Äntligen fredag

Ljuva fredag!
Idag hostar jag som en galning. Men jag mår trots det bra!
Startade dagen med en orbitrekare, sen har det flutit (heter det så? flutit...flytit?) på med handlande, promenad på 30 min, diskande, storrengöring av köket, putsande av fönster, rensning av garderoben, sortering och återvinning av kartonger som stod i klädkammaren och dessutom ett 30 minuters långt samtal med mamma.
Hon hade shoppat och det var så vackert! Kan inte gå in mer på det nu, får spara det till en annan gång.
Sen har jag inte gjort mer. Känns som om det var så mycket, men när jag läser det nu så ser det inte mycket ut....fast jag kollade ju gamla reprisen på Top Model i en timme också. Där försvann det tid förstås.

Henrik är hos Tobbe och hjälper honom med nån installation av digitalbox, sen ska han hämta pizza på hemvägen. Så det blir pizza och Lost ikväll. Sen ska vi väl försöka ta oss igenom Stardust för fjärde gången. Henrik har somnat ifrån den hela tiden, skulle vara kul att få se den sammanhängande mer än 20 minuter i stöten.

Imorgon blir det Sci-Fi mässa i gbg. Ska bli skoj! En massa prop från filmer som Exorcisten och Alien och Sagan om Ringen m.m. Och gäster, skådespelare från filmerna.
Efter det blir det bio, Cloverfield. Den verkar häftig, sen är det ju en av producenterna från Lost som gjort den också, det bidrar till nyfikenheten.

Är bestämt att jag ska stanna en dag extra i Karlstad på påsk också, har tid för klippning på tisdagen. Sen åker mamma med hit och stannar kanske ända till fredagen! Yay!

Nä, nu ska jag slappa lite och läsa i min nya bok. Det är jag värd!

Puss på er smörblommor därute!

Dagens djur
image57

Weeei

Jag mår ganska bra faktiskt! Trots att jag snorar järnet och hostar en del.
Jobbade med G-B idag, aldrig gjort det tidigare, hon har varit sjukskriven sen augusti och började i tisdags igen. Och vilket beröm jag fick! Hon sa att jag jobbade jättebra och sa till J och lilla fröken timvikarie I när de kom att jag var minst lika bra som en ordinarie personal. Gissa om det fick mig att må kanon!

Inte nog med det, när jag kom hem hade jag fått ett underbart mail från svärmor. Det berörde verkligen och fick mig att känna mig älskad, det är nånting jag verkligen behöver.
Inte nog med att jag har världens bästa mamma, jag lyckades knipa åt mig världens underbaraste svärmor också! Så svärmor, när du läser detta så vet att jag älskar dig som en andra mamma!

Efter jobbet kom Henk och hämtade mig, de hade blivit klara med bilen idag och den luktar fräscht! Det var skönt att få det gjort, hoppas att den inte tar in mer fukt nu bara. Väl hemma käkade vi lite lunch och sen somnade Henrik på soffan. Själv spelade jag lite dator, åkte och handlade och läste.
Fixade wokade grönsaker med kyckling till middag och lagade en äppelpaj till efterrätt. Henk var vääääldigt förtjust! Själv tycker jag inte att just äppelpaj är nån höjdare, men jag åt lite i alla fall.
Pratade med mamma också, hon kommer med ned efter påsk! Gissa om jag blev lycklig!?!

Så i allmänhet är jag en mycket lycklig människa idag. Och feberfri!
Nu gnäller min man på mig och vill att jag ska lägga mig tillsammans med honom. Jag hade tänkt vara uppe i lugn och ro och läsa, men det får jag tydligen inte. Och läsa i sängen kommer inte på tal, han gnäller och suckar och morrar när jag har lampan tänd. Jag får väl läsa när jag blir stor och flyttat hemifrån! (skämt, ni vet, haha)

Jag har väl inget val antar jag. Fast jag inte alls är sovsugen.

Imorgon blir det minsann städning i alla fall. Tänkte rensa ur min garderob också. Sen blir det pizza och Lost när Henrik kommer hem, runt sju på kvällen skulle jag tro.

Natti natti!

Dagens djur
image56

Jobb

Nu ska jag strax ge mig iväg.
Har ingen feber idag i alla fall, men jag snorar och hostar hela tiden.
Önska mig lycka till med att inte ta död på nån idag!

Feber

Fy fasen. Jag har feber. Allt snurrar och känns jobbigt. Tur att det bara är fem timmar jag ska jobba imorgon, hade nog inte pallat en heldag.
Jag har inte gjort mycket idag. Ätit soppa och apelsiner, druckit te och legat på soffan invirad i en varm filt.
Henrik lämnade in bilen imorse i alla fall, den är ju inte helt tät utan läcker in fukt. Och det ska den inte göra!
Så de ska reparera felet och sen torka ur hela bilen.
Tur det, den luktade kattpiss inuti av all fukt!
Händer inte mycket mer ikväll heller. Ska äta lite popcorn och kolla på Top Model när det börjar klockan 21.
Fram tills dess ska jag fortsätta vara inlindad i filten och tycka synd om mig själv.

PS, ni är dåliga på kommentarer!

Dagens djur
image55

Usch och fy

Host host. Snörvel snörvel. Aj aj. Blä blä.
Ungefär så mår jag nu. Näsan snorar, det gör ont i hals och huvud, jag hostar och mår illa. Och det rinner ur ögonen på mig hela tiden. Jag avskyr att vara förkyld!
Jobbade länge idag. Men det behövde jag verkligen, för jag har bara jobbat 42 timmar i februari.
Skulle jobba imorgon också, men chefen kom upp och sa att det hade blivit dubbelbokning, så jag får vara hemma imorgon. Kanske lika bra det, så som jag mår. Får ligga under täcket och kurera mig istället.
Men torsdag ska jag jobba 8-13 och söndag en H-tur, 06.45-12.30, 16.30-21.15 Då får jag lite timmar i början på mars i alla fall.
Fick lönespec idag, får ut ungefär 12.000:- Jag hade räknat med 9k, så det var ju en trevlig överaskning! Det behövs också, betalade ju räkningar för 26.000:- igår och har inga pengar kvar på sparen. Dessutom får jag kanske 2000:- i lön i mars, då är det bra att lägga undan en del från denna lön.
Var in på bokrean på Maxi idag, hittade bara en bok som jag ville ha, men när vi kom till kassan visade det sig att ingen av oss hade visakort med. Jag tycker sånt är så pinsamt! Men det var inget annat att göra än att åka hem och strunta i boken. Lika bra det när vi har så dåligt med pengar.
Fick i alla fall bekräftat av chefen att jag ska jobba i sommar, så vi får försöka plocka ihop fickpengar till resan där.
Just nu lyssnar jag på hockeyn på radio, det verkar som om det går illa för FBK idag, spelar borta mot HV71, så det var väl ganska uträknat redan. Men de spelar bra verkar det som på kommentatorerna! Och min vackre(?) röde hjälte Jörgen är tillbaka, tycker det märks.
Usch. Jag mår inge bra!
Nu ska strax Henk lägga sig och sova, tror jag ska lägga mig i ett hett bad för att kurera mig lite. Han klarar sig själv i sängen för en gångs skull!
Dagens djur har ni redan fått idag, så jag hoppar det.

Love ya!

God morgon

Jag klunkar te som en galning. Har otroligt ont i halsen! Nästan så jag drar mig för att svälja alls, så ont gör det.
Men jobbas ska det göra ändå. Jag måste verkligen, inte jobbat mycket i februari.
Nu kysser min man mig adjö, han börjar jobba om 15 minuter. Själv börjar jag inte förrän 06.45, men jag tänkte ta en promenad innan. Undrar om det är så bra för halsen egentligen....strunt samma.
Igår hände inte mycket. Orbitrek, film och mat. Det gamla vanliga.
Ska nog bli lite "trekande" ikväll också. Om jag får bestämma. Och om jag orkar.
Slutar 16 och ska väl hem och äta, sen är nog Lenkan trött....jag får tvinga mig!
Nä, nu ska jag sörpla färdigt, sen äta frukost.
Ha en bra dag!

Dagens djur
image54

Home sweet home

Nu är vi hemma!
Ja, vi har vart hemma sen strax före 16, men det är först nu jag orkar skriva av mig lite.

Vi har haft en underbar helg! När vi kom fram på torsdagen så hade vi lägenheten själva i några timmar, de spenderades på soffan med Animal Planet. Sen blev det Tex-Mex och en massa tv med David o Josse.
Fredag så jobbade de, men Henk och jag låg och drog oss. Efter 11 gick vi ned på stan, vi skulle möta upp Josse på jobbet och sen äta kinabuffé. Det var gott, men inte fantastiskt. Jag är nog lite kinamatsnazist också, det är ju en liten last jag har. Så om ni ska äta supergod kinamat: gå till Nya Peking i Karlstad! Jag har provat kinamat i många städer, men inget slår det. Vi satt och diskuterade layout och så till boken, så vi höll på att glömma att Josse skulle tillbaka till jobbet efter lunchen.
Henk och jag handlade och gick hem till lägenheten igen. Förberedde en del av kvällsmaten, sen somnade vi på soffan. När David o Josse kom hem så umgicks vi, åt kycklingsallad och tittade på Lets Dance. Sen tog vi itu med att korra boken. Höll på i ett par timmar innan det var läggdags.
Lördagen startade med frukost, sen ägnade vi i princip hela dagen åt boken medan David och Henrik spelade tv-spel. Vi blev klara med alla ändringar strax efter fem på eftermiddagen. Då skulle det firas! Fixade iordning oss och drog iväg till en restaurang där jag åt en underbar plankstek med stekta grönsaker!
Vi hade trevligt och roligt och mysigt som alltid. Sen gick vi hem igen och kollade på Melodifestivalen. Vilket skämt! Jag höll stenhårt på Thérèse Anderssons låt, den gav mig rysningar! Josse höll på Patrik Isaksson. Alla fyra avskydde Fridas låt mest och de där läskiga tjejerna i CaraCola kom inte långt efter. Men skit! Thérèse går till andra chansen, Isaksson åker ur och FRIDA GÅR DIREKT TILL FINAL????? Hur i helsefyr tänker folk egentligen? Aja, skit var det, men så är det.
Idag gjorde vi inte mycket. Gick upp, käkade frukost och drog oss hemåt. En lugn och behaglig helg! Underbart.

Nu har jag nyss glufsat spjäll och bearnaisedip. Och kollat på Lost. Nu är det dags att hänga tvätt!

Dagens djur
image53

*RAAP*

Norrköping snart

Hallå därute i den riktiga världen! Er Lenka kallar på uppmärksamhet!

Jag har nyss diskat....i en timme! Allt disk som blev sen middagen igårkväll.
Tobbe och Maria avnjöt skinkschnitzel med fräsch sallad med sockerärtor och paprika i, hemgjort tzatziki och grillade vitlökschampinjoner. Till efterrätt fruktsallad med vaniljgrädde. Massa mums!
Vi pratade mycket, de fick sitt porträtt som jag tecknat och de var imponerade!
Sen kollade vi mest på tv och roliga klipp och skrattade tillsammans i flera timmar.
Inte förräns efter 23 åkte de hem, då skulle Tobbe se på fotboll. Annars vet jag inte hur länge de hade stannat.
Det var hur som haver otroligt trevligt och roligt och jag vill snart göra om det. Love them!

Idag har jag packat och som sagt var diskat. För om en timme sitter vi i bilen på väg till Norrköping. Ska bli skönt att komma bort och hamna i annat trevligt sällskap!

Nu lyssnar jag på Hypocrisy och slappnar av lite för första gången idag.
Mina fingrar är svampiga och rynkiga efter all disk, de förtjänar lite slöande innan jag ska köra.

Dagens djur
image52

Ha en underbar helg tossingar!

Ledig

Sidan bråkade järnet igår, så jag fick inte skriva ett andra inlägg! Taskigt tycker jag.
I alla fall. Jobbet gick bra, även om det är lite jobbigt att jobba med J. Hon är så uppstressad hela tiden, babblar en massa och dessutom är hon så hårdhänt med vårdtagarna. Mår nästan lite dåligt av att se det ibland.

När jag kom hem så fick det bli falukorv och vita bönor, sen var det slapptid som gällde. Jag läste nog 80 sidor i en bok jag håller på med. Så skönt att inte göra nånting.

Nu ska jag vila lite och vakna till lite, sen blir det dammsugning och diskning. Celebert besök ikväll med Tobbe och hans vackra Maria!

Dagens djur
image51

Tråk

Jobbigt det är att vakna tidigt när man börjar jobba sent. Det känns som om det både är för kort tid för att göra nåt vettigt och för lång tid för att inte göra nåt vettigt.
Så jag sitter mest och glor. Och har tråkigt.
Har lovat min man att äta lunch innan jag går i alla fall, så det ska jag fixa om nån timme.
Men vad ska jag göra fram tills dess?
Har bara ett avsnitt av Private Practice kvar också. Sit.
Kanske skulle köra lite yoga?
EFtersom jag utlovade två dagens djur idag så kommer den ena nu och den andra ikväll.
image50

Take care!

Pust

Nyss Orbitrekat i 25 min. Pustar och stånkar som en ko i kalvning tror jag!

Imorse gick jag upp klockan 5 fast jag inte började förrän 7. Satte mig vid datorn, åt smörgås och kollade på Private Practice. 06.10 gick jag. Skulle ta en promenad innan. Jag trodde det var plusgrader ute, men det låg visst på nollan och jag fryste (jag vet, det heter frös, men fryste är roligare) och halkade fram på mina gympaskor.
Men fort gick det! Var på jobbet redan 06.45. Jobbade med E-L idag, jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på ett arbetspass som jag gjorde idag! Vi hade jättekul även om det var en del krångel.
Tyvärr fick hon så ont i magen att hon fick åka hem klockan 12.30, när jag egentligen skulle sluta, så jag fick ta vid hennes pass och jobba till 15. Var inte riktigt inställd på det, men det gick ju bra ändå.

Slocknade i soffan hemma och sov tills Henk kom hem. Då lagade vi en jättegod köttfärssås tillsammans och kollade på filmen "Fido". Den är knäpp men rolig, en blodig familjefilm/komedi.
Sen diskade jag när min man spelade tv-spel.
Sen tog jag en tur på Orbitreken som sagt var och nu står han och trampar därinne i gästrummet.
Vi ska ta en dusch tillsammans när han är klar, sen blir det lite lyx med fruktcocktail och vaniljglass innan sänggående. Imorgon jobbar jag 12.30 till 21. Skönt att dra in lite pengar den här månaden i alla fall!

Hmm...såg precis vilka snygga bajsränder Henrik har gjort i min rena fina toalett...det dumma är att jag kan inte be honom ta bort dem, för min alla hjärtans dag-present till honom var att han skulle slippa alla sysslor den här veckan. Kan man ta Tip-Ex på ett löfte?

Dagens djur vill inte funka idag, så det får bli två stycken imorgon.

Natti natti!

Klockan igen

Nu har den gått för fort igen. Måndag igen imorgon!

Igår kom svärfar med fru strax före elva. Jag hade köpt kaffebröd, men de kommer in med en kasse full med fikabröd, vanligt bröd, smör, ost, skinka, äpplen, kaffe och vindruvor. Som om inte vi skulle ha sånt! Hmpf.
Fast....det hade vi ju inte heller. Inte bröd, skinka, äpplen och vindruvor i alla fall! Mycket mycket snällt av dem.
Vi fikade och pratade en massa och kollade på stafetten i skidskytte för herrar. Gick ju skit. Men men.
Sen gav vi oss ut på stan. En timme för sent tyvärr! Mitt framför näsan på oss så stängde affärerna! Trodde de var öppna till 16 på lördagar, men tydligen stänger de flesta 14. Siw sprang och tittade in i fönstren och bestämde vilka affärer hon absolut skulle in på nästa gång de kom.
Sen åt vi mat på Alingthai. Massa mumma! Alla åt satayspett utom jag som åt äggnudlar med kyckling och biff.
Tillbaka hem, Tord o Henk spelade tv-spel, vi drack mer kaffe och pratade ännu mer. Sen helt plötsligt var det dags för dem att åka! Herrejösses vad fort dagen gick, de hann ju knappt komma innan de åkte igen!

På kvällen körde jag Henk till Daniel. De skulle dricka öl och spela tv-spel som vanligt. Så jag satt här hemma, kollade 3 avsnitt av "Private Practise" och såg hela "Dr T & Kvinnorna." Spelade lite Theme Hospital också, men det gick inge bra, så jag blev sur och stängde av.

Idag har inte hänt mycket här. Fick samtal av E-L som ville ha mig på jobb imorgon och det vill jag ju mer än gärna!
7-13. Då går dagen fortare. Sen jobbar jag ju tisdag 13-21 och på onsdag kommer Tobbe och Maria på middag.
Tobbe går på GI, så vi ska bjuda på riktig GI-mat. Skinkschnitzel med sallad, grillad paprika och grillade champinjoner. Det vet jag att han älskar efter nyår!

Pratade med mamma imorse också, kan inte fatta att det är 2 månader sen jag sist såg henne. Saknar henne!
Jag vet, jag tjatar om det. F'låt.
Saknar Petra också, och Micke o Jessicka, kan jag säga som variation!
Och David o Josse förstås, men de ser vi ju till helgen.

Nu spelar Henk tv-spel, jag vette tusan vad jag ska hitta på. Nåt blir det väl, det brukar det bli.

Dagens djur
image49

"you know you love me"

Helga

Äntligen helg.

Jag vaknade sju imorse, men det gjorde ingenting, för jag hade saker att uträtta. Satte igång med Orbitrek, vek tvätt, skrubbade badkaret, handlade, diskade, rengjorde köksbänken och spisen och korrade klart boken.
När Henrik kom hem så däckade vi på soffan tillsammans och sov i 2 timmar.
Sen fixade jag grillad kyckling med ris och currysås som vi åt till nyaste Lost-avsnittet.
Jag vet att skinnet är det "dåliga" på kycklingen, men jösses vad jag älskar det!!!
Sen såg vi klart Sicko (se den förresten, den är verkligen bra), såg ett Hjälp-avsnitt och spelade Sam & Max.
Ja just det, jag fick min man att dammsuga till slut, så jag slapp vara irriterad mer.
Nu är jag jättetrött! Ska upp i skaplig tid imorgon eftersom svärfar med fru kommer på besök.
Får se vad vi ska hitta på.

Nu blir det i alla fall sängläge.

Dagens djur
image47

Karlhelvete

Missförstå mig rätt och massuppfitta mig inte.
Jag älskar min man. Väldigt mycket. Men varför måste han vara så lat och seg????
Väntar till sista minuten med att göra nåt, ser deprimerad ut när jag ber honom göra nåt och blir arg på mig om jag gör det själv för att han tar för lång tid på sig.
Grrrrr!

Kärlek

Mycket kärlek idag. Gulliga sms från kompisar, rart telefonsamtal från "Den Goda Fen" aka mormor, en 130cm lång ros från mamma och ett puss & kramsamtal från Fossan.
Och kärlek med maken såklart!
Vi fixade ihop en riktigt fin liten Alla Hjärtans Dag-middag. Helstekt fläskfilé med krämig potatisgratäng och Asti Martini (bubbelvin). Dessutom en bit Schwarzwaldtårta till efterrätt. Kan det bli bättre?
Trots att jag inte hade sovit en blund när Henrik gick upp 04.30 imorse så vaknade jag 10.45 av mig själv och var pigg! Så vi har satt upp tavlor i gästrummet idag när vi hade energi. Blev så fint så!

Nästa vecka kommer gå fort. Ska jobba kväll på tisdag, på onsdag kväll kommer Tobbe och Maria på middag och film och på torsdag kväll åker vi till Norrköping. Underbar vecka!

Underbar dag idag! Nu ska jag lägga mig och kolla på underbara Gordon Ramsey och sen ska jag sova underbart.

Dagens djur
image46

Puss på er kärlekstussar därute!

svår fråga 3

Om ingen vet hur mycket jag vet.....är mitt vetande värdelöst då?

Löööve

HA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!!!

image45

Sleep is the Enemy

Jag sitter och lyssnar på Angtoria i min Ipod för att inte väcka Henkan.
Har nyss vart ute på en väldigt rask 30-minuterspromenad, på en sträcka som vanligtvis tar ungefär en timme.
Jag vet inte om det är att jag har slutat med mitt Fluoxetin eller om det är för att jag inte jobbar mycket just nu, men det kryper i kroppen på mig hela tiden och jag kan inte sova.
Försökte förut men det bara kliade hela tiden på olika ställen så efter två timmars försök så gav jag upp.
Flåsade som en galning i den nollgradiga natten istället.

Promenaden fick mig i alla fall att komma fram till tre saker:
1 Jörn Lande sjunger jäkligt bra
2 Det är grymt mycket energi i Danko Jones musik
3 Angtoria har helt underbara texter

Så det var ju inte förgäves i alla fall!

Schvettisch

Precis färdig med dagens andra Orbitrek-pass, det är sååå svettigt!
Körde lite baklänges och jävlar vad ont det gjorde i låren! Så det tog nog rejält.

Idag har jag och Henk mest myst, kollat lite på "Sicko", Michael Moore-dokumentären om sjukvården i USA. Jag klarade inte av mer än 40 minuter, det är riktigt jobbigt att se på! Man blir jäkligt berörd.
Käkade mosplättar med bacon, det var mumma, sen tog vi persikor med grädde till efterrätt.
Bestämde att vi ska fira imorgon med lite mysmat och bubbelvin.

På lördag kommer Tord och Siw också, ska bli skoj, de har bara vart här en gång tidigare, så de får se hur det ser ut nu. Det har ju skett en del förbättringar i lägenheten menar jag.

Idag var det riktigt vårväder, 6 grader varmt och soligt och vindstilla. Fåglarna kvittrade och det har kommit upp snödroppar. Tyvärr så ska det ju bli minusgrader resten av veckan, då faller alla vårkänslorna platt ned igen.

Pratat med mamma också, flera dagar i rad nu, känns underbart! Längtar efter att få krama henne hårt.

Nu ska jag ta en långdusch och få av mig all svettig svett, sen blir det lite korrläsning och sen Top Model i sängen. Som jag har längtat och Henrik fasat för nya säsongen!  =D

Imorgon fyller farfar och Kenten år också. Jag vågar inte riktigt ringa farfar, vem vet hur konstigt och fel det skulle bli, men jag har skickat ett kort i alla fall.

Dagens djur
image44

Näe...

Känns inte som om det har varit min dag idag riktigt.
Vaknade ju tidigt och kunde inte somna om. Dumma dumma jag.
Och dessutom har jag två elaka finnar på hakan, de är röda och de gör jääätteont!
Så det är synd om mig idag tycker jag.

Jag har sett på Kyle, hjälpt mamma med hennes jobb, promenerat, kört på Orbitreken, tvättat två tvättar, hängt två tvättar, lagat spenat och fisk åt min man, diskat två gånger och läst. Ändå känner jag mig rastlös och jobbig.
Känns som om det är mens på gång eller nåt. Fy bubblan!

Saaaaknaaaar mami! Inte sett henne på två månader och jag vill ha henne här! Hon har svårt att komma ifrån med alla spelningar och grejer, men nu hade hon fått en lucka. Naturligtvis samma helg som vi har planerat att åka till Norrköping! (Dessutom den enda helgen på en månad som vi hade planerat nåt)
Sorg!
Fick ett kort av henne idag, där det står att jag är hennes hjärta. Hon är mitt också, och snart på det, fniss =)

De ringde från andra avdelningen på jobbet idag och frågade om jag ville sommarjobba där. Jag tackade nej, eftersom det har pratats om att jag ska jobba på den ordinarie avdelningen. Hoppas jag får det nu bara som det är sagt, så jag inte står där helt utan jobb sen!

Jag är trött, grinig och lite ledsen. Stackars mig. Och stackars Henkan som får stå ut med mig.
Men han får skylla sig själv lite, han har bara latat sig och sovit sen han kom hem från jobbet, dessutom luktar han fisk.

Dagens djur
image43

Suck

Vad tråkigt det är att vakna av sig själv klockan sju på morgonen, när man vet att man inte har nånting att göra på hela dagen!

Måndag igen?

Det måste vara nåt fel som är trasigt med alla klockor och almanackor. Tiden går ju alldeles för fort!
Det var ju nyss måndag!

Jobbet gick bra igår, jobbade med Heliga Birgitta och det var skoj. Vi hade lite krångel, men det är inget ovanligt när man jobbar på ett demensboende.
Kunde inte sova när jag kom hem så Henk fick lägga sig själv. Jag bearbetade ett par kapitel i boken istället och kollade på tv. Sov länge idag, men likförbannat är jag trött.

Idag har jag inte gjort mycket. Kollat på tv, spelat DS, ätit korv och pommes och mysat med min man.
Svärmor kom hem från långtbortistan idag också, hon har solat och mått gott, den fuskisen!

Beställt tid för tatuering också, det ser jag fram emot, men det är över en månad kvar! Känns långt nu, men eftersom det är fel på alla klockor och almanackor så kommer det väl gå jättefort.

Svärfar med fru kanske dyker upp i helgen, det blir skoj, inte träffat dem på så länge nu.

Nu tycker Henrik den Gode att vi ska lägga oss och kolla på Lost-bloopers. Så jag får väl lyda min man och herre. Pft!

Dagens djur
image42

Jäkla helg att gå fort

Varför går helgerna så fort? Knappt hinner jag ha Henk här hos mig så är helgen slut och han ska jobba igen.
Fast idag är det ju jag som ska jobba.

Mamma ringde förut, naturligtvis så fort vi hade satt oss och skulle äta, så jag hann inte prata med henne.
JAG SAKNAR HENNE!
Min älskade mami!
Längtar efter henne så det gör ont nästan.

Dagens djur
image41

Trött och lite ledsen. Saknar ju mami. Men annars är jag inte ledsen.
Har bara sån jäkla huvudvärk att jag snart rycker huvet av mig.
Men jobba ska jag göra i alla fall, dåligt med tider i februari. Har bara haft förra söndagen och den här och sen 26:e också på andra våningen. Hoppas det kommer fler!

Vi skulle ju ha vart till Daniel igår och spelat tv-spel, men vi orkade inte, vi var så förslappade. Så istället åt vi citronkyckling och såg på film och spelade Sam & Max tillsammans. Mycket lugnare!

Nä, nu ska jag fixa iordning mig, börjar jobba om 45, ska åka om 30.

Ha det gött!
XoXo

Pro-Aqua

Nu har jag dammsugat och dammat med vår eminenta maskin.

För er som tvivlar på hurpass bra den egentligen är så finns beviset i vattnet som blev kvar efter rengöringen:
image40

Äckligt värre!

Fredag!

En vecka helt utan jobb för första gången sen jag började är avklarad. Jag riktigt känner hur jag blir mer och mer förslappad! Vill jobba mer!

Dagens djur:
image39

En glad liten skit idag alltså!

För ikväll blir det tortillas, ett nytt Lost-avsnitt och Nancy Drew på datorn. Kan en fredag bli bättre?

Svår fråga 2

Att inreda utomhus....är det detsamma som att utreda?

Humm humm

Dagens djur
image38

Uttråkad. Jajamensan.
Blev väckt imorse av ett sms från den alldeles underbara Therese som ville förgylla min dag med en rolig historia. Så jag skickade en tillbaka, sen kunde jag inte sova mer.

Så vad har jag gjort? Kollat på film. Sweeney Todd, älskar den! Men det är ju inte direkt nån familjefilm måste jag säga. Underbar dock.

Sen blev jag så uttråkad efter en promenad att jag letade efter nåt att ta ned o kolla på, hittade inget annat än American Gladiators, så det har jag glott på i en timme lite drygt.

Disken är hopad i köket, men jag vägrar ta mig an den! Det är makens jobb, det ska han fanimej sköta.
Ska väl sätta mig och korra lite mer när jag har ork och lust.

Just nu längtar jag bara tills Henk kommer hem....då sätter han sig vid datorn och jag i soffan så är vi inte tillsammans och gör nåt ändå, weho!

Vet inte vad som sker i helgen, prat på tv-spel hos Daniel, men jag vet inte. Det enda som är säkert är att jag ska jobba söndag kväll, ta Therese's tur, hon ville inte jobba kvällen då. Inte så konstigt, hon har ju en liten pojk att ta hand om plus att hon pluggar heltid.

Jaja, I'm off

Semmelabstinens

Det har varit en ganska bra dag. Lugnt och skönt och utan missöden. Det enda som kan beskrivas som missöde är väl att det igår var semmeldagen, men fanns inga semlor i affären. Henrik skulle därför köpa med idag. Men det fanns inte en jäkla semla i hela stan att få tag på, såvida man inte ville betala 25:- styck för upptinade semlor med spraygrädde. Då kunde det ju kvitta!

Annars ser dagens djur ut så här:
image37

Ganska nöjd med tillvaron alltså.
Josefin sitter just nu och skriver sista kapitlen på boken, själv korrläser jag så ögonen står i kors på mig. Orkade dock inte mer än 50 A4-sidor idag.

Annars har det inte hänt mycket. Ätit Chinese Sweet and Sour och ris och börjat kolla på film.
Henrik har inte diskat idag heller. Slapptasken!

Nu vette tusan vad jag ska hitta på tills sista kapitlen kommer farande på mejlen. Mannen spelar ju tv-spel och jag känner mig lite rastlös. Kan ju inte sitta och bloggsurfa hela kvällen!

Svår fråga

Om jag tar betalt för sex i natura....är jag en hora då?

Svettigt värre

Jag har nyss avslutat ett pass på Orbitrken. Svettigt!
Ska duscha så fort värmen lagt sig lite.

Kvällens djur, trots träningen:
image36

Jag har varit allmänt slö, slapp och likgiltig tidigare idag. Bara kollat 4 avsnitt av "Gossip Girl" på raken, ätit mat och chips och slappat. Och skrivit färdigt de sista frågorna till boken, så första utkastet borde vara färdigt imorgon. Då ska det läsas och korras och läggas till och dras ifrån.
Vi hoppas på att skicka iväg den till förlag i maj kanske. Om vi är helt klara då, vi har ju inte direkt nån deadline.
Nu ska jag duscha, sen vette tusan. Spela lite tv-spel kanske.

XoXo

ZZZzzzZZZ

Dagens djur än så länge
image35

Henrik ska hem till Robin, käka pizza och spela tv-spel ikväll. Får se vad jag sysselsätter mig med. Gissar på "Gossip Girl" och svarande på fler frågor.

Puuuuh

Jag kunde inte sova pga att allt gick så skit ikväll, så jag gick upp 01.30 igen och skrev om alla svaren som hade försvunnit tidigare.
Nu känner jag mig lugnare och mer avslappnad. Nu kanske jag kan sova.
Vet att jag redan har haft ett dagens djur, men jag lägger in en bild på min sinnesstämning just nu
image34

Puuuh helt enkelt. Men nu ska jag minsann sova!

Dagens djur

Hmmm...kanske skulle börja med att posta dagens djur...som får stå för mitt humör. Kan va lite skoj

Fy fan

Ingen bra kväll alls. Skulle skriva med Josefin, satte mig och skrev. Det handlade bland annat om när vi avlivade våra älskade katter och jag satt och tjöt av sorg och tårarna sprutade när jag tänkte tillbaka på hur underbara de var och hur hemskt det var att avliva dem. Satt i en timme och skrev och grät 3 stycken A4-sidor, så är jag ett riktigt klantarsel och råkar radera alltihop! Jävla skit! Henrik försökte på alla sätt han kunde att leta rätt på det, men förgäves.
Så jag får sätta mig och våndas imorgon igen istället. Jag är så ledsen och arg på mig själv. Klant.

Dessutom så har jag köpt en Velform Roterande Varmluftsborste, som lovade att man kunde göra i princip vilken frisyr man ville...jo tjena! Den bara trasslar in sig i håret och börjar hacka. Oavsett om man tar lite eller mycket hår på borsten. Jävla skit!

Känner mig verkligen såhär ikväll
image33

Ska bli så skönt att lägga sig och slappna av och sova bort alla jäkla besvikelser från ikväll.

Nya tag imorgon...jippie....eller nåt

Hör och häpna!

Gott folk! Solen skiner! Nästan så jag inte tror på det själv.

Det var otroligt skönt att få sova ut imorse. Jag sov ända till 10! Helt otroligt. 8 timmar oavbruten sömn.

Idag har jag inte gjort så mycket. Svarat på en massa frågor till boken, sett på "Gossip Girl", ätit lunch, tvättat och diskat. Ska börja med maten klockan 16 tänkte jag, så den är klar tills Henk kommer hem. Lasagne idag.

Det gick fint att jobba igår, men fan vad mycket skit det pratas om alla andra som jobbar där! Först jobbade jag med I-M, hon klagade på en massa. Sen jobbade jag med E-L, då klagade hon på andra. Jag bara ler och nickar hela tiden, jag vill inte ha så mycket att säga till om, jag är nöjd så länge jag får jobba liksom.

Det var lite jobbigt att skriva idag, handlar ju om de senaste 1.5 åren nu och det är mycket där som fortfarande gör ont. Men det blev bättre när jag fick gråta ur mig en del.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske kolla ett avsnitt till på "Gossip Girl".

Så kan det gå

Jag fick inte sova ut ordentligt med Henrik den här helgen heller. Men men, jobb är bra!
E-L ringde 9 imorse och undrade om jag inte kunde jobba från 13-21 ikväll och jag säger alltid ja.

I fredags var jag o Henk på bio i gbg. Det tog evigheter att ta sig dit, Korn spelade ju på Skandinavium, så trafiken var inte alls kul! Bara att åka från tågstationen till Bergakungen tog 40 minuter, tar vanligtvis 10-15 minuter.
Henk var jättestressad eftersom vi hade bokat biljetter som skulle hämtas ut senast 18.
Vi stormade in på biografen 18.15. Då var alla biljetter slut till det franska dramat. Visade sig dock att en annan film vi ville se gick 18.30 och hade ett fåtal platser kvar. Så vi tog "30 days of night" istället. Den var ganska bra, trots att vi hade tvekat mycket. Faktiskt en 3,5 av 5 poängare.
När vi kom hem spelade vi tv-spel och bara myste resten av kvällen.

Igår fick vi besök. Vi gick upp 9 för att Henriks mamma, hennes man, Henriks mormor och styvfarmor skulle komma och hälsa på. Vi städade och donade lite och såg till att ha kaffet klart när de dök upp vid 11.
De gick husesyn och det verkar som om de älskar vår lägenhet lika mycket som jag!
Sen gick vi en timme på stan, men det blåste så förjävligt att ingen tyckte det var vidare trevligt. Så vi dök in på Frid & Fröjd istället och käkade lunch. Jättegott! Mätta och belåtna for vi hem igen och satt och bara pratade i ett par timmar. Sen åkte de hem. Lite sorgligt när de bara dyker upp ett par timmar för att åka igen, önskar att de kunde ha stannat längre...
Efter att de åkt så sov vi en stund jag o maken. Sen åkte vi och månadshandlade för 1300:- på Willys. Så nu är vår minimala halvfrys fullproppad igen.
Sen åt vi lövbiff med pommes och kollade på Lost. Sorgligt att behöva vänta en vecka till nu innan nästa avsnitt!

Lycka

Måste bara påpeka att jag blir väldigt glad av Opus one-hit-wonder "Life is Life".
Vet inte varför, men den gör mig alltid lycklig!

Brrr

Jag fryser....

Arla morgon

Oj vad ni funderar på vad fan jag gör vaken nu!
Det kan man ju verkligen fundera på också. Men jag har precis kört min make till jobbet.

Igår jobbade jag med Therese, äntligen! Jag har hoppats att vi skulle få jobba tillsammans och nu fick vi det. Vi funkade hur bra som helst ihop och vi hade skitkul. Det var snöstorm när vi skulle hem efter 21 igår, och hon hade med sin lilla valp Katla som inte alls ville gå i snön så jag körde hem dem.
Ska köra henne och hennes son Ian till Dagis sen också, för det är inge kul väder ute nu heller, därför är jag vaken så tidigt och fick köra Henk till jobbet, så jag kan ha bilen.

Ikväll blir det bio. Henrik hade ångest för vilken film han ville se, slutade med att han valde ett franskt drama som fått jättebra betyg. Franska draman är väl inte våran grej egentligen, från början valde vi mellan "30 days of night" och "alien vs. predator 2", men de gick bara efter klockan 20 och han ville gå på en tidigare. Så 18.45 blir det istället "Fjärilen i Glaskupan". Vem vet, den kanske är hur bra som helst!

Min hosta har lugnat ned sig lite i alla fall, mest snorigt nu. Skönt att få sova ordentligt utan att vakna var tionde minut och hosta!

Jag har lagt ned Painkiller Jane, det var verkligen inge vidare, speciellt inte för mig som avskyr superhjältar i alla former. Så nu har jag ingen serie! Jo, Kyle XY sänds ju en gång i veckan, men alla de andra 3 har konstiga uppehåll utan nya datum för nästa avsnitt.
Dock så startade Lost säsong 4 igår, så det blir det ikväll när vi kommit hem från storstaden! Yay!
Lost är bästa serien jag nånsin sett. Basta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu, ska inte hämta Therese och Ian förrän 07.45. Två timmar dit. Kanske läsa lite? Jag får se.

RSS 2.0