lite med min älskade via webcamen och käkade med mamma innan det var dags att bege sig av.
Marie (chefen) var på jobbet fram till 19 med mig, sen lämnade hon mig ensam. Och allt gick bra, peppar peppar ta i trä!
Ett enda missöde skedde, och det var när Krister Mikko (figuren som Robert Gustafsson porträtterar som Roland i Torsk på Tallin FYI) kom in och var fruktansvärt otrevlig till en början. Han vägrade skriva in sitt personnummer och sa att det skulle alla som jobbade där kunna ändå. Så jag fick ringa Marie och be om hjälp och till slut blev han väl så tagen av att jag var förtvivlad för han bad faktiskt om ursäkt. Marie sa att det var enda gången hon nånsin hört honom säga det. Sen sa han att jag var charmig också och flörtade lite med mig. Usch, vilket kryp han är, och ful också! Men nu vet jag i alla fall hur jag ska tas med honom nästa gång.
Annars har det gått prima, har fått hjälpa många att välja film, framför allt skräckfilmer. Det är roligt!

Nu blir det kvällen, för jag kommer säkert att bli väckt tidigt imorgon också. Har en del att göra när jag inte jobbar, så det kanske är lika bra i och för sig.

I love you sweethearts därute som tycker att min blogg är värd att kasta ett öga på emellanåt!

Dagens middag: Stuvad spenat och prinskorv

Dagens Djur

Ytterligare en kort en

Ska nämligen spela lite Wii med lilebror innan det är läggdags och det är det snart.

Dagen har gått bra, men jag ska tydligen jobba imorgon också, det var jag verkligen inte förberedd på. Så det blir inge Martin imorgon och inte heller kan jag göra allt som jag hade tänkt. Men men, ett jobb är ett jobb och imorgon ska jag jobba själv för första gången. Ni får hålla tummarna för mig!

Det känns i fötterna kan jag lova att man står och jobbar hela tiden i helt fel skor. Ska ha mina Foppatofflor när vi väl har flyttat in och hittat dem i nån kartong, det funkade ju fint i Alingsås.

Nu, är det speldags. Sen sovdags.

Älskar min make såååå mycket!

Vi ses imorgon.

Dagens middag: Tortillatårta

Dagens Djur

Ack värmeland du sköna

Jovisst. Här har regnat konstant sen jag och Petra kom hit igårkväll.

Vi var aldrig på Liseberg, Petra hade ögoninflammation och ville inte förvärra den med fartvindar från karuseller. Jag förstod henne, men jag är jäkla besviken på att inte ha fått åka karusell alls i år. Första året sen 1989. Och jag som ändå har tjatat om det sen slutet av april!

Här är det bra annars. Bor i mammas vardagsrum, brorsan och Victor är här också, men det funkar väl att ligga på en uppblåsbar madrass ett tag.

Idag började jag mitt nya jobb. Det är fanimej mycket mer att hålla reda på än man kan tro! Jag var rejält nervös i början, men efterhand lossnade en hel del. Visst har jag gjort mina tabbar också, men jag har börjat lära mig systemet och det verkar funka ganska okej. Sen är det ju saker som säkerligen tar lång tid att lära sig, sånt som kanske inte händer så ofta och därför inte fastnar i rutinen lika lätt.
Men det är kul och intressant och jag gillar det verkligen, även om det stundtals är väldigt stressigt. Speciellt eftersom det tar lite tid för mig att leta mig rätt i kartoteket av filmer och det är nån som hyr 15 filmer (det händer faktsikt, hände ikväll) och det är folk som väntar bakom honom. Tror det tog 3 minuter att hitta alla filmerna. Låter kanske inte så länge när man läser det, men det kändes som väldigt lång tid. Tänk er själva att stå i kö i 3 minuter när du ska hyra en film och köpa en påse godis! Det var alldeles för många suckar i kön för att jag skulle må prima.

Imorgon blir det samma igen, jobbar mer på rutinerna från 17 - 22. På onsdag ska jag nog hem till Martin en sväng när han har slutat skolan, har inte träffat honom sen vi gifte oss och det var verkligen eeeevigheter sen. Ska bli kul att ta en kaffe och prata massa strunt, det är så kul att han också har flyttat tillbaka till Karlstad.
Efter onsdag får vi se vad som händer, jag vet inte riktigt än.

Nu ska jag i alla fall krypa ned i min madrass och längta efter min make. Som jag bara sett i webcamen och pratat med via msn. Saaaaknaaaar honom! Så det gör fysiskt ont nästan. Vill bara krama och snosa och pussa och gosa.

Så Henk, om du läser det här så vet att jag älskar dig massor massor och längtar tills jag får kramas.

Dagens middag: Kinamat på Nya Peking

Dagens Djur

Sorgligt värre

Ja fy fasen vad det var jobbigt att lämna jobbet idag. Ni ska veta att jag egentligen slutade 14.30, men stannade till 16.50. Det var så hemskt att behöva gå! Förmiddagen kändes det som vanligt ungefär, men efter att E-L gått hem och Karin och Annelie kom så var det mest sorgligt. Fast jag fick en jättefin vit orkidée av dem! Och de älskade min tårta.
Jag är så dålig på adjö också, men jag fick kramar av vårdtagarna och såklart Karin och Annelie. Och sen ville Karin att jag skulle ha hennes mailadress också och att jag var tvungen att komma och hälsa på snarast. Så det ska jag väl försöka ordna när tid finnes.
Och självklart började jag grina så fort jag kom utanför dörrarna!

Efter att jag äntligen slet mig från jobbet så handlade Henk och jag lite sen sov vi middag i skift på soffan. Sen har vi mest tagit det lugnt, såg en jäkla bra film. Awake heter den, riktigt otäck är den, ingen skräck, men obehaglig som få. Rekommenderas varmt!

Nu är vi båda väldigt trötta, så sängen lockar oss. Ska bara ta en sista cigarett och sen blir det ryggläge och snarkanden (jag är jättesnorig, då snarkar jag alltid ganska högt, men det gör inget, för det gör Henk när han INTE är snorig)

Tack alla ni underbara människor på jobbet! Speciellt Karin, Birgitta, Annelie, Jelena och Therese såklart. Jag älskar er!

PS/ Metallicas nya skiva Death Magnetic är underbar!

Dagens middag: Spjäll med pommes och bearnaisedip

Dagens Djur

Visdomsord

Dagens citat: En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj

Dag 2

Jahapp. Det var både sorgligt och kul idag. Kul för att jag alltid har så jävla skoj med Therese, sorgligt för att det var sista gången vi jobbade ihop. En av gubbarna på jobbet, en som sitter i rullstol och är helt borta och brukar skälla på oss när vi håller på att tvätta och vända honom i sängen fick sig ett litet frispel på mig. När vi vände honom mot mig så Therese kunde tvätta honom där bak spända han ögonen i mig och skrek: Din förbannade Snörvel! Både Therese och jag fick världens skrattanfall och då började gubben också skratta (fast han inte vet vad han skrattade åt). Tårarna bara sprutade ur Therese's ögon och hon har numera bestämt att jag är en snörvel.

När jag kom hem så var jag så trött att jag inte orkade annat än att lägga mig och vila en stund. Men efter det så vek jag tvätt, bakade tårta till imorgon och packade ned allt i badrummet och min garderob. Efter att Henk kom hem så har vi packat 4 lådor till. Så vi är duktiga! Imorgon ska vi bara packa ned lite småskit som dräller, sen ska vi ha en lugn kväll med film. Ska bli skönt efter all denna packstress vi har haft sista veckan.

På lördag kommer Petra också. Då ska vi käka citronkyckling och spela Nancy Drew och se på film. Det ska bli mys! På söndag ska hon och jag på Liseberg, jag ska bjussa henne på det, det var hennes födelsedagspresent. Jag har inte varit där än i år och jag börjar känna av en viss Balder-abstinens!

Nu börjar jag bli lite hungrig, men det blir ingen mat förrän min lilla make har fått tummen ur trånggången och diskat. Men det tänkte jag att han skulle komma underfund med själv, jag vill inte känna mig som en tjôta.

Ikväll blir det nog bara lugnt resterande tid i alla fall. Hells Kitchen klockan 22, kanske till och med har kommit i säng i tid till det. Man kan ju alltid hoppas!?!

Dagens middag: Falukorv och makaroner

Dagens Djur

Ge mig!!!!

Jag vill ha en sån här! Kanske i julklapp eller så? Jag ska vara såååå snäll


Mosh

Sådär. Då var en av mina tre sista jobbdagar klar. Det gick bättre än jag trodde, men det var jobbigt att gå dit när man är så förkyld som stackars lilla jag är.Jobbade med E-L och vet ni vad? Hon var riktigt positiv idag! Tills det kom fram att jag flyttar redan på måndag. Då grät hon faktiskt en skvätt. Och jag tyckte också det var jobbigt.
Än värre kommer det att bli imorgon, sista dagen jag jobbar med Therese. Hon kommer vara den jag saknar mest, jag älskar verkligen henne! Vi klickade så jävla bra direkt liksom. Känner på mig att jag kommer bli lite blöt i ögonen när jag kommer hem imorgon.

Nu lyssnar jag på senaste Metallica-skivan och ta mej fasen om den inte är kanonbra än så länge! Det är otroligt befriande att höra denna efter fiaskot med St.Anger. Vilken skitskiva det var, men den nya låter ju faktiskt Metallica!

Henk ska poppa lite popcorn åt mig som jag ska glufsa i mig, sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll ikväll. Igår rann ju tiden bara iväg när vi såg klart filmen och allt.

Så, det var nog allt jag hade att delge idag....fick ett mail av Fossan också, hoppas hon trivs på sin nya arbetsplats.

PS/ Nya Idol-juryn suger svettig getpung!

Dagens middag: För mig; lasagne, för Henk; schnitzel, mos och brunsås (äter ur frysen)

Dagens Djur

*Host* *Snor* *Fräs* *Host* *Nys*

Jag är verkligen snorig och hostig ikväll. Trodde jag skulle bli bättre eftersom jag slöade hela dagen och låg halva förmiddagen kvar i sängen och såg på tv och snorade.
Men nej då! Jag lider. Och imorgon ska jag jobba kväll också, med E-L. Jag får bita ihop.

Annars har inte hänt mycket idag. När Henk kom hem så började vi packa lådor. Packade ned hela garderoben (den man går in i, den med all skit undanstoppat) och dessutom hela städskåpet som också var fullt av skit.
Sen åt vi och tittade på nya Arkiv X-filmen, den var riktigt bra, helt okej.

Nu blir det natten. Ska försöka sova lite längre än 8 imorgon, för att orka med att jobba sen.

Här kommer lite kort från i lördags:

Jag och Petra, lika söta som alltid


Det underbara bandet!!!




Jansson tyckte såhär om musiken


Men Henk och jag gillade den så här mycket



Så. Det var det. Nu ska det sovas.
Pöss och kräm!

Dagens middag: Stekt fläsk med makaroner

Dagens Djur

Oh my goodness

Fasen vad jag hade kul i helgen! Det är såååå roligt att träffa alla gamla vänner!
Den enda som inte var med som jag saknade var min lilla stridspitt Martin, men han var inkallad i Halmstad och kunde därför inte närvara på The Law's releasefest.

Fredagen finns inte så mycket att säga om, vi hjälpte David och Josse att bära in deras sista lass med lådor och möbler i nya lägenheten, sen var vi hos dem resten av kvällen och småplockade och umgicks.

Lördagen startade med en tur till mamma där det bjöds på kaffe och paj. Sen tog vi en sväng till Barnens Hus och inhandlade doppresent till lilla Tess som döps nu på lördag, vi kan tyvärr inte närvara så vi lämnade presenten hos Yvonne och Kent. Sen var det middag hos dem, svärmor och Kenten alltså, David och Josse var med. Sen åkte vi till svärfar, Henrik skulle hjälpa honom med att hämta och bära hans nya soffor från Ikea, under tiden så slappade jag bara och samlade kraft inför kvällen.
Petra kom och hämtade oss halv åtta och vi drog in till Nöjes där det redan var fullt med folk utanför. Fick våra biljetter och träffade en massa folk vi kramade på vägen till lokalen. Det bjöds på jättegod tacobuffé (brukar annars vara ganska smaklöst på storkok av det, men det var riktigt gott) och det var köp 2 betala för 1 i baren för oss med biljett fram till 22. Så vi passade på att handla järnet och det blev duktigt med både öl och cider.
Nu i efterhand kan jag inte minnas vad vi gjorde annat än att krama massa folk och babbla med de vi inte sett på länge, men otroligt kul var det i alla fall!
Strax efter 24 började de spela. Att bara se Björn, Rudberg och Peter på scenen fick hjärtat att bli varmt, man blir stolt liksom, det där är mina vänner! Och en av dem var till och med Best Man på mitt bröllop!
Sen att de spelade grymt bra var en bonus. Jag älskar deras musik och hoppas att de säljer skivor i multum! Jag skrek och sjöng med så jag tappade rösten.
Vi rann hem efter 2 på natten och det var direkt sängläge som gällde. Men lyckat var det verkligen!

Söndagen var det stora fixardagen för stackars Henkan, dagen efter som han var och allt. Tord behövde en massa hjälp med renoveringen av tvättstugan, verkade slitigt, men fint blev det. Själv låg jag i sängen med feber. Stackars mig! Haha, inte.
Efter en snabb middag tog vi en sväng till Micke och Jessicka som ligger mitt i flytten nu, de får nycklarna till huset imorgon. Ska bli kul att se det! Myspys.
Sen fick stackars Henrik köra hela vägen hem till Alingsås medan jag satt bredvid och sov. Är så jäkla förkyld!

Idag har vi packat. Fått ihop 7 lådor tror jag idag, det mesta är köksgrejor. Undrar hur det kan vara så mycket i just köket?

Imorgon blir ungefär detsamma. Packa packa packa.

Nu blir det hostande i sängen och lite Rovdjuret på film. Natti natti thrashdiggers!

Dagens middag: Skinkstek med ugnpotatis, morötter, champinjonsås och géle.

Dagens Djur

RSS 2.0